- פותח/ת השרשור
אתה כנראה לא נסעת פעם על אופניים חשמליים בלי דוושות.לי יש משתמש כתום בכסף אני אפילו לא יכול לקבל באן 🤣
בכל מקרה אם אתה רעב תנסה להעסיק את עצמך, לרוב השעמום הוא זה שמרעיב.
אגב אני אספר לך סוד, באופניים חשמליים יש דבר כזה שנקרא "דוושות" או "פדאלים". אתה שם על זה את הרגליים ולוחץ על זה עם כוח פיזי וכתוצאה מכך האופניים יכולות לזוז ללא עזרת הסוללה! נשבע לך זה עובד כמו קסם המצאה חדשה תנסה 🤩
זה כבד, ותאמין לי שגם עם הסוללה אני משתמש בהם ( כדי לחסוך לי דקה נסיעה ) , המכון שלי רחוק מהבית שלי, סדר גודל של 4-6 ק״מ בדרך הכי קצרה, ועד כמה שאופניים זה אחלה חימום, אני אוותר, במיוחד שיש עליות מעצבנות פה ושם ושהמכון נמצא בחור של מרכז מסחרי בין מפעלים ( יש שם באולינג, המכון, מכון מורשה של יונדאי ואולם אירועים, ומסביב מפעלים ).
בכל מקרה, לא נורא, היה נחמד דווקא לבוא יותר מאוחר ולא היו כל כל הרבה אנשים.
בזמן האחרון בודדים החברה שמסקביטים, הכלובים נשארים ריקים ( ויש רק 2 ).
ברמה של עשיתי סקוואט וסיימתי, אחר כך לקחתי את המוט לדדליפט, סיימתי והחזרתי אותו, ומאז עשיתי פולי ובנץ׳ ( שכל אחד מהם לקח זמן כי הייתי בפולי עם ילד ובבנץ׳ עם מדריך שהתאמן שם שמתאמן כמו אידיוט ) ואז כשחזרתי לפרס אף אחד לא נגע במוט, ברמה של אפילו לא טיפה.
יש לי יתרון כי אני יכול להסקביט מתי שבא לי ולעשות חימום דינאמי או ללכת למתוח את הגב בידיעה שלא יגעו לי בכלוב ובמוט, אבל זה די מאכזב.
זה מזכיר לי פעם שעשיתי דדליפט ושמישהו בא ולקח לי את הפלטות שהלכתי לשתות, מאז אני עם סוגרים.
בנוגע לשעמום, אין הרבה מה לעשות, בכל זאת י״א, הבצפר משעמם אותך ואתה לא רעב רק באימונים.