עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זאת אופציה, לגעתי עדיף לאנג'ים עם משקולות ידאם אין לי כל כך אפשרות לעשות סקוואט חופשי אז כדרי לעשות סקוואט בסמית
אין בעיה לעשות את שניהם.אם אני עושה גם לג פרס אסור לעשות את שניהם
זה לא קשור למכון במכון עצמו אפשר לי יש בעיה לעשותאם אין לך אפשרות לעשות סקוואט חופשי אז מה שאתה צריך לעשות זה לעבור לחדר כושר שבו יש אפשרות לעשות סקוואט חופשי.
אם אתה לא בצבא זה אמור להיות אפשרי בלי בעיות מיותרות.
במקרה הזה תחליף אותוזה לא קשור למכון במכון עצמו אפשר לי יש בעיה לעשות
מה להחליף? לעשות אז בסמית?במקרה הזה תחליף אותו
עדיף לדעתי תרגילי כפיפה ופשיטה של הברכיים ולג פרס. אני לא מאמין ביעילות של סקוואט בסמית'.מה להחליף? לעשות אז בסמית?
מה זאת אומרת "אתה לא מאמין ביעילות של סקוואט בסמית"?עדיף לדעתי תרגילי כפיפה ופשיטה של הברכיים ולג פרס. אני לא מאמין ביעילות של סקוואט בסמית'.
אולי יש ל @Moran W מה להוסיף
אגב סתם מסקרנות מה הסיבה שאתה לא יכול לבצע סקוואט חופשי?
הבעיה היחידה היא שאם תתרגל לעשות בסמית את הסקוואט ותגיע למשקל מסוים, ותנסה לעשות סקוואט רגיל אז אתה לא תצליח,מה להחליף? לעשות אז בסמית?
לא ניסחתי את עצמי כמו שצריך. מה שרציתי להגיד זה שאני לא אוהב סקוואט בסמית' משין. אין לי באמת מושג איך זה הולך מבחינת יעילות המכשירים כי אף תרגיל רגליים חוץ מסקוואט חופשי לא באמת מעניין אותי.מה זאת אומרת "אתה לא מאמין ביעילות של סקוואט בסמית"?
אם אני יעשה סקווט בסמית מאשין אז לא יגדלו לי הרגליים?
הבעיה היחידה היא שאם תתרגל לעשות בסמית את הסקוואט ותגיע למשקל מסוים, ותנסה לעשות סקוואט רגיל אז אתה לא תצליח,
כי לא יעבדו לך שרירים מייצבים שעובדים בסקוואט
זה קל להגיד להחליף מכון אבל יש כאלה שאין להם את האופציהבמקרה הזה תחליף אותו
דווקא במשפט הזה הכוונה הייתה להחליף תרגיל חחחחזה קל להגיד להחליף מכון אבל יש כאלה שאין להם את האופציה
לא ניסחתי את עצמי כמו שצריך. מה שרציתי להגיד זה שאני לא אוהב סקוואט בסמית' משין. אין לי באמת מושג איך זה הולך מבחינת יעילות המכשירים כי אף תרגיל רגליים חוץ מסקוואט חופשי לא באמת מעניין אותי.
אה חחח יצאתי טיפש:suicide:דווקא במשפט הזה הכוונה הייתה להחליף תרגיל חחחח
זה היה גם הניחוש שלי שבגללו הצעתי לעשות כפיפות/פשיטות ברכיים במקום סקוואט בסמית' אבל אני לא יודע בוודאותסקוואט בסמית יותר פוגע באדם מאשר שיועיל
יש עוד הרבה תרגילים יותר טובים מכפיפות ופשיטות כמו לאנגים וסטיף דדליפטזה היה גם הניחוש שלי שבגללו הצעתי לעשות כפיפות/פשיטות ברכיים במקום סקוואט בסמית' אבל אני לא יודע בוודאות
אם הוא לא יכול לבצע סקוואטים בגלל בעיה בריאותית כלשהי הוא כנראה גם לא יכול לבצע לאנג'ים. זה למה גם שאלתי אותו למה הוא לא יכול לעשות סקוואטיםיש עוד הרבה תרגילים יותר טובים מכפיפות ופשיטות כמו לאנגים וסטיף דדליפט
לא שמתי לב שהוא רשם שהוא לא יכול בגלל בעיה בריאותית חשבתי בגלל שאי אפשר בחדר כושר שלואם הוא לא יכול לבצע סקוואטים בגלל בעיה בריאותית כלשהי הוא כנראה גם לא יכול לבצע לאנג'ים. זה למה גם שאלתי אותו למה הוא לא יכול לעשות סקוואטים
למה?כרגע אני עושה לג פרס ועןד תרגיל במכונה אין לי בעיה בריאותית עד כמה שידוע לי אבל אני פשוט לא יכול לבצע סקוואט חופשי
אל תמציא תירוצים למה אתה לא יכול, תמצא פתרונות איך תוכל .כרגע אני עושה לג פרס ועןד תרגיל במכונה אין לי בעיה בריאותית עד כמה שידוע לי אבל אני פשוט לא יכול לבצע סקוואט חופשי