Resource icon

הגמד שרוצה להרים כמו הענק

• פותח/ת השרשור Ori.S
  • פורסם בתאריך
לא רק תחרויות, אם אתה רוצה למשל להיות הכי טוב שאתה יכול ב PL אז כנראה שצריך לוותר על תחומים אחרים. למרות שיש אנשים כמו מייק רוזנר שהוא נראה תותח בכל התחומים.

אבל בעיקרון אני מסכים איתך, אפשר להיות טוב, ואפילו מאוד, בכל הדברים, פשוט זה יהיה יותר קשה.
יש לי הרבה שנים לפני 😃

Ori.S עדכן/ה את הלוג ״הגמד שרוצה להרים כמו הענק״:

עדכון לוג: 04/08/15

אימון התאוששות מגוון.

פרונט סקוואט, בפעם הראשונה בחיים עם משקל כבד: 100x3,x5. בסט הראשון ניסיתי אחיזה בשילוב ידיים מעל המוט, לא היה נוח והפסקתי את הסט באמצע. סט שני באחיזה רגילה עם מרפקים גבוהים הלך בקלות יחסית, אבל הכתף לא רגילה לעומס הזה.

פרס אחרי הפרונט-סקוואט גם היה נורא קשה, 60kg 3x5. כל החזרות האחרונות עלו בקושי.

פאוורקלינים עם 60 ק"ג, מתרגל hook grip, הכל עלה בקלות ןהטכניקה נראית לא רע בכלל. אעלה סרטון אח"כ.

מתח במ"ג: 15, 12, 5. נפילת כוח קיצונית בסט האחרון, מוזר:37mv:

קצת פשיטות...

קרא את שאר עדכון הלוג...
@Matty @x7haim מה הקטע של המספרים?

פאוורקלין:

נערך לאחרונה:
גם אני לא הבנתי בהתחלה.
מסתבר שמאז שאמרתי למשה לתקן את הנקודות הוא החליף את זה במילה מוניטין ודחף את המוניטין של כל אחד.
תשים לב שורה אחת מעל כתוב "מוניטין:".

Ori.S עדכן/ה את הלוג ״הגמד שרוצה להרים כמו הענק״:

עדכון לוג: 06/08/15

אימון טוב + מלא תירוצים לדדליפט חרא 😃

סקוואט הלך מצוין, כל הסטים היו רגועים ועם המון אנרגיה, 160x5 לסיום. לא צילמתי בגלל הצורך במוזיקה.

בנץ' גם כן, 110x5, מהירות מוט איטית אבל רחוק מלהיות גריינד, מקווה שאמשיך ככה ואגיע מהר בחזרה לשיא(120x3).

דדליפט פח. התחממתי כרגיל, עשיתי 140x3 ותכננתי להמשיך ל155x2-3 ומשם למשקל עבודה (165-170). הרמתי לחזרה בודדת ובחזרה השניה שוב הרגשתי תחושה רעה בגב, כמו זו של שבוע שעבר עם הכשל ב172 ק"ג.
נחתי המון, והתחלתי לעבוד מחדש בחימום ללא חגורה. עשיתי 120x5,...

קרא את שאר עדכון הלוג...

תירוצים זה למוצצים. שבוע הבא יעלה.
למה שלא תביא סינגל 10-15 קילו פחות מהמשקל עבודה במקום כל החימום המעייף הזה

תירוצים זה למוצצים. שבוע הבא יעלה.
למה שלא תביא סינגל 10-15 קילו פחות מהמשקל עבודה במקום כל החימום המעייף הזה
בד"כ החימום שלי לדדליפט הוא 60-100-120-140-עבודה.
היום את כל הסטים של החמישיות עשיתי סתם כי הרגשתי שאני לא מסוגל לעבוד בעצימות גבוהה.

לגבי סיבה ג- אני זוכר שכשעשיתי SS כשהייתי מגיע לדדליפט הרגשתי נורא חלש אם הייתי אוכל יותר מדי זמן לפני האימון (ביום של פרס ומתח לא הרגשתי תבעיה הזאת), אז הייתי לוקח איזה פירות יבשים או משהו בסגנון ומנשנש קצת לפני הדדליפט וזה היה עוזר

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית