הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

הגמד שרוצה להרים כמו הענק

• פותח/ת השרשור Ori.S
  • פורסם בתאריך
@Ohad התרגיל נקרא PAUSED DEADLIFT, לקחתי אותו מהתכנית של קנדיטו, אתה יכול לראות ביוטיוב על מה מדובר (אגב ירדתי מהתכנית אחרי כמה שבועות). בעיקרון זה אמור לעזור לשפר את הטכניקה וגם את הניתוק.

כן, כנס ללוג של @yujinius, דיברנו על זה שם

@Ohad התרגיל נקרא PAUSED DEADLIFT, לקחתי אותו מהתכנית של קנדיטו, אתה יכול לראות ביוטיוב על מה מדובר (אגב ירדתי מהתכנית אחרי כמה שבועות). בעיקרון זה אמור לעזור לשפר את הטכניקה וגם את הניתוק.

תודה, אני אקרא על זה.
איפה זה נמצא בלוג שלך? בערך ? אני כבר כמה עמודים מחפש.

ראיתי, שמתי לב שבסטים שלו הוא מחכה כמה שניות... אתם מחכים שניה ?
@Ori.S
לא ספרתי, מעריך שבסטים הקלים 60-100 עשיתי כמה שניות וב140(סט החימום האחרון עם העצירה) לא יותר מ2 שניות.

פשוט שור, בהצלחה בדרך ל5X5 עם 200.
רצות שמועות שאתה מוזרק? 😆
תודה, וכן. לא רוצה לנקוב בשמות בפומבי, אבל מתאמן רציני סיפר לכמה אנשים שאין מצב שאני מתקדם בצורה טבעית..😆

לאיפה נעלמת?

כל הכבוד על הפיאר בדדליפט אורי!! באמת סוף מעולה לשנה הנוכחית!
אגב, עם הסינגל הזה של ה200, מה החמישיה והשלישיה הכי כבדות שהיו לך?

כל הכבוד על ה-PR !!!
👏👏👏👏👏

זה PR מאוד משמעותי, חזק במיוחד!!

כל הכבוד על הפיאר בדדליפט אורי!! באמת סוף מעולה לשנה הנוכחית!
אגב, עם הסינגל הזה של ה200, מה החמישיה והשלישיה הכי כבדות שהיו לך?
אם אני זוכר נכון סדר השיאים היה:
170x5
180x3
190x1, 200xF
180 2x5
185 2x5
200 1x1

תודה רבה, ונובי גוד שמח לכולנו

Ori.S עדכן/ה את הלוג ״הגמד שרוצה להרים כמו הענק״:

עדכון לוג: 03/01/16

סקוואט 140kg 3x5 כשל בסט שלישי חזרה חמישית אחרי סטיק-פוינט של כמה שניות. עדיין לא חגור, סוגשל PR ללא.
בנץ' 110kg 1x3, 1x4..בשלב הזה החלטתי לוותר על האימון.

מהבוקר היו לי ספקות כי אכלתי בערך 3000 קלוריות מיום חמישי מסיבות כאלה ואחרות, ועוד היום לפני האימון הכנתי דייסת ש"ש שהתבררה כמקולקלת אחרי יותר מדי ביסים:sarcastic:

אנוח קצת, אשלים קלוריות, ואנסה להשלים את הבנץ' ואולי קצת חתירות בזמן המשמרת לקראת סגירת המועדון היום.

קרא את שאר עדכון הלוג...

Ori.S עדכן/ה את הלוג ״הגמד שרוצה להרים כמו הענק״:

עדכון לוג: 05/01/16

סקוואט 140kg 3x5, יש לי מעט קריסה קדימה, מניח שזה בגלל פער כוחות שנוצר בין הקוואד להמסטרינג.

פרס 65kg 2x5, 60kg 1x5, היה כבד, כנראה לא התאוששתי מהנפח בנץ' בראשון.

פאוורקלין - 70kg עלה בקלות בחימום, ניסיתי 80 והמשיכה כבד הלכה לאיבוד. אני אשאר על 70-75 ואוסיף קצת נפח כדי לתרגל את התנועה כמו שצריך.

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית