הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בעיה בדיאטה

oranoran16

משתמש מתחיל
70
1
נק' מוניטין:
-5
70
1
בחודש האחרון אני מנסה להקפיד על לאכול כ-170 גרם פחמימה ביום וכ-1800 קלוריות ביום. וזה היה כששקלתי 82 קילו והגובה שלי 1.76 גיל 17.
עכשיו, כמובן שהיו איזה 7-8 ימים שאני זללתי סתם ואכלתי המון פחמימה והגעתי לאיזה 3000 קלוריות באותם ימים. אבל אלה היו רק 7 ימים מתוך חודש. ובשאר הימים באמת שהקפדתי. אז זה הגיוני שעליתי ל-83.5 קילו בגלל זה? דרך אגב אני עושה 3-4 פעמים בשבוע ספורט, לא משהו מטורף - 2 אימוני אנאירוביים במשך רבע שעה, ופעם או פעמיים בשבוע ריצה של 3.5 קילומטר -5 קילומטר עם משקולות לרגליים.
מה אני צריך לעשות כדי לרדת אם הגוף שלי לא מגיב טוב למה שאני עושה? אני על אחוז שומן של איזה 22-24 לטעמי אז האם להוריד פחמימה ייתן משהו? להוריד עוד קלוריות? לחיות על 1600 קלוריות זה הרעבה תסלחו לי...

1) לנתונים שלך באכילה של 1800 קלוריות ביום אתה גם ככה לא תרד יותר מ3-4 קילו בחודש וזה אם תקפיד על זה כל החודש כל הזמן, וגם אז תצטרך לאט לאט להוריד כי הגוף שלך יורד במשקל
2) כל פעם ש"זלזלת" הגוף שלך החזיר נוזלים ואתה צריך כמה זמן לא לזלזל כדי שהנוזלים האלה ירדו
3) 7 ימים מתוך חודש זה הרבה זמן
4) השקילות צריכות להתבצע במצבים זהים. אם פעם אחת נשקלת אחרי האוכל עם בגדים ופעם שניה אחרי צום ובלי אז התוצאות יכולות להיות בהבדל של אפילו 5 קילו.

אכלתי המון פחמימה והגעתי לאיזה 3000 קלוריות באותם ימים.

זה הגיוני שעליתי ל-83.5 קילו בגלל זה?
זאת הסיבה לעלייה במשקל. אבל אל דאגה, עלית בעיקר נוזלים בשל העלייה בפחמימה(פחמימות אוגרות נוזלים).
ברגע שתחזור ל170 פחמימה כפי שאכלת ביום יום אתה תחזור למשקל ההתחלתי.
1600 קלוריות זה קצת לבחור ששוקל 82. תפרסם את התפריט שלך, יכול להיות שאתה לא עקבי ואוכל יותר ממה שאתה חושב.

• פותח/ת השרשור
זאת הסיבה לעלייה במשקל. אבל אל דאגה, עלית בעיקר נוזלים בשל העלייה בפחמימה(פחמימות אוגרות נוזלים).
ברגע שתחזור ל170 פחמימה כפי שאכלת ביום יום אתה תחזור למשקל ההתחלתי.
1600 קלוריות זה קצת לבחור ששוקל 82. תפרסם את התפריט שלך, יכול להיות שאתה לא עקבי ואוכל יותר ממה שאתה חושב.
אבל האם אני יכול לאכול אפילו 250 גרם פחמימה ליום אבל לחיות על 1700 קלוריות? באמת שאני לא מסוגל יותר לחיות רק על 3 ארוחות שיש בהן פחמימה והשאר שומן/חלבון נטו. זה קשה מידי בשבילי ואני כבר חודשיים ולהמשיך עוד כמה חודשים ככה זה יותר מידי בשבילי.
כל מה שאני רוצה זה להוריד 6-7 קילו וזהו. לשקול 76-77 וזהו. האם אני באמת צריך להגביל את כמות הפחמימה שאני אוכל?
ודרך אגב השקילה של ה-83.5 עשיתי יום אחרי היום שזללתי המון (7 אוזני המן וופלים וכול'. וכן אני יודע שאני אידיוט בקטע הזה). אז באמת יש סיכוי שעליתי קילו של נוזלים? ביום????????

אבל האם אני יכול לאכול אפילו 250 גרם פחמימה ליום אבל לחיות על 1700 קלוריות? באמת שאני לא מסוגל יותר לחיות רק על 3 ארוחות שיש בהן פחמימה והשאר שומן/חלבון נטו. זה קשה מידי בשבילי ואני כבר חודשיים ולהמשיך עוד כמה חודשים ככה זה יותר מידי בשבילי.
כל מה שאני רוצה זה להוריד 6-7 קילו וזהו. לשקול 76-77 וזהו. האם אני באמת צריך להגביל את כמות הפחמימה שאני אוכל?
ודרך אגב השקילה של ה-83.5 עשיתי יום אחרי היום שזללתי המון (7 אוזני המן וופלים וכול'. וכן אני יודע שאני אידיוט בקטע הזה). אז באמת יש סיכוי שעליתי קילו של נוזלים? ביום????????
זה אומר שבנית תפריט לא טוב. אפשר לבנות תפריט גם עם 150 גרם פחמימה ולשרוד אותו. תפרסם פה את התפריט שלך וניתן לו ביקורת

• פותח/ת השרשור
זה אומר שבנית תפריט לא טוב. אפשר לבנות תפריט גם עם 150 גרם פחמימה ולשרוד אותו. תפרסם פה את התפריט שלך וניתן לו ביקורת
עזוב רגע את התפריט אני לא ממש זוכר אותו גם ככה. יש מצב שאתה עונה לי על האם זה הגיוני לעלות קילו נוזלים תוך יום?
ואם אני רוצה להגיע ל-76 קילו (שזה הורדה של 7 קילו) האם אני יכול לחיות על 250 גרם פחמימה ו-1700 קלוריות ביום? האם פחמימה עוצרת את הדיאטה אפילו אם אני ממש לא באחוז שומן נמוך ולא רוצה להגיע לאחוז שומן נמוך?

עזוב רגע את התפריט אני לא ממש זוכר אותו גם ככה. יש מצב שאתה עונה לי על האם זה הגיוני לעלות קילו נוזלים תוך יום?
ואם אני רוצה להגיע ל-76 קילו (שזה הורדה של 7 קילו) האם אני יכול לחיות על 250 גרם פחמימה ו-1700 קלוריות ביום? האם פחמימה עוצרת את הדיאטה אפילו אם אני ממש לא באחוז שומן נמוך ולא רוצה להגיע לאחוז שומן נמוך?
שמע. אכלת עכשיו מלא אוזני אמן וופלים. המשקל שלהם צריך ללכת לאנשהו נכון? זה המשקל הנוסף שראית היום כשנשקלת אחרי שאכלת. מה הגוף שלך יעשה עכשיו עם הוופלים והאוזני אמן האלו? רק הוא יודע. אולי הם יאוגרו כשומן אולי חלק יתפרקו, בכל מקרה זה לא אמור לעניין אותך וגם אני פחות מבין במה קורה בתוך הגוף לאחר פעולת פירוק המזון. מה שאמור לעניין אותך זה שאתה תתחיל עכשיו דיאטה מחדש אתה תאכל כמו שצריך וכל פעם שתראה אוכל טעים שלא נמצא בתוך התפריט ובא לך לאכול אותו אתה לא תיגע בו!! אחרת מה הטעם של כל ההשקעה אם בפעם אחת אתה דופק את זה

לא רוצה להשמע מניאק אבל כנראה טוב לך במצב שלך ואתה ''עושה'' משהו רק בגלל שאחרי זה תגיד כשתשב על הכורסה ותנשנש איזה עוגה ''אבל ניסיתי לא הלך לי ,טוב נו אהיה שמן לכל החיים מה לעשות''
אתה לא רוצה את זה מספיק ומנסה לחפש דרכים איך לאכול הרבה פחמימה
ברגע שתי היה רציני ובאמת תרצה את זה אתה תצליח

• פותח/ת השרשור
שמע. אכלת עכשיו מלא אוזני אמן וופלים. המשקל שלהם צריך ללכת לאנשהו נכון? זה המשקל הנוסף שראית היום כשנשקלת אחרי שאכלת. מה הגוף שלך יעשה עכשיו עם הוופלים והאוזני אמן האלו? רק הוא יודע. אולי הם יאוגרו כשומן אולי חלק יתפרקו, בכל מקרה זה לא אמור לעניין אותך וגם אני פחות מבין במה קורה בתוך הגוף לאחר פעולת פירוק המזון. מה שאמור לעניין אותך זה שאתה תתחיל עכשיו דיאטה מחדש אתה תאכל כמו שצריך וכל פעם שתראה אוכל טעים שלא נמצא בתוך התפריט ובא לך לאכול אותו אתה לא תיגע בו!! אחרת מה הטעם של כל ההשקעה אם בפעם אחת אתה דופק את זה
יש מצב שאתה בונה לי תפריט לפי הנתונים שלי? כאילו שיהיה לי כיוון למה אני באמת צריך לאכול. ותראה לי גם את השעות שאני צריך לאכול בכל ארוחה כי אני קם בשבע ומסיים לאכול לרוב בתשע בערב.
בבקשה תעזור

יש מצב שאתה בונה לי תפריט לפי הנתונים שלי? כאילו שיהיה לי כיוון למה אני באמת צריך לאכול. ותראה לי גם את השעות שאני צריך לאכול בכל ארוחה כי אני קם בשבע ומסיים לאכול לרוב בתשע בערב.
בבקשה תעזור
אני לא עושה דברים כאלה בחינם ואין לי הכשרה מבחינת החוק לעשות את זה בכסף
מצטער אחי

בבקשה תעזור
למה שהוא יעשה את זה?
כי אתה לא מוכן לעבוד מספיק קשה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית