היי
אז ככה, לאחר ירידה גדולה במשקל אני רוצה לשמור על המשקל הקיים. אני בתזונה נכונה ובשמירה והכל טוב ויפה. לאחרונה בצבא גיליתי את המכון כושר שלנו, שהוא דיי קטן. התחלתי לרוץ שם בהדרגתיות (יום כן יום לא), ז"א פעמיים בשבוע ולפעמים 3. התחלתי עם ריצה 15 דק' במהירות 7.2, ועכשיו חודש אחריי אני רצה 20-22 דק' במהירות 8.6. (אני יודעת שזה דיי קצת אבל אני עוד מתחילה...). אחריי כל ההקדמה הארוכה הזאת יש לי כמה שאלות.
א'- זה יהיה בסדר לרוץ כל יום? כי אני יודעת שאימוני כוח לא עושים כל יום כי השריר צריך לגדול ולהתפתח, מה לגביי ריצה?
ב'- אם אעשה אימון כוח קצר אחריי ריצה זה יהיה בסדר? או לפני הריצה? (באימון כוח הכוונה סקוואטים עם מוט ומשקל, כפיפות בטן, מכשירים שיש במכון לרגליים והרמת משקולות בידיים).
ג'- מה הכי מומלץ לאכול אחריי ריצה? טונה, ביצה, או גבינה? (אני בצבא אז זה דיי כל מה שיש לנו שם..)
תודה :D
א'- זה יהיה בסדר לרוץ כל יום? כי אני יודעת שאימוני כוח לא עושים כל יום כי השריר צריך לגדול ולהתפתח, מה לגביי ריצה?
ב'- אם אעשה אימון כוח קצר אחריי ריצה זה יהיה בסדר? או לפני הריצה? (באימון כוח הכוונה סקוואטים עם מוט ומשקל, כפיפות בטן, מכשירים שיש במכון לרגליים והרמת משקולות בידיים).
ג'- מה הכי מומלץ לאכול אחריי ריצה? טונה, ביצה, או גבינה? (אני בצבא אז זה דיי כל מה שיש לנו שם..)
תודה :D