הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון לינארית דדליפט VS היי פולס

• פותח/ת השרשור Benny87
  • פורסם בתאריך

Benny87

משתמש מתחיל
35
7
נק' מוניטין:
7
35
7
במאמר החדש על הלינארית כתוב שניתן לעשות דדליפט או היי פולס, לא ממש הבנתי איך משווים בכלל בין שני התרגילים?
משהו נסה להחליף את הדדליפט בהיי פולס? האם החילוף הזה ישפר את לחיצת הבנץ? או יחליש את הסקוואט?

אוקיי, זו אפילו לא טענה. זה appeal to authority. שחקני הפוטבול שהאנשים האלה עובדים איתם, לא חייבים שום דבר בערך.

אין לך ממש ניסיון, אה?
זה לא טענה שלי זה טענה של גייסון בלהה והוא מסביר בצורה מאוד משכנעת למה זה נכון

לא אמרתי שכל מה שהוא אומר נכון אבל בינתיים אתה רק אמרת שזה לא נכון בלי לתת נימוק למה

נתחיל מזה שסקוואט עם עצירה מחייב אותך לעבוד עם משקל קטן יותר, אז נניח ואתה לומד לצאת מהבור עם משקל קטן יותר בלי להשתמש באפקט המתיחה. מה הלאה?

נתחיל מזה שסקוואט עם עצירה מחייב אותך לעבוד עם משקל קטן יותר, אז נניח ואתה לומד לצאת מהבור עם משקל קטן יותר בלי להשתמש באפקט המתיחה. מה הלאה?
אז אתה חזק יותר בלי רפלקס מתיחה אז כנראה תהיה חזק יותר עם רפלקס מתיחה, ככה כוח עובד לא?

cdc6bc3c82eda7252d7db369e7292018f04ebbc578a6dc9560ae1f3023325427.jpg

להוכיח שתרגילי עזר מחזקים את התרגיל הראשי? רוצה שאני אוכיח גם שבנץ' מקרשים מחזק בנץ'? או פשוט להוכיח שאתה מטריל?

כן. זה ממש לא מובן מאליו שבנץ׳ מקרשים מחזק בנץ׳. ועוד מחזק יותר מלעשות עוד בנץ׳...

כן. זה ממש לא מובן מאליו שבנץ׳ מקרשים מחזק בנץ׳. ועוד מחזק יותר מלעשות עוד בנץ׳...
אז אתה אומר שכדי להשתפר בכדורסל אני פשוט צריך לשחק כדורסל? אין מקום לעבודה על סקוואטים, קפיצות לקופסא, כדרור עם יד קשורה?

אז אתה אומר שכדי להשתפר בכדורסל אני פשוט צריך לשחק כדורסל? אין מקום לעבודה על סקוואטים, קפיצות לקופסא, כדרור עם יד קשורה?
או שבשביל להשתפר בפוטבול צריך לעשות פוטבול ולא חייב לעשות דדליפט

השוואה לא טובה. אנחנו מדברים על בניית כוח לא על ספורט טכני. למה שתרגיל שמשתמש בטווח תנועה קטן יותר, או תרגיל שמבטל את אפקט המתיחה ישפר את התנועה המלאה יותר טוב מהתנועה עצמה? או שאם נלך בדרך שלך, אז רוב האנשים החזקים בעולם נשארים רוב הזמן עם שלושת התנועות הגדולות. חוץ מ-WS, שלא הוכיחו שהם מסוגלים להתחרות באף ארגון נורמלי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית