עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה לא טענה שלי זה טענה של גייסון בלהה והוא מסביר בצורה מאוד משכנעת למה זה נכוןאוקיי, זו אפילו לא טענה. זה appeal to authority. שחקני הפוטבול שהאנשים האלה עובדים איתם, לא חייבים שום דבר בערך.
אין לך ממש ניסיון, אה?
זה לא טענה שלי זה טענה של גייסון בלהה והוא מסביר בצורה מאוד משכנעת למה זה נכון
הוא גם מזריק וברמה של טבעי. SUPERHUMANאה כן, שכחתי שג'ייסון בלהה אלוהים ולכן כל מה שהוא אומר זה נכון.
לא אמרתי שכל מה שהוא אומר נכון אבל בינתיים אתה רק אמרת שזה לא נכון בלי לתת נימוק למהאה כן, שכחתי שג'ייסון בלהה אלוהים ולכן כל מה שהוא אומר זה נכון.
WHO THE FUCK IS JASON BALAHAA?
לא אמרתי שכל מה שהוא אומר נכון אבל בינתיים אתה רק אמרת שזה לא נכון בלי לתת נימוק למה
אז אתה חזק יותר בלי רפלקס מתיחה אז כנראה תהיה חזק יותר עם רפלקס מתיחה, ככה כוח עובד לא?נתחיל מזה שסקוואט עם עצירה מחייב אותך לעבוד עם משקל קטן יותר, אז נניח ואתה לומד לצאת מהבור עם משקל קטן יותר בלי להשתמש באפקט המתיחה. מה הלאה?
אז אתה חזק יותר בלי רפלקס מתיחה אז כנראה תהיה חזק יותר עם רפלקס מתיחה, ככה כוח עובד לא?
אני באמת לא יודע איך לענות לזהמי אמר?
אני באמת לא יודע איך לענות לזה
אני.מי אמר?
אני.
להוכיח שתרגילי עזר מחזקים את התרגיל הראשי? רוצה שאני אוכיח גם שבנץ' מקרשים מחזק בנץ'? או פשוט להוכיח שאתה מטריל?מצוין. תוכיח!
להוכיח שתרגילי עזר מחזקים את התרגיל הראשי? רוצה שאני אוכיח גם שבנץ' מקרשים מחזק בנץ'? או פשוט להוכיח שאתה מטריל?
אז אתה אומר שכדי להשתפר בכדורסל אני פשוט צריך לשחק כדורסל? אין מקום לעבודה על סקוואטים, קפיצות לקופסא, כדרור עם יד קשורה?כן. זה ממש לא מובן מאליו שבנץ׳ מקרשים מחזק בנץ׳. ועוד מחזק יותר מלעשות עוד בנץ׳...
או שבשביל להשתפר בפוטבול צריך לעשות פוטבול ולא חייב לעשות דדליפטאז אתה אומר שכדי להשתפר בכדורסל אני פשוט צריך לשחק כדורסל? אין מקום לעבודה על סקוואטים, קפיצות לקופסא, כדרור עם יד קשורה?
אז אתה אומר שכדי להשתפר בכדורסל אני פשוט צריך לשחק כדורסל? אין מקום לעבודה על סקוואטים, קפיצות לקופסא, כדרור עם יד קשורה?