הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שוב powerClean

לירן, ברשותך אני אתפוס טרמפ על האשכול עם שאלה: יש יתרון בלעשות פאוורקלין למי שהמטרה שלו היא נטו פאוורליפטינג/כוח מירבי?

כן, קרא בSS3E או בTSSS

ממתי power ומהירות הם לא אלמנט חשוב לMax. Force production?
כל האימוני DE בערך מבוססים עם הרעיון של max. power(משקלים בטווח ה50-70% מהרמה ספציפית, עם התנגדות משתנה אחרת כמה שיותר מהר).
לואי סימונס עושה את זה עם גאדג'טים אבל הוא מבוסס על עבודות של הסובייטים שעשו את זה עם הרמות אולימפיות מלאות/חלקיות(גרסאות הpower למיניהן) כי אי אפשר לבצע את ההרמות האלה לאט.

כן, קרא בSS3E או בTSSS

כל האימוני DE בערך מבוססים עם הרעיון של max. power(משקלים בטווח ה50-70% מהרמת ספציפית, עם התנגדות משתנה אחרת כמה שיותר מהר).
לואי סימונס עושה את זה עם גאדג'טים אבל הוא מבוסס על עבודות של הסובייטים שעשו את זה עם הרמות אולימפיות מלאות/חלקיות(גרסאות הpower למיניהן) כי אי אפשר לבצע את ההרמות האלה לאט.
לא אמרתי שזה לא עובד, אמרתי שאין סיבה ספציפית שצריך להתעכב על פאוורקלין כי אפשר להחליף אותו בלי בעיה.

@WeaKid תביע את הדעה שלך בנושא

אז תחליף גם את הסקוואט, תעבור לפשיטות ברכיים. סקוואט זה תרגיל לא פחות טכני, מה אתה צריך את זה על הראש.

לא אמרתי שזה לא עובד, אמרתי שאין סיבה ספציפית שצריך להתעכב על פאוורקלין כי אפשר להחליף אותו בלי בעיה.

@WeaKid תביע את הדעה שלך בנושא

איזה הרמה אתה היית מציע שתעבוד על אלמנטים של כח מתפרץ אם לא פאוורקלין למתאמן מתחיל?
נחמד שאנשים עושים מתח בSS והכל, אבל חוץ מהעובדה שהתרגיל עובד על הלאטס אין שום דימיון אחר ליתרונות של PC

איזה הרמה אתה היית מציע שתעבוד על אלמנטים של כח מתפרץ אם לא פאוורקלין למתאמן מתחיל?
נחמד שאנשים עושים מתח בSS והכל, אבל חוץ מהעובדה שהתרגיל עובד על הלאטס אין שום דימיון אחר ליתרונות של PC
High pulls

אני עשיתי PC ברוב SS
ממש בחודש האחרון זנחתי אותו כי כבר הייתי מותש מהסקוואט, לדעתי כל עוד אתה יכול ויודע לעשות תעשה אותו.

1. לא רלוונטי/פרקטי במכון כושר סטנדרטי בלי פלטות במפר ומשטח זריקה(צריך להרים משקלים גבוהים יותר, אחוזים גבוהים יותר)
2. לא ניתן למדידה למתאמן מתחיל(הגעת עד החזה? עד הטבור? עד 10 ס"מ מהטבור?)- בפאוורקלין או שהצלחת לעשות ראק או שלא, אין אי ודאות.

1. לא רלוונטי/פרקטי במכון כושר סטנדרטי בלי פלטות במפר ומשטח זריקה(צריך להרים משקלים גבוהים יותר, אחוזים גבוהים יותר)
2. לא ניתן למדידה למתאמן מתחיל(הגעת עד החזה? עד הטבור? עד 10 ס"מ מהטבור?)- בפאוורקלין או שהצלחת לעשות ראק או שלא, אין אי ודאות.

2. גם פאוורקלין לא בהכרח מדיד - ירדת לעשירית סקוואט/רבע סקוואט/בול מקביל?

נכון ולכן לרוב הוא רק תרגיל עזר

2. גם פאוורקלין לא בהכרח מדיד - ירדת לעשירית סקוואט/רבע סקוואט/בול מקביל?
בהגדרת התרגיל, כל עוד אתה מעל מקביל זה פאוורקלין, מתחת לזה זה כבר קלין(לא דבר שקשה לראות)...
יש הגדרה חד משמעית, מעבר לזה כבר מדובר כמה הבנאדם מנוסה ויודע לתפוס את המוט בראקינג פוזישן בצורה אפקטיבית

בהגדרת התרגיל, כל עוד אתה מעל מקביל זה פאוורקלין, מתחת לזה זה כבר קלין(לא דבר שקשה לראות)...
יש הגדרה חד משמעית, מעבר לזה כבר מדובר כמה הבנאדם מנוסה ויודע לתפוס את המוט בראקינג פוזישן בצורה אפקטיבית

כן, רק שזו הגדרה מאוד רחבה - בדיוק כמו שלבי הפולס שאלת "משכת עד החזה/טבור וכו', גם בפאוורקלין אתה יכול להתקדם לא בהכרח כי התחזקת, אלא כי אתה תופס את המוט פחות גבוה.

כן, רק שזו הגדרה מאוד רחבה - בדיוק כמו שלבי הפולס שאלת "משכת עד החזה/טבור וכו', גם בפאוורקלין אתה יכול להתקדם לא בהכרח כי התחזקת, אלא כי אתה תופס את המוט פחות גבוה.

הטענה שלי היא שבסופו של יום להתקדם 2.5 קילו בPC לעומת 2.5 בHP שונה לגמרי, בPC תקמבן מה שבא לך אבל בסוף אתה תתייצב על טכניקה ועל גובה פחות או יותר, כי יש לטווח תנועה המלא הגדרה חד משמעית.
בHP זה הרבה יותר בעייתי כי ההגדרה לטווח תנועה מלא בכלל לא קיימת.
בPower Shrugs לדוג' זה אני בכלל לא יודע אם אפשר להעריך RM1-RM3 מאותה סיבה בדיוק.

אני דבק בדעה שPC>* כשזה מגיע לתרגיל שהמהות שלו היא POWER למתאמן מתחיל(powersnatch הוא תרגיל יותר מובהק, אבל לא רלוונטי למתאמן מתחיל/מכון סטנדרטי בכלל)

אז תחליף גם את הסקוואט, תעבור לפשיטות ברכיים. סקוואט זה תרגיל לא פחות טכני, מה אתה צריך את זה על הראש.
השאלה שלי מלכתחילה הייתה על כמה זה זה תורם ל PL, אז להחליף את הסקוואט לא רלוונטי

השאלה שלי מלכתחילה הייתה על כמה זה זה תורם ל PL, אז להחליף את הסקוואט לא רלוונטי
אחי, תכיר - ציניות 😃

אמרתי את זה בתגובה ל- @Majin Buu שאמר שפאווורקלין טכני מדי ואפשר להחליף אותו.

אחי, תכיר - ציניות 😃

אמרתי את זה בתגובה ל- @Majin Buu שאמר שפאווורקלין טכני מדי ואפשר להחליף אותו.
סקוואט זה תרגיל פחות טכני, אבל אל תשכח שפאוורליפטר מתחרה ביכולת שלו לבצע סקוואט ולא פאוורקלין

כן, קרא בSS3E או בTSSS

כל האימוני DE בערך מבוססים עם הרעיון של max. power(משקלים בטווח ה50-70% מהרמה ספציפית, עם התנגדות משתנה אחרת כמה שיותר מהר).

מה שחשוב ל Max Force production זה Max force production. עבודת מהירות זה רעיון גרוע.

לא תופסים את המוט עם היידים.. תופסים עם הגוף והיידים מייצבות אותו, התפקיד של היידים למשוך.. עדיף שתלך למאמן שילמד אותך כמו מייק..
מעט מצליחים ללמוד pc לבד וגם הטכניקה שלהם לא 100%

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית