Resource icon

הגמד שרוצה להרים כמו הענק

• פותח/ת השרשור Ori.S
  • פורסם בתאריך
Ori.S עדכן/ה את הלוג ״הגמד שרוצה להרים כמו הענק״:

עדכון לוג: 22/09/15

טקסס שבוע 6 אימון B
האמת שזה הרבה יותר אורי מת׳וד מטקסס מת׳וד...

מכרעים 3x6 עם דאמבלים של 30 ק"ג. במקום סקוואט התאוששות, 6 חזרות לכל רגל. קשה החרא הזה, רציתי מוט אבל היה תפוס.

פרס 75x3 פוקינ׳ פי-אר. היה קשה, אבל לא נורא. אח"כ 2x3 עם 72.5

חתירה (פנדליי) 80kg 2x6-8
פול עליון רחב 2x8 משקל כלשהו

פאוורקלין ריסט ל60-70 ק"ג וכמה סטים תרגול של משיכה עם אגן נמוך בסגנון וויטליפטינג.

ממ זהו:37mv:

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 24/09/15

טקסס שבוע 6 אימון C
רק היום נפל לי האסימון ששבוע הבא בחמישי בכלל לא בטוח שיהיה לי איפה להתאמן כי אהיה במקסיקו. ניסיתי ללכת על אימון שיאים לסינגלים ולא ממש הצליח לי, אבל היה כיף.

סקוואט 180xF. אני בטוח ב100% שיש לי את המשקל, פשוט המוט כבר מההתחלה ברח מעט קדימה, ובניסיון יציאה מהבור עשיתי גוד מורנינג רצחני. סרטון אוסיף בעוד כמה דק'.

בנץ' 120x1, 125x1, 128.5x1 PR
אגב, אני עובד בבנץ' עם מוט עבה יותר מהשאר ושוקל 21.5 ק"ג, אני כותב אותו...

קרא את שאר עדכון הלוג...

דבר ראשון סחטין על המשקלים וזלט על ה PR בבנץ
דבר שני בסקוואט עשית פאוז בגלל זה לדעתי נכשלת היית צריך ישר להתפוצץ אחרי מקסיקו כבר תסגור את ה 4 פלטות

נראה לי גם ^
זה נראה כאילו ניסית לתת עוד עומק בכוח וזה דפק את ההרמה.

😱😱😱😱😱😱😱👏👏👏👏👏👏👏
עוד פעם אחת תבכה על הנפח בבנץ' 60 ואני שולח אליך מחסלים.
תותח אחי, כל הכבוד!!
🕴

נראה לי גם ^
זה נראה כאילו ניסית לתת עוד עומק בכוח וזה דפק את ההרמה.
לא מסכים על העומק, יש לי שם באונס חזק יותר. ההרמה מלכתחילה לא הייתה טובה, בטן לא מכווצת בכלל, ברכיים יצאו קדימה מדי, והמוט לא ירד אנכית, הוא יצא ממרכז כובד כבר בתחילת הירידה

לא מסכים על העומק, יש לי שם באונס חזק יותר. ההרמה מלכתחילה לא הייתה טובה, בטן לא מכווצת בכלל, ברכיים יצאו קדימה מדי, והמוט לא ירד אנכית, הוא יצא ממרכז כובד כבר בתחילת הירידה
שתוק כבר יא חלש.
הרמה הבאה זה שלך 😇

עדכון לוג: 27/09/15

טקסס שבוע 7 אימון A
אימון לא פשוט בכלל ב8 בבוקר. המשמרת שלי מ11:00-16:00 ואח"כ נסגר חדר הכושר ככה שהייתי חייב להגיע מוקדם עם עיניים נפוחות
כבר שבוע שלישי או רביעי ברצף שאני דוחף את עצמי ומוסיף 2.5 ק"ג לנפח של יום ראשון וזה עושה את העבודה. לא היו לי בחיים אימונים קשים כאלה.
סקוואט 147.5 5x5.

בנץ' 105 5x5. גם כן עליה של 2.5 ק"ג משבוע שעבר, הכל היה קל נורא חוץ מהחזרה האחרונה בסט החמישי שעלתה נורא לאט. גם זמני מנוחה היו קצרים יחסית, 2-3 דקות.

קצת פולי עליון ובייספס חארטה:)

קרא את שאר עדכון הלוג...

אני לא מבין
אחרי 5x5 בסקוואט והבנץ' אין ממש כח להשקיע בעוד תרגילים. אני תמיד תופס את הדאמבל או המוט הראשון שאני רואה ועושה איתו 2 סטים בשביל להשלים פאמפ ויוצא.

🏋️😅
הוא שונא להודות שהוא מקרלז בסוף האימון.
נה..רק לשקרנים "לא אכפת" איך היד שלהם נראית

אחרי 5x5 בסקוואט והבנץ' אין ממש כח להשקיע בעוד תרגילים. אני תמיד תופס את הדאמבל או המוט הראשון שאני רואה ועושה איתו 2 סטים בשביל להשלים פאמפ ויוצא.

🏋️😅

נה..רק לשקרנים "לא אכפת" איך היד שלהם נראית
לאף אחד לא אכפת מהבנץ' מהדדליפט ולא מהסקוואט
רק מה היקף היד שלך !

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית