הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

הלוג של האידיוט

מצב
השרשור נעול
  • פותח/ת השרשור
GoldEagle עדכן/ה את הלוג ״הלוג של האידיוט״:

עדכון לוג: 18/02/15

אז ככה, כואב לי.
לא עוזר כלום בינתיים, הכריות חימום והבנגיי רק מקלים לקצת זמן אבל אז הכאב חוזר.
היום ׳עיסיתי׳ קצת את האיזור עם כדור טניס, שמתי אותו על הרצפה והזזתי את עצמי ככה שהכדור טניס באיזור של הכאב.
זה הקל קצת אבל אז כמו אידיוט באימון ( אומנויות לחימה ) יצא לי לעשות 1X5 דדליפט עם 60 קילו ( הפציעה הייתה ב 85 בסט השני מהתבלבלות ), בקיצור, הרגשתי יחסית סבבה אבל הכאב כן הורגש, השתמשתי בטכניקה ממש טובה יחסית כי בכל זאת זה משקל קל לי.
בכל מקרה, עכשיו יותר כואב לי יחסית, את האימון של האומנויות...

קרא את שאר עדכון הלוג...

תרגיש טוב! והחלמה מהירה

• פותח/ת השרשור
בעיקרון כולם מקנאים במידה מסויימת במורן...

שתיהיו לי בריאים

• פותח/ת השרשור
GoldEagle עדכן/ה את הלוג ״הלוג של האידיוט״:

עדכון לוג: 22/02/15

חזרתי עכשיו מהטיפול.
עשו לי שיאצו וכוסות רוח.
מרגיש נינוח ורגוע.
הכוסות רוח זה ממש ממש מגניב למרות שבתכלס, היא יכלה פשוט למרוח שמן ולעשות את אותה פעולה עם שואב אבק.
אה והמראה בגב לא נעים, מאוד לא נעים, אני נראה כאילו באיזורים האלה יש לי שטפי דם מטורפים.
יכול להיות שאני אצלם תמונה ויעלה לפה לפורום לחוות דעת.

מה שכן, כשהיא לחצה לי על הטרפזים עליוניים ( בלי קשר לכוסות רוח ) הרגשתי צחקוקי ומדוגדג.
ואפילו שכל מה שרציתי באותו רגע לעשות היה לכווץ את הטרפזים ולעשות את התנועה של שראגס, התאפקתי,...

קרא את שאר עדכון הלוג...

תחזור על האימון האחרון שלך לדעתי.

• פותח/ת השרשור
תחזור על האימון האחרון שלך לדעתי.
לבוא עוד פעם ל 85 ק״ג דדליפט ?
בכל מקרה בגלל המחלה ובגלל שמיום שני הקודם לא עשיתי סקוואט אז אני אוריד ל 75 קג, דדליפט אני חייב להוריד, אני רוצה להתחיל בהתחלה עם חזרות גבוהות רק בשביל התרגול ואז להעלות קצת את המשקל כדי שאני כן ירגיש את הקושי אבל לא לגמרי.
בנץ׳ לא עשיתי שבוע, אוריד טיפה משקל כי הרבה זמן לא תירגלתי את הטכניקה.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית