עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בלתי נמנע החרא הזהאין על ההרגשה שאתה שוכח באיזה סט אתה ב5X5.
אין על ההרגשה אחרי שאתה מסיים 5×5
בבנץ ובסקוואט וגם לי בנפח בנץ יש בחילות פשוט נח יותר בין סטים וזה מסדר את זה ...
אין על ההרגשה שאתה שוכח באיזה סט אתה ב5X5.
בשביל זה יש חגורהבלתי נמנע החרא הזה
אה? מה קשור חגורה?בשביל זה יש חגורה
כשאתה מסיים סט ראשון אתה סוגר את החגורה בחור הראשון ומניח אותה בצד, כשאתה מסיים סט שני אתה סוגר את החגורה בחור השני ומניח אותה בצד...אה? מה קשור חגורה?
מה? 😳כשאתה מסיים סט ראשון אתה סוגר את החגורה בחור הראשון ומניח אותה בצד, כשאתה מסיים סט שני אתה סוגר את החגורה בחור השני ומניח אותה בצד...
מה לא מובן?מה? 😳
אני לא מבין אם אתה צוחק או שאני מפספס משהו בחיים.מה לא מובן?
אני רציני לגמרי.אני לא מבין אם אתה צוחק או שאני מפספס משהו בחיים.
למה? 🫤אני רציני לגמרי.
מה למה? בשביל לא להתבלבל כמה סטים נשארו לי.למה? 🫤
אבל אבל,טוב אחלה הטרלה.מה למה? בשביל לא להתבלבל כמה סטים נשארו לי.
לא הטרלה. במקום לחשוב "רגע נשאר לי עוד סט אחד או שניים?" אני לוקח את החגורה ששוכבת בצד ומסתכל באיזה חור היא סגורה.אבל אבל,טוב אחלה הטרלה.
אה רגע, אתה כאילו שם חור מסויים אחריי שאתה מסיים את הסט אבל לא לובש באותו חור כשאתה נכנס לסט?לא הטרלה. במקום לחשוב "רגע נשאר לי עוד סט אחד או שניים?" אני לוקח את החגורה ששוכבת בצד ומסתכל באיזה חור היא סגורה.
מי דיבר על ללבוש? בין הסטים כשהחגורה שוכבת בצד אני סוגר אותה לפי כמות הסטים שעשיתיאה רגע, אתה כאילו שם חור מסויים אחריי שאתה מסיים את הסט אבל לא לובש באותו חור כשאתה נכנס לסט?
כי מה ההגיון ללבוש חגורה כל סט חור אחד פחות הלחץ קטן.
אה,סבבה. חשבתי שכל סט אתה מוריד בחור אחד 🤣🤣🤣מי דיבר על ללבוש? בין הסטים כשהחגורה שוכבת בצד אני סוגר אותה לפי כמות הסטים שעשיתי
חיטוב טורבו?אה,סבבה. חשבתי שכל סט אתה מוריד בחור אחד 🤣🤣🤣