הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חיטוב דל פחמימה?

ירדן נעים

משתמש פעיל
331
6
נק' מוניטין:
15
331
6
הולמס פלייס נתניה
שלום אני נכנס לשבוע 9 בחיטוב והמטרה זה 12-10 אחוז שומן עכשיו אני נמצא על
100 גרם פחמימה
160 גרם חלבונים
60 גרם שומן
אני יורד כל שבוע קילו בערך אירובי 120 דקות בשבוע על דופק 135
עכשיו השאלה האם כדאי לי להמשיך ככה או לעשות חודש אחרון דל פחמימה??

אחי, לא באתי להתווכח ואני מרגיש שההמלצה שלי כאילו פגעה בך ונהיית עוין כלפיי. סך הכול המלצתי.

הוספתי שלא רק ברנדון קרטר פועל בשיטה הזאת אלא גם עמרי לגבי העמסה. זהו.

כל אחד יכול לעשות מה שבא לו עם זה.

אחי, לא באתי להתווכח ואני מרגיש שההמלצה שלי כאילו פגעה בך ונהיית עוין כלפיי. סך הכול המלצתי.

הוספתי שלא רק ברנדון קרטר פועל בשיטה הזאת אלא גם עמרי לגבי העמסה. זהו.

כל אחד יכול לעשות מה שבא לו עם זה.
אני פשוט לא אוהב כשאומרים משהו אבל אין באמת טענה שמבססת את עצמה.
כי אח"כ אנשים יכולים לקרוא את זה, וללכת על פי זה רק כי זה נראה נוח וכיף יותר.
העמסות זה לא תמיד כיף, מה לעשות..

ואני לא תוקף אותך אישית, מתנצל אם כך זה יצא.
פשוט את הטענות שלך.

ממליץ גם לך בחום להיכנס אל הפורטל שלנו ולקרוא קצת, כולנו השכלנו רבות ממנו 😃

אני אישית לא מאמין בכל השיטות האלו, תזונה מאוזנת עם גרעון קלורי היא המפתח להצלחה בחיטוב ואני יודע שאנשים לא אוהבים לשמוע את זה! אבל כל השיטות שהאחרות בסופו של דבר יתמקדו בגרעון קלורי, אין סיבה לא לאכול בצורה מאוזנת זוהי שטות מוחלטת. אם היית אומר שאתה מרתוניסט הייתי ממליץ לך על תפריטים דלי פחמימות שבוע לפני התחרות ואז העמסה לפני התחרות חוץ מזה הכל בולשיט. תזונה מאוזנת! זה המפתח להצלחה בחיטוב. והסיבה שאנשים לא אוהבים לשמוע את זה כי זה קשה, מהסיבה הפשוטה שחיטוב זה דבר קשה, ואם מישהו יגיד לך שלא, הוא כנראה אף פעם לא עשה חיטוב.

אני אישית לא מאמין בכל השיטות האלו, תזונה מאוזנת עם גרעון קלורי היא המפתח להצלחה בחיטוב ואני יודע שאנשים לא אוהבים לשמוע את זה! אבל כל השיטות שהאחרות בסופו של דבר יתמקדו בגרעון קלורי, אין סיבה לא לאכול בצורה מאוזנת זוהי שטות מוחלטת. אם היית אומר שאתה מרתוניסט הייתי ממליץ לך על תפריטים דלי פחמימות שבוע לפני התחרות ואז העמסה לפני התחרות חוץ מזה הכל בולשיט. תזונה מאוזנת! זה המפתח להצלחה בחיטוב. והסיבה שאנשים לא אוהבים לשמוע את זה כי זה קשה, מהסיבה הפשוטה שחיטוב זה דבר קשה, ואם מישהו יגיד לך שלא, הוא כנראה אף פעם לא עשה חיטוב.
דווקא עד היום יצרת רושם של בנאדם מבין למה להרוס את זה?
דל פחמימה זאת שיטה לגיטימית לחיטוב שיש בה יתרונות וחסרונות אין פה מה להאמין זה לא אלוהים או משהו

דל פחמימה זאת שיטה לגיטימית לחיטוב שיש בה יתרונות וחסרונות אין פה מה להאמין זה לא אלוהים או משהו
הוא עדיין בנאדם שמבין,
ואני מסכים שדל פחמימה זה לא קסם, זה לא מה שיאיץ את תהליך החיטוב בצורה בומבסטית.
אם אתה לא מתכנן להיכנס לקטוזיס, דל-פחמימה סטנדרטי זה אחלה לקראת סוף החיטוב.
אני מדבר על דל פחמימה אמיתי.. 20-30 גרם פחמימה.

זו שיטה הרסנית שאין לה שום יתרונות, אתה חלש באימונים ומרים פחות, אתה עייף בצורה קשה להחריד, אתה לא מפוקס בעבודה, בלימודים, ובכל דבר אחר. אצה גורם לעליה באינזים מפרק החלבון ולכן תהיה ירידה חדה יותר במסת שריר, ונחש מה? בסוף הכל מסתכם בקלוריות, תאכל 0 פחמימה ורק שומן וחלבון ואתה עדיין לא תרד במשקל בלי גרעון קלורי!
אז למה פשוט לא להפחית בהכל בצורה מאוזנת ולהיות מסוגל לפקד במשך היום כי אנשים עושים עוד דברים בחיים חוץ מלהתאמן, וגם לרדת במשקל ולהתחטב? ואני מבטיח לך שגם המסת שריר תשתמר בצורה טובה ואפקטיבית יותר

זו שיטה הרסנית שאין לה שום יתרונות, אתה חלש באימונים ומרים פחות, אתה עייף בצורה קשה להחריד, אתה לא מפוקס בעבודה, בלימודים, ובכל דבר אחר. אצה גורם לעליה באינזים מפרק החלבון ולכן תהיה ירידה חדה יותר במסת שריר, ונחש מה? בסוף הכל מסתכם בקלוריות, תאכל 0 פחמימה ורק שומן וחלבון ואתה עדיין לא תרד במשקל בלי גרעון קלורי!
אז למה פשוט לא להפחית בהכל בצורה מאוזנת ולהיות מסוגל לפקד במשך היום כי אנשים עושים עוד דברים בחיים חוץ מלהתאמן, וגם לרדת במשקל ולהתחטב? ואני מבטיח לך שגם המסת שריר תשתמר בצורה טובה ואפקטיבית יותר
אני חושב שפוש אחרון בסוף החיטוב, סבל של שבועיים יכול לעזור לך לרדת עוד טיפה באחוזי השומן.. יודע מה? לא בדיוק
יותר לכיוון של התייבשות.
אני מניח שלחלק מהאנשים זה חשוב.. למרות שבתכלס אתה עולה אח"כ בנוזלים די מהר ברגע שאתה עובר לניטראלי.

אבל מצב של קיטוזיס זה מצב אחר לגמרי, יש כאן היבטים שונים של ניצול אנרגיה בצורה טובה יותר וביצועים טובים יותר באימונים.
ככה אומרים לפחות.. מעולם לא היה לי את האומץ

זה למה אמרתי יתרונות וחסרונות. היתרון הוא שב12 אחוז שומן התפריט יראה תוצאה טובה יותר בירידה ל10 אחוז שומן לאומת תפריט חיטוב רגיל.
אתה סיכמת בצורה מעולה את החיסרון שהוא הסיבה שלא עושים את התפריט הזה אלה אם אין ברירה ואתה כבר לא רואה תוצאות מתפריט רגיל

אני חושב שפוש אחרון בסוף החיטוב, סבל של שבועיים יכול לעזור לך לרדת עוד טיפה באחוזי השומן.. יודע מה? לא בדיוק
יותר לכיוון של התייבשות.
אני מניח שלחלק מהאנשים זה חשוב.. למרות שבתכלס אתה עולה אח"כ בנוזלים די מהר ברגע שאתה עובר לניטראלי.

אבל מצב של קיטוזיס זה מצב אחר לגמרי, יש כאן היבטים שונים של ניצול אנרגיה בצורה טובה יותר וביצועים טובים יותר באימונים.
ככה אומרים לפחות.. מעולם לא היה לי את האומץ
מבחינת מראה יבש אתה צודק, כי הפחמימות אוגרות נוזלים, אבל אף אחד פה לא באמת מתכנן פה לעלות על במה (חוץ ממני ואולי עוד כמה ספציפים בפורום) לכן זה לא באמת אפקטיבי למפתח גוף ברמה החובבנית, הרי כמו שכתבת ברגע שהוא יחזור לניטרלי הנוזלים יחזרו והמראה היבש הזה הוא זמני. כאחד שבאמת עשה דיאטת דלת פחמימות רק לשבוע וחצי, זה לא שווה את זה אם אתה לא מתחרה, זה באמת לא שווה את זה, החולשה שמרגישים היא קשה בצורה שקשה לי לתאר

יש לנו כאן מתחרה? 🤯
קנית כבר חוטיני? 🤣

(הכל בהומור)
חחחח אני מבטיח לעלות תמונות מתחרות הבאה, עד אז יש עוד זמן למסה ועוד זמן הכנה לתחרות (חיטוב) לכן תאלץ לחכות לראות אותי עם חוטיני מורן אני יודע שזה קשה לך 😣

מורן אני יודע שזה קשה לך 😣
מעדיף לראות כאלו על במה 😉
66100f107fe64bf9b1b4e572e2aabc10.jpg

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית