Gainz:Fuck you toofuck them:sporty074-39:
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
Gainz:Fuck you toofuck them:sporty074-39:
עוד לא..Gainz:Fuck you too
כי מה, ריפטו אמר? בלאט.אימון חרא חברים..תכף אעדכן.
תודה רבה.
1 - בגלל שאני עדיין מתעקש למשוך כמו דדליפט את המשיכה הראשונית, אני אנסה לשחק עם מרחק המוט מהרגל באימון הבא.
2 - משתמש, אבל אנסה גם שם להשתחרר יותר.
3 - אוקיי
4 - אוקיי
😁
לא. הטכניקה שלי בדדליפט לאחרונה די צולעת, ולא התחשק לי להתחיל לעבוד על טכניקה חדשה במשיכה מהרצפה שעלולה להוסיף לי בלבול.כי מה, ריפטו אמר? בלאט.
שתי חיות שונות לחלוטין שבמקרה שייכות למשפחת המשיכות, אין סיבה לבלבוללא. הטכניקה שלי בדדליפט לאחרונה די צולעת, ולא התחשק לי להתחיל לעבוד על טכניקה חדשה במשיכה מהרצפה שעלולה להוסיף לי בלבול.
טקסס שבוע 4 אימון C
האימונים השבוע הלכו טוב מאוד, אז האמת שהגעתי בציפיות גבוהות רק כדי להתאכזב. אימון היה ב12 בצהריים, פחות משעתיים אחרי שקמתי.
סקוואט 170 ק"ג, כשל בחזרה שניה. מצפיה בסרטון שנשלח אלי רק מקודם אני לא ממש מזהה את הסיבה לכשל. עליתי נורא חזק ונכשלתי ממש מהר.
מהבאסה נחתי 10 דק׳ ונכנסתי לעוד סט, שם אפילו לא התרוממתי בחזרה וויתרתי מהר. שני הסטים האלה שרפו אותי לגמרי, ירד האדרנלין ומצב הרוח, שלא נדבר על מערכת העצבים שנסחטה. בנוסף, הכשל היה די מכוער בסט הראשון ובמקום...
10 דק לקחתי זמן קיצוני בגלל הכשל. בדרך כלל אני מתשדל לא לעבור את ה3 דק בבנץ׳ ה-5 בסקוואט.'שבוע הבא תחזור על הכול תוסיף עוד קצת.קלוריות תישן יותר חוץ מזה נראה שיש לך תכוח בלי בעייה עם ה 170 ..
אתה לוקח פחמימה כלשהי באימון?
למה אם לא תתחיל עם מיץ או תמרים ..
ועוד משהו קצר את זמני המנוחה סביב5-8 דקות גג
כן..בכללי הסט היה מהיר מדי בהגזמה, גם הצניחה למטה.נראה שפשוט נגמר לך המהירות
תראה אני בנפח הייתי לוקח 400-500 מל מים ושם ויטמינציק לא צוחק שים כמות לא ענקית אבל שיהיה מתוק זה עוזר מנסיון אם אתה יכול לאכול דחוף גם תמר או 210 דק לקחתי זמן קיצוני בגלל הכשל. בדרך כלל אני מתשדל לא לעבור את ה3 דק בבנץ׳ ה-5 בסקוואט.
תודה על התגובה אחי, לקחתי איתי מים וקצת סוכר אבל זה לא ממש עשה את העבודה. נקווה שבחמישי ילך טוב, אם לא אני כנראה אשקול מחדש את תכנון האימונים שלי לתקופה הקרובה.
כן..בכללי הסט היה מהיר מדי בהגזמה, גם הצניחה למטה.
מקווה שילך טוב אחי..ואשתי כבר אתמול קנתה לי ויטמינציק:s85:תראה אני בנפח הייתי לוקח 400-500 מל מים ושם ויטמינציק לא צוחק שים כמות לא ענקית אבל שיהיה מתוק זה עוזר מנסיון אם אתה יכול לאכול דחוף גם תמר או 2
לדעתי תמשיך טקסס עד 180 -185 סקוואט ל 3 דדליפט תמשיך עד 200 אפילו לסינגל כמו המטרה שלך ובנץ תמשיך עד סביב ה 130 ..
זה טעים?חיטוב
זה לא הכוונה בנגמר לך המהירות10 דק לקחתי זמן קיצוני בגלל הכשל. בדרך כלל אני מתשדל לא לעבור את ה3 דק בבנץ׳ ה-5 בסקוואט.
תודה על התגובה אחי, לקחתי איתי מים וקצת סוכר אבל זה לא ממש עשה את העבודה. נקווה שבחמישי ילך טוב, אם לא אני כנראה אשקול מחדש את תכנון האימונים שלי לתקופה הקרובה.
כן..בכללי הסט היה מהיר מדי בהגזמה, גם הצניחה למטה.
אימון נורא קשה ב8 בבוקר אחרי לילה של שינה רעועה. משמרת היום מ11 עד 16 ואז נסגר החד"כ, ככה שלא הייתה ברירה.
סקוואט שואה 142.5 5x5 הכל עלה מצוין.
בנץ׳ 102.5 4x5, חזרה אחרונה בסט רביעי עלתה בעזרת הספוטר, נגמר הכוח.
אח"כ סט נוסף של 100x5.בקיצור ירידת כוח משבוע שעבר.
מתח עשיתי ריסט קטן 3x5 עם 20 ק"ג תוספת. זהו...
עלה מצוין למרות הקושי הנורא:)שואה ועלה מצויין? 😳
סקוואט 120 2x5
פרס 70x2 72.5x2x2
זהו:ph34r: