הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

הגמד שרוצה להרים כמו הענק

• פותח/ת השרשור Ori.S
  • פורסם בתאריך
אני שונא את מה שהטסט עושה לבחורות בפנים..לא יודע איך הן מוכנות לעבור את זה
עחי זה לא הטסט זה האימונים עשו אותה גברית
בואנה רק בשבילך צילמתי את הבנץ' תגיב על זה משהו חחח
רציתי להגיב אבל אז ראיתי חוטיני וזה...
אחלה בנץ' 👏 לא יכול למנטן אותך פשוט 😃

עחי זה לא הטסט זה האימונים עשו אותה גברית

רציתי להגיב אבל אז ראיתי חוטיני וזה...
אחלה בנץ' 👏 לא יכול למנטן אותך פשוט 😃
אני מדבר רק על הפנים. לא בדקתי את זה, אבל אני חושב שתופעות לוואי של טסט גבוה אצל נשים מתבטאות בשיעור יתר ואפילו שינוי של מבנה הגוף והפנים. אני באמצע תרגילים במתמטיקה אז אם זה מעניין מישהו אני אשמח שתבדקו:lol:

אני מדבר רק על הפנים. לא בדקתי את זה, אבל אני חושב שתופעות לוואי של טסט גבוה אצל נשים מתבטאות בשיעור יתר ואפילו שינוי של מבנה הגוף והפנים. אני באמצע תרגילים במתמטיקה אז אם זה מעניין מישהו אני אשמח שתבדקו:lol:
שיעור יתר כן. אבל מה קשור מבנה פנים? יש מבנה פנים שמאפיין בנים?

אני מדבר רק על הפנים.
הבנתי את זה. מה אתה לא יודע שאימוני כוח הופכים בחורה לגבר? גם בגוף וגם בפנים
שיעור יתר כן. אבל מה קשור מבנה פנים? יש מבנה פנים שמאפיין בנים?
כן. כשאתה רואה פנים של גבר עם שיער ארוך אני בטוח שאתה מזהה שזה גבר (בוא נגיד שאין לו זיפים). כנ"ל בחורה עם תספורת גברית.

הבנתי את זה. מה אתה לא יודע שאימוני כוח הופכים בחורה לגבר? גם בגוף וגם בפנים

כן. כשאתה רואה פנים של גבר עם שיער ארוך אני בטוח שאתה מזהה שזה גבר (בוא נגיד שאין לו זיפים). כנ"ל בחורה עם תספורת גברית.
חשבתי על זה ואני עדיין לא רואה שום מבנה פנים של בנים. אולי עצמות לחיים יותר בולטות.

חשבתי על זה ואני עדיין לא רואה שום מבנה פנים של בנים. אולי עצמות לחיים יותר בולטות.
לסת רחבה. חוץ מזה קשה לי להצביע על עוד נקודות ספציפיות אבל יש הבדל בפנים, כמו שאמרתי בהודעה קודמת
או שאתה לא מבדיל?
רגע אתה בכלל אמרת שיש לה פנים של גבר, במה זה מתאפיין הגבריות של הפנים שלה מבחינתך?

Ori.S עדכן/ה את הלוג ״הגמד שרוצה להרים כמו הענק״:

עדכון לוג: 13/08/15

אימון בנזונה.
סקוואט 162.5x5, חזרה חמישית עלתה בגריינד מפגר, היה כיף.
פרס לא הלך, והיה מפתיע אותי אם כן, האמת.
פרס 72.5x3 ואז ו68.5x2, רציתי קצת נפח אבל עלו רק 2 חזרות אחרי הכשל ב72.
דדליפט ללא חגורה 160x5 קליל.

מיום ראשון עובר לעבוד רק בבנץ׳, בלי ימי עצימות ונפח לפרס.
הצעות כמה כבד לעבוד בשלישי על הפרס?

קרא את שאר עדכון הלוג...

מנסיון שלי כשניסיתי לעבוד ממש כבד בפרס (כשל או גריינדים) זה היה פוגע לי בעצימות של בנץ'

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית