הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

הגמד שרוצה להרים כמו הענק

• פותח/ת השרשור Ori.S
  • פורסם בתאריך
עברת למכון חדש או שזה אימון חד פעמי? ואני לא מבין אם הלוג שלך נקרא "לוג נייטרלי" או "החתן השמנמן"

עברת למכון חדש או שזה אימון חד פעמי? ואני לא מבין אם הלוג שלך נקרא "לוג נייטרלי" או "החתן השמנמן"
השם של השרשור לא מסונכרן במערכת עם השם של הלוג(@Moshe), אז כשערכתי את שם הלוג לחתן השמנמן, השם של האשכול נשאר.

זה לא אימון חד פעמי. כמו שאמרתי, התחלתי לעבוד בחדר כושר, אז אני אתאמן שם במקום לשלם עוד 300 ש"ח בחודש לקאנטרי. החיסרון היחידי הוא שאסור לי להתאמן מ17:30 עד 20:30, אבל נלמד להתגבר על זה.

אז יש לך לב חלש אחי..

🤡

כנראה צריך להוסיף עליו עוד נפח באימונים..

זה לא אימון חד פעמי. כמו שאמרתי, התחלתי לעבוד בחדר כושר, אז אני אתאמן שם במקום לשלם עוד 300 ש"ח בחודש לקאנטרי. החיסרון היחידי הוא שאסור לי להתאמן מ17:30 עד 20:30, אבל נלמד להתגבר על זה.
סבבה, נראה גם שזה חדר כושר יותר טוב מהקאנטרי (סקוואט בכלוב במקום על מקבילים וכו). למה אסור לך להתאמן בשעות האלה?

סבבה, נראה גם שזה חדר כושר יותר טוב מהקאנטרי (סקוואט בכלוב במקום על מקבילים וכו). למה אסור לך להתאמן בשעות האלה?
חדר כושר ברמה גבוהה מאוד. המון מכשירים, כולם מבודדים מאזור המשקל החופשי, 2 ספות בנץ׳ רגילות ואחת בשיפוע עליון, ראק וכלוב.
אסור למאמנים להתאמן בשעות האלה כי זה שיא העומס והוחלט בחברה שעדיף כך..

Ori.S עדכן/ה את הלוג ״לוג נייטרלי״:

עדכון לוג: 09/06/15

בדיוק שבוע לחתונה.
סקוואט 115x5 קליל.
פרס 65 ק"ג הלך טוב.
דדליפט עם חגורה מעכשיו - 140x5 בחימום, אח"כ ניסיון ל160 ועלה רק לסינגל משום מה. הורדתי ל150 ומשכתי חמישייה די בקלות. אימון הבא אנסה 155 או שוב 160.

😃

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 14/06/15

PR סקוואט סוף סוף, עבר חודש וחצי מאז שדפקתי את המרפק, בסט של 150x3..
סקוואט 150x5 PR
בבנץ׳ מצאתי טריק קטן לדחוף את המגבת בשקע של משענת ראש, ככה אני מצליח להתייצב כמו שצריך.
בנץ׳: 100x5, 105x3, 110x3.
חתירה 90x4, חזרה חמישית נבלמה ממש כמה מ"מ לפני הסוף, אנסה לסגור באימון הבא.
2 סטים של מתח במ"ג, והביתה בהרגשה קצת יותר טובה הפעם:)

קרא את שאר עדכון הלוג...
עוד קטע מצחיק..מישהו שמר עלי בבנץ׳ ויצא לי לספר לו שנפצעתי במרפק. בתגובה הוא אמר "אהה, ראיתי אותך בסקוואט מקודם ועכשיו לא הבנתי למה בבנץ׳ אתה מרים פחות"🤣

עדכון לוג: 14/06/15

קרא את שאר עדכון הלוג...
עוד קטע מצחיק..מישהו שמר עלי בבנץ׳ ויצא לי לספר לו שנפצעתי במרפק. בתגובה הוא אמר "אהה, ראיתי אותך בסקוואט מקודם ועכשיו לא הבנתי למה בבנץ׳ אתה מרים פחות"🤣

בבקשה תסביר לי מה הקשר ?

מזל טוב

ואיך תכנס לחליפה של החתונה ? אני מדמיין איך המכנס נקרע בשבירת הכוס והחולצה בריקודים חחחחח

בבקשה תסביר לי מה הקשר ?

מזל טוב

ואיך תכנס לחליפה של החתונה ? אני מדמיין איך המכנס נקרע בשבירת הכוס והחולצה בריקודים חחחחח

החליפה במידה גדולה יותר ועשו לה הצרות למידות שלי לפי מבנה הגוף כמה שאפשר. אגב, המכנס באמת צמוד עלי..אולי עדיין קצת פאמפ מהבוקר.

ומה הקשר אתה שואל? שכנראה זה "הזוי" שיש לי בבנץ׳ משקל נמוך יותר מהסקוואט, ורק פציעה יכולה להצדיק את זה..🫤

החליפה במידה גדולה יותר ועשו לה הצרות למידות שלי לפי מבנה הגוף כמה שאפשר. אגב, המכנס באמת צמוד עלי..אולי עדיין קצת פאמפ מהבוקר.

ומה הקשר אתה שואל? שכנראה זה "הזוי" שיש לי בבנץ׳ משקל נמוך יותר מהסקוואט, ורק פציעה יכולה להצדיק את זה..🫤

נראה לי שאתה תהיה המקרה הראשון של חתן שהופך לענק הירוק באמצע אירוע.

אה ו-120 KG בנץ' זה כלום כאילו ?

נראה לי שאתה תהיה המקרה הראשון של חתן שהופך לענק הירוק באמצע אירוע.

אה ו-120 KG בנץ' זה כלום כאילו ?
תלוי למי..פשוט הוא ראה אותי עם 150 בסקוואט ואז 110 בבנץ׳. כנראה שהוא ראה 150 בסקוואט הוא דמיין 180 בבנץ׳ 🤣

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית