הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סקוואט

daniel11

משתמש פעיל
822
121
נק' מוניטין:
167
822
121
אם אין לי כל כך אפשרות לעשות סקוואט חופשי אז כדרי לעשות סקוואט בסמית או שלא לעשות בכלל דרך אגב אם אני עושה גם לג פרס אסור לעשות את שניהם באותו אימון או שזה בסדר

אם אין לך אפשרות לעשות סקוואט חופשי אז מה שאתה צריך לעשות זה לעבור לחדר כושר שבו יש אפשרות לעשות סקוואט חופשי.
אם אתה לא בצבא זה אמור להיות אפשרי בלי בעיות מיותרות.

• פותח/ת השרשור
אם אין לך אפשרות לעשות סקוואט חופשי אז מה שאתה צריך לעשות זה לעבור לחדר כושר שבו יש אפשרות לעשות סקוואט חופשי.
אם אתה לא בצבא זה אמור להיות אפשרי בלי בעיות מיותרות.
זה לא קשור למכון במכון עצמו אפשר לי יש בעיה לעשות

מה להחליף? לעשות אז בסמית?
עדיף לדעתי תרגילי כפיפה ופשיטה של הברכיים ולג פרס. אני לא מאמין ביעילות של סקוואט בסמית'.
אולי יש ל @Moran W מה להוסיף
אגב סתם מסקרנות מה הסיבה שאתה לא יכול לבצע סקוואט חופשי?

עדיף לדעתי תרגילי כפיפה ופשיטה של הברכיים ולג פרס. אני לא מאמין ביעילות של סקוואט בסמית'.
אולי יש ל @Moran W מה להוסיף
אגב סתם מסקרנות מה הסיבה שאתה לא יכול לבצע סקוואט חופשי?
מה זאת אומרת "אתה לא מאמין ביעילות של סקוואט בסמית"?
אם אני יעשה סקווט בסמית מאשין אז לא יגדלו לי הרגליים?
מה להחליף? לעשות אז בסמית?
הבעיה היחידה היא שאם תתרגל לעשות בסמית את הסקוואט ותגיע למשקל מסוים, ותנסה לעשות סקוואט רגיל אז אתה לא תצליח,
כי לא יעבדו לך שרירים מייצבים שעובדים בסקוואט

מה זאת אומרת "אתה לא מאמין ביעילות של סקוואט בסמית"?
אם אני יעשה סקווט בסמית מאשין אז לא יגדלו לי הרגליים?

הבעיה היחידה היא שאם תתרגל לעשות בסמית את הסקוואט ותגיע למשקל מסוים, ותנסה לעשות סקוואט רגיל אז אתה לא תצליח,
כי לא יעבדו לך שרירים מייצבים שעובדים בסקוואט
לא ניסחתי את עצמי כמו שצריך. מה שרציתי להגיד זה שאני לא אוהב סקוואט בסמית' משין. אין לי באמת מושג איך זה הולך מבחינת יעילות המכשירים כי אף תרגיל רגליים חוץ מסקוואט חופשי לא באמת מעניין אותי.

לא ניסחתי את עצמי כמו שצריך. מה שרציתי להגיד זה שאני לא אוהב סקוואט בסמית' משין. אין לי באמת מושג איך זה הולך מבחינת יעילות המכשירים כי אף תרגיל רגליים חוץ מסקוואט חופשי לא באמת מעניין אותי.

סקוואט בסמית יותר פוגע באדם מאשר שיועיל

יש עוד הרבה תרגילים יותר טובים מכפיפות ופשיטות כמו לאנגים וסטיף דדליפט
אם הוא לא יכול לבצע סקוואטים בגלל בעיה בריאותית כלשהי הוא כנראה גם לא יכול לבצע לאנג'ים. זה למה גם שאלתי אותו למה הוא לא יכול לעשות סקוואטים

אם הוא לא יכול לבצע סקוואטים בגלל בעיה בריאותית כלשהי הוא כנראה גם לא יכול לבצע לאנג'ים. זה למה גם שאלתי אותו למה הוא לא יכול לעשות סקוואטים
לא שמתי לב שהוא רשם שהוא לא יכול בגלל בעיה בריאותית חשבתי בגלל שאי אפשר בחדר כושר שלו
בכל מקרה אם יש לו בעיה בברכיים סטיף דדליפט זה מצוין בישבילו כי אתה לא מזיז שם את הברך

• פותח/ת השרשור
כרגע אני עושה לג פרס ועןד תרגיל במכונה אין לי בעיה בריאותית עד כמה שידוע לי אבל אני פשוט לא יכול לבצע סקוואט חופשי

כרגע אני עושה לג פרס ועןד תרגיל במכונה אין לי בעיה בריאותית עד כמה שידוע לי אבל אני פשוט לא יכול לבצע סקוואט חופשי
אל תמציא תירוצים למה אתה לא יכול, תמצא פתרונות איך תוכל .
אצלי במכון אין כלוב אז אני פשוט מוציא את המוט מהספה של הבנצ

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית