עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אז אני אומר שכל הכבוד לך, אני יודע שאחר חמישית דדליפט כבד כולי רועד ל5 דקותאז קודם כל אין לך מושג מה אתה מקשקש מבחינה לוגית: איך עומס שדדליפט גורם ותרגילים אחרים לא גורמים הוא שווה ערך לעומס שהם לא גורמים? או במילים אחרות איך אתה אומר שדדליפט לא נותן משהו שנוסף שתרגילים שמעמיסים פחות נותנים? הרי בשביל זה עושים דדליפט, כדי להעמיס יותר.
זה דבר ראשון.
דבר שני:
מה אם אני אגיד לך שאחרי אימון שכלל המון דדליפט וסקוואטים קבוע כל קיץ הייתי רץ 8-15 ספרינטים בגבעה ב30 מעלות? אני סופרמן? או שרוב האנשים בכיינים ואז מביאים את התירוץ של "אי אפשר להתאמן יום אחרי דדליפט כבד"
מה אם אני אגיד לך שקבוע באימונים הייתי עושה דדליפט כבד ואחריו יוצא לאימון במגרש שכלל ספרינטים זריזות ושינויי כיוון?
אלא אם אתה מדבר מניסיון, אל תטעה אנשים.
אז אני אומר שכל הכבוד לך, אני יודע שאחר חמישית דדליפט כבד כולי רועד ל5 דקות
בנוסף אני בטוח שהתוצאה שלך בספרינטים תהיה הרבה יותר טוב אם תשים אותם לפני הדדליפט ואל תשכח שזה מה ששחקני פוטבול מתמקצעים בו
מועיל למה? אם אתה רוצה להשתפר בספרינטים, תעשה יותר ספרינטים.אני מאמין(לפחות מקווה)שאתה מגזים,אחרי סט אחד כבד של דדליפט אתה רועד?
וגם אם התוצאה בספרינטים תהיה טובה יותר,הדדליפט יהיה מועיל יותר בטווח הארוך והעובדה ששילב את שניהם גם.
מועיל למה? אם אתה רוצה להשתפר בספרינטים, תעשה יותר ספרינטים.
ואכן היו רעידות בSS אחרי פרס סקוואט ודד
זה לא נכון. אבל זה גם לא אומר שצריך דדליפטים.מועיל למה? אם אתה רוצה להשתפר בספרינטים, תעשה יותר ספרינטים.
כמובו שזה עד רמה מסויימת, לפעמים היו תרגילים שישפיעו יותר על הסקוואט מהסקוואט עצמוטענה נהדרת. בגלל זה אף ספורטאי לא נכנס בחיים לחדר כושר להרים משהו.
🤦♂️לפעמים היו תרגילים שישפיעו יותר על הסקוואט מהסקוואט עצמו
חח כמו מה בדיוק?כמובו שזה עד רמה מסויימת, לפעמים היו תרגילים שישפיעו יותר על הסקוואט מהסקוואט עצמו
זאת די הפואנטה של תרגילי עזר. בגדול. 😃הוא מתכוון שתרגילי עזר יכולים לעזור לקדם את התרגיל הראשי מעבר למה שעוד אימון בתרגיל הראשי היה נותן.
לא ממש ברור למה הוא אומר את זה, הוא הרי היה בצד השני בויכוח, הצד של "לא צריך דדליפט לשיפור הפוטבול והספרינטים"...
בסדר, הוא בחור טוב, רוצה לעזור לכם.
ואני עושה בייספס קרלז בתור תרגיל עזר בכדי לעזור ל...? ימשיך כבודו מפמפם הבייספס???זאת די הפואנטה של תרגילי עזר. בגדול. 😃
לידיים לגדול. כמובןואני עושה בייספס קרלז בתור תרגיל עזר בכדי לעזור ל...? ימשיך כבודו מפמפם הבייספס???
חשבתי שכולם יודעים:אני עושה בייספס קרלז בתור תרגיל עזר בכדי לעזור ל...?
5 דקות אתה רועד ואז אתה הולך שם נעלי פקקים ומכניס את הכוס בחזרה לתיק.אז אני אומר שכל הכבוד לך, אני יודע שאחר חמישית דדליפט כבד כולי רועד ל5 דקות
בנוסף אני בטוח שהתוצאה שלך בספרינטים תהיה הרבה יותר טוב אם תשים אותם לפני הדדליפט ואל תשכח שזה מה ששחקני פוטבול מתמקצעים בו
יש גבול כמה שניתן להשתפר במהירות בסיסית. מציע לך לקרוא חומר של Kelly Bagget כדי להבין איך נוצרת מהירות. על קצה המזלג: מהירות היא תוצאה של אורך צעד ותדירות צעד. שני הפרמטרים מושפעים מכמה השרירים שלך מורגלים לספוג אימפקט וכמה כוח הם מייצרים כדי ששני הפרמטרים יעלו.מועיל למה? אם אתה רוצה להשתפר בספרינטים, תעשה יותר ספרינטים.
ואכן היו רעידות בSS אחרי פרס סקוואט ודד
לומר שלא צריך דדליפט זו טענה שרירותית, השאלה מה המטרה ובאיזה שלב של הפיריודיזציה המתאמן נמצא, באיזה רמה הוא (אם יש לו דדליפט 220 אין סיבה ממשית שיקרע את עצמו בשביל עוד 10 קילו בדדליפט, ועדיף שיתמקד בדברים אחרים).זה לא נכון. אבל זה גם לא אומר שצריך דדליפטים.
אתה פאוורליפטר, בשבילך המטרה היא נטו משקל על המוט ובתרגילים הנ"ל ולכן אין סיבה שתשקיע יותר מאמץ בדברים אחרים מן הסתם. לא קראתי את ראשית הדיון ולא יודע מאיפה הוא התפתח אבל אם כוונתך היא לפאוורליפטינג נטו אז צודק 100%.אני לא אוהב להחליף את התרגילים המרכזים ,אני מאמין בהתחזקות בהם מלעשות אותם
מסכים , אבל אני ממש לא רואה סיבה לעשות ראק פולס ובמיוחד לא בתוכנית כמו הלינארית לדעתי בזבוז זמן5 דקות אתה רועד ואז אתה הולך שם נעלי פקקים ומכניס את הכוס בחזרה לתיק.
יש גבול כמה שניתן להשתפר במהירות בסיסית. מציע לך לקרוא חומר של Kelly Bagget כדי להבין איך נוצרת מהירות. על קצה המזלג: מהירות היא תוצאה של אורך צעד ותדירות צעד. שני הפרמטרים מושפעים מכמה השרירים שלך מורגלים לספוג אימפקט וכמה כוח הם מייצרים כדי ששני הפרמטרים יעלו.
לומר שלא צריך דדליפט זו טענה שרירותית, השאלה מה המטרה ובאיזה שלב של הפיריודיזציה המתאמן נמצא, באיזה רמה הוא (אם יש לו דדליפט 220 אין סיבה ממשית שיקרע את עצמו בשביל עוד 10 קילו בדדליפט, ועדיף שיתמקד בדברים אחרים).
בנוסף להכל - מחזק מאוד את השרשרת האחורית וביניהם את המנוע המרכזי (הגלוטס), ובנוסף להכל נקודת היציאה בספרינט דומה מאוד לנקודת ניתוק המוט בדדליפט ובשני המקרים אין שלב אקצנטרי, ככה שזו תהיה טיפשות מוחלטת להמנע מדדליפט.
אתה פאוורליפטר, בשבילך המטרה היא נטו משקל על המוט ובתרגילים הנ"ל ולכן אין סיבה שתשקיע יותר מאמץ בדברים אחרים מן הסתם. לא קראתי את ראשית הדיון ולא יודע מאיפה הוא התפתח אבל אם כוונתך היא לפאוורליפטינג נטו אז צודק 100%.
הקשקוש הזה של ווסטסייד ברבל עם החלפת תרגילים הוא ממזמן כבר משהו שהאנשים הכי חזקים בתחום לא מאמינים בו.
אני לא רואה סיבה לעשות ראק פולס אף פעם , חוצמזה שהוא כתב היי פולס בכותרת.מסכים , אבל אני ממש לא רואה סיבה לעשות ראק פולס ובמיוחד לא בתוכנית כמו הלינארית לדעתי בזבוז זמן
המטרה של תוכניות כאלה זה להתחזק
טעות שלי לא שמתי לב .אני לא רואה סיבה לעשות ראק פולס אף פעם , חוצמזה שהוא כתב היי פולס בכותרת.
שלוש סיבות לזה:, אני יודע גם על הרבה מאמני פוטבול שלא רוצים שהשחקנים שלהם יעשו דדליפט בכלל.