הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

הלוג של האידיוט

מצב
השרשור נעול
  • פותח/ת השרשור
GoldEagle עדכן/ה את הלוג ״הלוג של האידיוט״:

עדכון לוג: 21/03/15

לא כיף לי, פשוט לא כיף לי, הכאבים כבר מתחילים להציק יותר מדי, וגם התחיל לי כאב נוסף ממש קרוב לנקודה ההיא שמציק כבר שבוע בערך, אבל לא נורא, זה לא מה שישבור אותי.

אוקיי אז קמתי בסביבות אחת, שפוך כולי ולא מרגיש טוב, ישר קמתי מהמיטה, צחצחתי שיניים והלכתי להעיר את הגוף שלי עם ה peanut שהכנתי, אחרי שימוש קל לגב, לתאומים, להמסטרינג ולקוואדס רציתי לצאת כבר למכון, אבל אז התברר לי שעומד לרדת גשם ושאין לי איך להגיע למכון.
אבל לא נורא, בכל זאת לא וויתרתי לעצמי והתאמנתי בבית רק כדי להזרים קצת את הדם...

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור
GoldEagle עדכן/ה את הלוג ״הלוג של האידיוט״:

עדכון לוג: 21/03/15

איפה אני אתחיל.

כואב לי, אמרתי את זה כבר?
בכל מקרה, כאבים אחר כך.
@Moran W לא מסכים לי יותר להטריל מחוץ לעוף טופיק/לוג, ולכן, הנה הלוג, הנה אני, הנה התבכיינות.

מאיפה נתחיל עכשיו? אני יודע, כאב, כאב תמיד מוכר.

למי שלא זוכר, הכאב שלי נמצא כבר כחודש וחצי לאחר ה SS שרצחה אותי.

@stitch בזמנו אמר לי לא להתקרב לזה, שזה לא אפשרי להתאושד עם האומנויות לחימה ושלא יעזור לי כלום, וש SS לא בשבילי.

אבל, כמו אידיוט ( בכל זאת, הלוג של האידיוט ) התחכמתי וניסיתי SS בכוח.
אני זוכר את האימון הראשון, הוא היה...

קרא את שאר עדכון הלוג...

אל תעשה פרונט סקוואט, ואל תעשה שום דבר שמכאיב. תן לגב לנוח, תעשה פשיטות גב (היפראקסטנשן) בקטע של פיזיותרפיה, בלי משקל, לחזרות גבוהות. תן לגוף להבריא.

• פותח/ת השרשור
אל תעשה פרונט סקוואט, ואל תעשה שום דבר שמכאיב. תן לגב לנוח, תעשה פשיטות גב (היפראקסטנשן) בקטע של פיזיותרפיה, בלי משקל, לחזרות גבוהות. תן לגוף להבריא.
אם ככה, אז מה לעשות לרגליים? סקוואט זה התרגיל היחידי שלי לרגליים עכשיו כשאין לי דדליפט, ואם אני מוותר על הסקוואט, הרגליים שלי לא עובדות.
בכל מקרה, אני אוסיף בכל סוף אימון פשיטות גב, נגיד 3X20 של עבודה איטית?

לאו דווקא איטית אלא לא מהירה. ותתחיל מעשיריות, תראה איך אתה מרגיש. לרגליים תתן מנוחה של שבועיים, תרגילי רגליים עלולים לגרום לך למתח או תנועות חדות בגב.

• פותח/ת השרשור
לאו דווקא איטית אלא לא מהירה. ותתחיל מעשיריות, תראה איך אתה מרגיש. לרגליים תתן מנוחה של שבועיים, תרגילי רגליים עלולים לגרום לך למתח או תנועות חדות בגב.
אז מה שבעצם אתה מבקש ממני זה במשל שבועיים לא לאמן רגליים ?
שמתי לב כעיקרון שהלחץ בגב הוא בחלק התחתון כשיש את הפשיטה באגן ( תחת אחורה ), אם ככה, עדיף לי להסתפק בלחיצות רגליים לפחות בינתיים? נגיד לחיצות רגליים ועוד תרגיל כלשהו?
מבחינת הפשיטות גו, כשהתחלתי להתאמן יצא לי להתנסות איתן, אני זוכר שהייתי עובד יחסית לא כל כך מהיר ומגיע לסביבות ה 15 חזרות כשאני מתעייף ממש ( אבל זה היה עם משקל ), אם ככה, עכשיו כשאני בלי משקל, לעבוד לא מהר, אבל טווח חזרות קצת יותר גבוה?
כעיקרון, מה המטרה שלי, להזרים דם לשריר ולהפעיל אותו מעט ?

אז מה שבעצם אתה מבקש ממני זה במשל שבועיים לא לאמן רגליים ?
שמתי לב כעיקרון שהלחץ בגב הוא בחלק התחתון כשיש את הפשיטה באגן ( תחת אחורה ), אם ככה, עדיף לי להסתפק בלחיצות רגליים לפחות בינתיים? נגיד לחיצות רגליים ועוד תרגיל כלשהו?
מבחינת הפשיטות גו, כשהתחלתי להתאמן יצא לי להתנסות איתן, אני זוכר שהייתי עובד יחסית לא כל כך מהיר ומגיע לסביבות ה 15 חזרות כשאני מתעייף ממש ( אבל זה היה עם משקל ), אם ככה, עכשיו כשאני בלי משקל, לעבוד לא מהר, אבל טווח חזרות קצת יותר גבוה?
כעיקרון, מה המטרה שלי, להזרים דם לשריר ולהפעיל אותו מעט ?
מבקש? דורש!
אל תאמן כלום, גם לא לחיצות רגליים. הן מפעילות המון לחץ על הגב התחתון.
לגבי פשיטות גב, המטרה היא למתוח את השרירים ולהזרים להם דם. תעבוד בטווח גבוה, ומצדי תעשה באמת 3 סטים, אבל קודם כל תקשיב לגוף ואל תיתן לו להגיע למצב של כאב.

יש לך פרוטוקול פציעות, תעבוד על פיו ויהיה בסדר.

• פותח/ת השרשור
מבקש? דורש!
אל תאמן כלום, גם לא לחיצות רגליים. הן מפעילות המון לחץ על הגב התחתון.
לגבי פשיטות גב, המטרה היא למתוח את השרירים ולהזרים להם דם. תעבוד בטווח גבוה, ומצדי תעשה באמת 3 סטים, אבל קודם כל תקשיב לגוף ואל תיתן לו להגיע למצב של כאב.
למרות כל הקושי ( אימון רגליים הכי כיפי ), אני אשתדל שלא לעשות כלום לרגליים, בכל מקרה, את הפשיטות גו בסוף או בתחילת האימון ?
יש לך פרוטוקול פציעות, תעבוד על פיו ויהיה בסדר.
סלח לי על הבורות ( משמע אני אידיוט ), פרוטוקל פציעות?

בדיוק קראתי את זה עכשיו, פשוט לעשות את כל האימון כרגיל ולשלב בפנים את העבודה על הפרוטוקול ?
ואיך לעזאזל דדליפט של מוט בלבד?
תעבוד לפי ההוראות בפרוטוקול רק על האיזור הפצוע כמובן.
דדליפט של מוט ריק אני אוהב לעשות בסגנון סטיף-לג לפני שאני מתחיל להתחמם כמו שצריך

• פותח/ת השרשור
תעבוד לפי ההוראות בפרוטוקול רק על האיזור הפצוע כמובן.
דדליפט של מוט ריק אני אוהב לעשות בסגנון סטיף-לג לפני שאני מתחיל להתחמם כמו שצריך
אז לבוא ולעשות רק דדליפט או לעשות את הדדליפט של הפרוטוקל פציעות ואז את כל האימון ?

הייתי עושה פשיטות גב ולא דדליפט, כי טווח התנועה של הזוקפים הרבה יותר גדול בהן מאשר בדדליפט.
תעשה את האימון שלך כרגיל, כל עוד אתה לא עושה עבודה של הזוקפים (כלומר בלי לג דרייב בבנץ', וכדומה).
אולי במתכונת מצומצמת יותר, רק כדי לשמור על שרירים פעילים. אל תצפה להתקדמות במשקלים ואל תנסה בכלל. תחליף אקרוס בפירמידות עולות.
בסוף תעשה פשיטות גב, סט אחד לחזרות גבוהות, בהדרגה תוסיף סטים, תוסיף קצת משקל ותוריד חזרות.
הכל בלי להרגיש כאב בכלל, אחרת תפסיק.
בבית תשתמש בפואם רולר לעבודה על הגב.

• פותח/ת השרשור
הייתי עושה פשיטות גב ולא דדליפט, כי טווח התנועה של הזוקפים הרבה יותר גדול בהן מאשר בדדליפט.
תעשה את האימון שלך כרגיל, כל עוד אתה לא עושה עבודה של הזוקפים (כלומר בלי לג דרייב בבנץ', וכדומה).
אולי במתכונת מצומצמת יותר, רק כדי לשמור על שרירים פעילים. אל תצפה להתקדמות במשקלים ואל תנסה בכלל. תחליף אקרוס בפירמידות עולות.
בסוף תעשה פשיטות גב, סט אחד לחזרות גבוהות, בהדרגה תוסיף סטים, תוסיף קצת משקל ותוריד חזרות.
הכל בלי להרגיש כאב בכלל, אחרת תפסיק.
בבית תשתמש בפואם רולר לעבודה על הגב.
אוקיי, אבל בפרוטוקול פציעות מדובר על לעשות התרגיל שהכי כואב בו, אז לעשות דדליפט או פשיטות גב ?
בבית אני משתמש ב peanut שהכנתי כתחליף לפואם רולר, אפשרי?

אוקיי, אבל בפרוטוקול פציעות מדובר על לעשות התרגיל שהכי כואב בו, אז לעשות דדליפט או פשיטות גב ?
בבית אני משתמש ב peanut שהכנתי כתחליף לפואם רולר, אפשרי?
איפה כואב לך?
דדליפט\סקוואט ?

• פותח/ת השרשור
איפה כואב לך?
דדליפט\סקוואט ?
בשניהם, אבל הכאב נגרם מהדדליפט שבו הכי כואב לי.
נ.ב. היום נתתי לאמא שלי שתלחץ לי קצת על הנקודה וזה הרגיש טוב מצד אחד אבל עכשיו אני מתפרק.

בשניהם, אבל הכאב נגרם מהדדליפט שבו הכי כואב לי.
נ.ב. היום נתתי לאמא שלי שתלחץ לי קצת על הנקודה וזה הרגיש טוב מצד אחד אבל עכשיו אני מתפרק.
אתה מורח וולטרן? שם קרח?

אתה מורח וולטרן? שם קרח?
וולטרן כל לילה.
קרח אני צריך להתחיל לשים ( לא שנראה לי שזה יעזור יותר מדי אבל בכל זאת ).
לעיתים אני מוסיף לוולטרן כרית חימום, מועיל או מזיק ?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית