ייעוץ ביצים!

Mr. Lift

מושעה
616
222
נק' מוניטין:
345
616
222
אני יודע שהשאלה קצת מפגרת אבל בכל זאת אני קצת מסתבך עם זה. רציתי לשאול אם יש הבדל בערך החלבון של ביצה חיה לבין ביצה מבושלת? ואם כן, האם זה קריטי? פשוט אישית אני מעדיף לשתות מהר 4 ביצים מאשר לבשל ולחכות עד שיהיה מוכן כי אין לי זמן בדרך כלל ואם לבשל ביצה יום לפני אז היא תיהיה כבר מגעילה.. וכמה שזה ישמע מוזר דווקא טעים לי הרבה יותר לשתות אותן מאשר לאכול.

זוכר שלפני כמה שנים חפרו לנו על סלמונלה ? אז זהו, שזה אמיתי, וזה קורה.
תימנע מלאכול / לשתות ביצים חיות, חוץ מזה שזה ממש לא בריא, זה גם ממש מגעיל.
לא כל כך מסובך להכין ביצים קשות, תכין לעצמך כמות גדולה ותשמור במקרר ( או שתחמיץ אותם אם אתה אוהב ) וכשבא לך ביצה תקלף ותאכל ( או שתקלף הכל ותשמור אותם לא מקולפות אבל זה כבר פחות מומלץ ).

• פותח/ת השרשור
זוכר שלפני כמה שנים חפרו לנו על סלמונלה ? אז זהו, שזה אמיתי, וזה קורה.
תימנע מלאכול / לשתות ביצים חיות, חוץ מזה שזה ממש לא בריא, זה גם ממש מגעיל.
לא כל כך מסובך להכין ביצים קשות, תכין לעצמך כמות גדולה ותשמור במקרר ( או שתחמיץ אותם אם אתה אוהב ) וכשבא לך ביצה תקלף ותאכל ( או שתקלף הכל ותשמור אותם לא מקולפות אבל זה כבר פחות מומלץ ).
לך זה מגעיל לי זה לא. בכל מקרה הנושא נסגר.

• פותח/ת השרשור
שובר לכוס לוקח חתיכת בצל חתיכת לחם שחור חתיכת פסטרמה שם לשם כף שמן זית קצת מלח וזהו. לא מרגישים בכלל תביצים.

גם לי אין כוח להתחיל לטגן חביתות (אני במסה וקשה לדחוף הרבה אוכל מוצק)
אז מה שאני עושה זה משמן כוס מקרמיקה עם ספריי שמן, שובר את הביצים לכוס, מכניס למיקרו לאיזה דקה ובודק כל כמה שניות לראות שהביצים לא התבשלו יותר מדי ואז שם מלח מערבב ואוכל

חשוב לבדוק כל כמה שניות את הביצים כי יש להם נטיה להתפוצץ

אני יודע שהשאלה קצת מפגרת אבל בכל זאת אני קצת מסתבך עם זה. רציתי לשאול אם יש הבדל בערך החלבון של ביצה חיה לבין ביצה מבושלת? ואם כן, האם זה קריטי? פשוט אישית אני מעדיף לשתות מהר 4 ביצים מאשר לבשל ולחכות עד שיהיה מוכן כי אין לי זמן בדרך כלל ואם לבשל ביצה יום לפני אז היא תיהיה כבר מגעילה.. וכמה שזה ישמע מוזר דווקא טעים לי הרבה יותר לשתות אותן מאשר לאכול.
אל תשתה ביצים חיות.

דרך אגב היה ממש לא מזמן תחקיר על מצב הביצים בארץ והוא ממש ממש גרוע, אין פיקוח טוב על הלולים.
ולכן אם אתה מבשל או מטגן לא צריכה להיות בעיה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית