הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ניצחון למחנה הציוני בבחירות המדומות בבליך.

טוב, הבנתי, אין עם מי לדבר, זה בסדר, אתם יכולים ללכת כל אחד לבית ספר לפאשיזם שלו או לחרבן על דגלים, ואני אמשיך עם החיים שלי.

מה שמצחיק זה שאתם בכלל לא קוראים מה שכתבתי אלא מתייחסים למשפט אחד שלא נאה לכם ומעוותים אותו כדי שיהיה לכם על מה להגיד שאני ילד טיפש ופאשיסט שאסור לו להביע את דעתו.

וזה בסדר אתם לא חייבים לצטט אני אסתדר גם בלי זה.

אנחנו חיים במדינה, במדינה הזאת יש חוקים.
קודם כל,כל הדברים שאמרת שצריך לעשות (להעיף את חנין זועבי/להרוג מחבלים/לתת עונש לאנשים שמחרבנים על הדגל) לא מעוגנים בחוק, ככה שלא משנה כמה בא לך אי אפשר לעשות אותם.
אם אכן היו חוקים כאלה, הם היו חוקים פשיסטים (חוץ מעונש מוות למחבלים, אבל זה דיון אחר לגמרי).
אתה החלטת שחנין זועבי לא יכולה לקרוא לחיילים רוצחים כי ככה בא לך, אבל לאנשים במדינות שהן לא פשיסטיות יש זכות להתבטאות נגד הצבא גם אם לא נראה לך מה שהם אומרים.

אתה באמת רשמת את זה ?
חיילים מתו בשביל שהיא תוכל לקלל אותם ולקרוא להם רוצחים.
זה נשמע לך הגיוני ?? זה נשמע למישהו הגיוני ??
כל העולם הזה כמעט אנטישמי ויש לו דעות נגד היהודים סתם ככה, ואנחנו לא יכולים להרשות לעצמו כמדינה שהאנשים האלו גם יהיו פה בנוסך לכך.

אתה באמת רשמת את זה ?
כל העולם הזה כמעט אנטישמי ויש לו דעות נגד היהודים סתם ככה, ואנחנו לא יכולים להרשות לעצמו כמדינה שהאנשים האלו גם יהיו פה בנוסך לכך.

זה נשמע לי מאוד הגיוני, עובדה שזאת המציאות.

אני עדיין לא מבין למה הדעה של חנין זועבי מטומטמת ושלך לא ומי בכלל קובע טמטום של דעות:🤦‍♂️:

אני עדיין לא מבין למה הדעה של חנין זועבי מטומטמת ושלך לא ומי בכלל קובע טמטום של דעות:🤦‍♂️:
לא שאני מסכים עם מה שהוא אמר בקשר לעונש מוות אבל זה נשמע לכם הגיוני לאפשר לגיטימציה לחנין זועבי להתבטאות כך?

אז תן לי להבין..נראה לך הגיוני אחרי איך שהיא התבטאה מגיעה לה לרוץ שוב לכנסת?

מה זה "מגיע לה"? היא לא שואלת אותנו. לכל אדם יש זכות להיבחר, ואם הוא עובר על החוקים של המדינה אז יפסלו אותו. יצא שהיא לא עברה על שום חוק ולכן מגיע לה להיבחר

אתה באמת רשמת את זה ?
אתה לא יכול לשלוט במחשבות של אנשים. לאנשים יש זכות לומר כל דבר שהם רוצים גם אם זה פוגע בך, תתמודד.
אם תדכא זכות של אנשים להביע את עצמם זה יתפוצץ לך בפנים.

זה נשמע לי מאוד הגיוני, עובדה שזאת המציאות.
מדינה מטומטמת..
ויקיפדיה ? באמת ?
בכל מקרה, אני סובל מספיק באזרחות כדי לדעת שחופש הביטוי תקף כל עוד שמו של אף אדם לא נפגע, והיא פוגעת יותר מדי.
מגיע לה לרוץ לכנסת? לא, אף פעם לא.
הדבר היחידי שמגיע לה זה שיעיפו אותה לעזה.
אבל מה לעשות מדינה מוזרה...
אתה לא יכול לשלוט במחשבות של אנשים. לאנשים יש זכות לומר כל דבר שהם רוצים גם אם זה פוגע בך, תתמודד.
אם תדכא זכות של אנשים להביע את עצמם זה יתפוצץ לך בפנים.
מותר לה להתבטא חופשי את זה אני יודע.
אבל ברגע שהיא מנצלת את חופש הביטוי בשביל לקלל חיילים שמתו בשבילה ועוד מעיזה לקרוא להם רוצחים, זה כבר לא חופש הביטוי.
ופה זה כבר פגיעה בזכות לשיוויון, תת סעיף שם טוב, משמע זכותו של כל אדם ששמו הטוב לא יפגע, במיוחד חייל שנלחם למעננו ונהרג במלחמה.

זה חופש ביטוי, גם כשלא נעים לך וגם כשאתה לא מסכים. היא בת זונה אין ספק אבל חופש ביטוי זה חופש ביטוי.
מה שכן, אין לדברים שהיא אומרת מקום בכנסת.

זה חופש ביטוי, גם כשלא נעים לך וגם כשאתה לא מסכים. היא בת זונה אין ספק אבל חופש ביטוי זה חופש ביטוי.
לצעירנו יש את חופש הביטוי, אבל אסור לאפשר לה לרוץ לכנסת וזאת הנקודה של גולדאיגל..

בוא אני אחדד משהו.
חופש הביטוי, זהו החופש של כל אדם להגיד מה שבא לו, בלי לפגוע באדם אחר או בשמו.
וכשהיא קוראת לחיילים האלו רוצחים, הוא פוגעת להם בזכות לשיוויון, תת סעיף שם טוב, משמע זכותו של כל אדם ששמו הטוב לא יפגע.

עכשיו איך הם אומרים שהיא לא פוגעת בזכויות ומפרה את החוק ?

בוא אני אחדד משהו.
חופש הביטוי, זהו החופש של כל אדם להגיד מה שבא לו, בלי לפגוע באדם אחר או בשמו.
וכשהיא קוראת לחיילים האלו רוצחים, הוא פוגעת להם בזכות לשיוויון, תת סעיף שם טוב, משמע זכותו של כל אדם ששמו הטוב לא יפגע.

עכשיו איך הם אומרים שהיא לא פוגעת בזכויות ומפרה את החוק ?
איך זה פוגע להם בזכות לשיוויון?

איך זה פוגע להם בזכות לשיוויון?
בזכות לשיוויון יש תת סעיף שם טוב.
מה שזה אומר, זכותו של כל אדם ששמו הטוב לא יפגע.
ומה שזה אומר, זכותו של כל אדם ששמו לא יושמץ בפני רבים.
והיא קוראת להם רוצחים, לחיילים שמתו למען המדינה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית