עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה לא יתן כלום כי אם החזה שלך יהיה מותש אחרי פלייס או משהו בסיגנון, אתה תרים פחות משקל בבנצ' ולא השגת כלום.
🙌
רמי כל הכבוד על כל המאמרים שאתה שם פה בנעוץ, הם מאוד מעניינם ואני לומד מהם לא מעט.
נראה לי שאני אאמץ את השיטה של הpre exhaust בתרגילי החזה.
יש לי בעיה שהכתף שלי חלשה מתעייפת מהר בבנץ'...אז כנראה התרגיל הראשון שאעשה הוא פלייס כנד משקוליות ללא שיפוע ולאחר מכן לחיצת חזה במוט, מה אתם אומרים?
ד"א רמי\ כל אחד שיכול לענות , האם יש תרגילים שמבודדים את העבודה על הגב?
תודה
אשמח אם תוכל לתת לי קישור שמדגים את התרגיל\ רק את השם באנגלית כדי שאוכל לחפש ביו טיובאני אישית דווקא הייתי מאמץ את השיטה הזאת לרחב גבי ולא לחזה.בעיקר בגלל ההבדלים ביכולת השרירים לפתח כוח - ליתרון הרחב גבי.אבל זה רק אני.
באשר לתרגילים מבודדים לגב:
1.פול אובר - או בעברית פשיטת כתף - תרגיל אותו ניתן לבצע במגוון וריאציות..
http://www.exrx.net/WeightExercises/LatissimusDorsi/CBPullover.html
2.קירוב כתף - הכי רצוי לבצע אותו בכייבל קרוס
יפה אמרת.
אבל...
השיטה נועדה להתשת שריר המטרה - כאן השיקול איננו ההתנגדות.
חוץ מזה שאם השריר הגיע לגירוי מתאים אז המשקל איננו מהווה שיקול
עד גבול מסויים, ראה עיקרון הפיצוי-יסף.אתה אומר שהיפרטרופיה תתבצע גם בלי העלת משקלי העבודה?
עד גבול מסויים, ראה עיקרון הפיצוי-יסף.
כן, ומתישהו בסופו של דבר תהיה חייב להעלות את המשקל.פיצוי יסף - הכוונה שישר אחרי האימון אני נחלש ואז אני מתחזק?
אחי אשמח אם תוכל לענות בקשר להודעה הזו שכתבתי לך...כן, ומתישהו בסופו של דבר תהיה חייב להעלות את המשקל.
תודהOHP = over head press.
בתוכניות מסויומת לחיצה בשיפוע תספיק,הכתף עובדת מספיק חזק בכל הלחיצות חזה.
אתה יכול להשתמש בפולי שיש בכלוב וליישר ידיים ואז לא תרגיש תיד קדמית...כן היד קדמית אוהבת כמעט כל תרגילי הגב:victory:
OHP = over head press.
בתוכניות מסויומת לחיצה בשיפוע תספיק,הכתף עובדת מספיק חזק בכל הלחיצות חזה.