- פותח/ת השרשור
אני מנסה להתחזק מכל הלב:cray:חלשלוש
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני מנסה להתחזק מכל הלב:cray:חלשלוש
השם של השרשור לא מסונכרן במערכת עם השם של הלוג(@Moshe), אז כשערכתי את שם הלוג לחתן השמנמן, השם של האשכול נשאר.עברת למכון חדש או שזה אימון חד פעמי? ואני לא מבין אם הלוג שלך נקרא "לוג נייטרלי" או "החתן השמנמן"
אז יש לך לב חלש אחי..
🤡
סבבה, נראה גם שזה חדר כושר יותר טוב מהקאנטרי (סקוואט בכלוב במקום על מקבילים וכו). למה אסור לך להתאמן בשעות האלה?זה לא אימון חד פעמי. כמו שאמרתי, התחלתי לעבוד בחדר כושר, אז אני אתאמן שם במקום לשלם עוד 300 ש"ח בחודש לקאנטרי. החיסרון היחידי הוא שאסור לי להתאמן מ17:30 עד 20:30, אבל נלמד להתגבר על זה.
חדר כושר ברמה גבוהה מאוד. המון מכשירים, כולם מבודדים מאזור המשקל החופשי, 2 ספות בנץ׳ רגילות ואחת בשיפוע עליון, ראק וכלוב.סבבה, נראה גם שזה חדר כושר יותר טוב מהקאנטרי (סקוואט בכלוב במקום על מקבילים וכו). למה אסור לך להתאמן בשעות האלה?
עוד אימון צולע לאוסף 😃
בנץ׳ 110x4 לא יודע מה קרה שם.
סקוואט 140x4, חוזר לחגור מאימון הבא.
חתירה מתח וכו בתוספת סט של בנץ׳עליון בשביל הכיף.
בדיוק שבוע לחתונה.
סקוואט 115x5 קליל.
פרס 65 ק"ג הלך טוב.
דדליפט עם חגורה מעכשיו - 140x5 בחימום, אח"כ ניסיון ל160 ועלה רק לסינגל משום מה. הורדתי ל150 ומשכתי חמישייה די בקלות. אימון הבא אנסה 155 או שוב 160.
😃
סקוואט 150x3, 120x8. המרפק שוב כאב לי בשני הסטים האחרונים, אני ממשיך לעשות משהוצבסדר ואני לא יודע מה.🫤
בנץ׳ 100x3x3x3 ו80x10, לא יודע למה.
חתירה מתח ועוד קצת תרגילים קלים בשביל הכיף.
PR סקוואט סוף סוף, עבר חודש וחצי מאז שדפקתי את המרפק, בסט של 150x3..
סקוואט 150x5 PR
בבנץ׳ מצאתי טריק קטן לדחוף את המגבת בשקע של משענת ראש, ככה אני מצליח להתייצב כמו שצריך.
בנץ׳: 100x5, 105x3, 110x3.
חתירה 90x4, חזרה חמישית נבלמה ממש כמה מ"מ לפני הסוף, אנסה לסגור באימון הבא.
2 סטים של מתח במ"ג, והביתה בהרגשה קצת יותר טובה הפעם:)
אימון זריז על בטן ריקה לפני הסידורים של החתונה:
סקוואט התאוששות 120x5
פרס 68x3
דדליפט בחימום עד 120x5, לא היה זמן להמשיך..
יאפמתחתן היום?
מזל טוב, שיהיה בהצלחה 😃
Ori.S עדכן/ה את הלוג ״לוג נייטרלי״:
עדכון לוג: 14/06/15
קרא את שאר עדכון הלוג...
עוד קטע מצחיק..מישהו שמר עלי בבנץ׳ ויצא לי לספר לו שנפצעתי במרפק. בתגובה הוא אמר "אהה, ראיתי אותך בסקוואט מקודם ועכשיו לא הבנתי למה בבנץ׳ אתה מרים פחות"🤣
בבקשה תסביר לי מה הקשר ?
מזל טוב
ואיך תכנס לחליפה של החתונה ? אני מדמיין איך המכנס נקרע בשבירת הכוס והחולצה בריקודים חחחחח
החליפה במידה גדולה יותר ועשו לה הצרות למידות שלי לפי מבנה הגוף כמה שאפשר. אגב, המכנס באמת צמוד עלי..אולי עדיין קצת פאמפ מהבוקר.
ומה הקשר אתה שואל? שכנראה זה "הזוי" שיש לי בבנץ׳ משקל נמוך יותר מהסקוואט, ורק פציעה יכולה להצדיק את זה..🫤
תלוי למי..פשוט הוא ראה אותי עם 150 בסקוואט ואז 110 בבנץ׳. כנראה שהוא ראה 150 בסקוואט הוא דמיין 180 בבנץ׳ 🤣נראה לי שאתה תהיה המקרה הראשון של חתן שהופך לענק הירוק באמצע אירוע.
אה ו-120 KG בנץ' זה כלום כאילו ?