עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
עחי זה לא הטסט זה האימונים עשו אותה גבריתאני שונא את מה שהטסט עושה לבחורות בפנים..לא יודע איך הן מוכנות לעבור את זה
רציתי להגיב אבל אז ראיתי חוטיני וזה...בואנה רק בשבילך צילמתי את הבנץ' תגיב על זה משהו חחח
מצטרףלא יכול למנטן אותך פשוט
מסכים1אחלה בנץ' 👏
זה הגעיינז והאפקות.עחי זה לא הטסט זה האימונים עשו אותה גברית
אני מדבר רק על הפנים. לא בדקתי את זה, אבל אני חושב שתופעות לוואי של טסט גבוה אצל נשים מתבטאות בשיעור יתר ואפילו שינוי של מבנה הגוף והפנים. אני באמצע תרגילים במתמטיקה אז אם זה מעניין מישהו אני אשמח שתבדקו:lol:עחי זה לא הטסט זה האימונים עשו אותה גברית
רציתי להגיב אבל אז ראיתי חוטיני וזה...
אחלה בנץ' 👏 לא יכול למנטן אותך פשוט 😃
שיעור יתר כן. אבל מה קשור מבנה פנים? יש מבנה פנים שמאפיין בנים?אני מדבר רק על הפנים. לא בדקתי את זה, אבל אני חושב שתופעות לוואי של טסט גבוה אצל נשים מתבטאות בשיעור יתר ואפילו שינוי של מבנה הגוף והפנים. אני באמצע תרגילים במתמטיקה אז אם זה מעניין מישהו אני אשמח שתבדקו:lol:
הבנתי את זה. מה אתה לא יודע שאימוני כוח הופכים בחורה לגבר? גם בגוף וגם בפניםאני מדבר רק על הפנים.
כן. כשאתה רואה פנים של גבר עם שיער ארוך אני בטוח שאתה מזהה שזה גבר (בוא נגיד שאין לו זיפים). כנ"ל בחורה עם תספורת גברית.שיעור יתר כן. אבל מה קשור מבנה פנים? יש מבנה פנים שמאפיין בנים?
חשבתי על זה ואני עדיין לא רואה שום מבנה פנים של בנים. אולי עצמות לחיים יותר בולטות.הבנתי את זה. מה אתה לא יודע שאימוני כוח הופכים בחורה לגבר? גם בגוף וגם בפנים
כן. כשאתה רואה פנים של גבר עם שיער ארוך אני בטוח שאתה מזהה שזה גבר (בוא נגיד שאין לו זיפים). כנ"ל בחורה עם תספורת גברית.
לסת רחבה. חוץ מזה קשה לי להצביע על עוד נקודות ספציפיות אבל יש הבדל בפנים, כמו שאמרתי בהודעה קודמתחשבתי על זה ואני עדיין לא רואה שום מבנה פנים של בנים. אולי עצמות לחיים יותר בולטות.
או שאתה לא מבדיל?כן. כשאתה רואה פנים של גבר עם שיער ארוך אני בטוח שאתה מזהה שזה גבר (בוא נגיד שאין לו זיפים). כנ"ל בחורה עם תספורת גברית.
רגע אתה בכלל אמרת שיש לה פנים של גבר, במה זה מתאפיין הגבריות של הפנים שלה מבחינתך?חשבתי על זה ואני עדיין לא רואה שום מבנה פנים של בנים. אולי עצמות לחיים יותר בולטות.
פרצוף מאוד גדול,לסת רחבה,אף גדול ובכללי פרצוף לא עדין.רגע אתה בכלל אמרת שיש לה פנים של גבר, במה זה מתאפיין הגבריות של הפנים שלה מבחינתך?
אז הנה אמרת את ההבדל בין פרצוף גברי לנשיפרצוף מאוד גדול,לסת רחבה,אף גדול ובכללי פרצוף לא עדין.
כן אה. אני כתבתי את התגובה הזאת כשהייתי רעב עכשיו אני אחריי סלמון בשמנת והמוח עובד.אז הנה אמרת את ההבדל בין פרצוף גברי לנשי
הילד שרוט..אז הנה אמרת את ההבדל בין פרצוף גברי לנשי
תודה 🤭הילד שרוט..
שכחתי לעדכן מ"ג בבוקר 73.6
אה ומצאתי תמונת גב שלי משנה שעברה כשהייתי אחרי חיטוב..נראה כאילו ירדתי מאז בהמון מסת שריר ואני כמעט 10 ק"ג פחות שם.
אימון בנזונה.
סקוואט 162.5x5, חזרה חמישית עלתה בגריינד מפגר, היה כיף.
פרס לא הלך, והיה מפתיע אותי אם כן, האמת.
פרס 72.5x3 ואז ו68.5x2, רציתי קצת נפח אבל עלו רק 2 חזרות אחרי הכשל ב72.
דדליפט ללא חגורה 160x5 קליל.
מיום ראשון עובר לעבוד רק בבנץ׳, בלי ימי עצימות ונפח לפרס.
הצעות כמה כבד לעבוד בשלישי על הפרס?
אז מה אתה מציע בתאכלס? חחמנסיון שלי כשניסיתי לעבוד ממש כבד בפרס (כשל או גריינדים) זה היה פוגע לי בעצימות של בנץ'
אני מציע לנסות לעבוד כבד, הכי כבד שאפשר כל עוד זה לא פוגע בעצימות.אז מה אתה מציע בתאכלס? חח
כמה סטים אבל? אחד עצים או כמה קלים יותר בסגנון של 3x3?אני מציע לנסות לעבוד כבד, הכי כבד שאפשר כל עוד זה לא פוגע בעצימות.