עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
המטרה היא יצירתיות.
אם אתה גבוה-תתכופף.
נמוך?תשים בבנץ את המוט ותצא משם.
אני רוצה קודם לנסות בבית לפני שאני מנסה במכון כי ניסיתי הרבה לעשות בבית והתחיל לכאוב לי הגב(לא עשיצי טוב) אז אני רוצה לפני שאני מעלה על עצמי מוט לעשות בבית אם משקל גוף שזה לא כזה מזיק אם אני לא עושה טובאני אחזור על מה שאמרו לך כאן כבר: תעלה סרטון. הסברים מילוליים לא שווים ולא מובנים
אם הגב חלש אז צריך לחזק אותו ולא לוותר על אחד התרגילים הכי חשובים בכל תכנית אימונים
אני לא יודע מה הידע של אלה שהעירו לך אבל באופן כללי אני מציע לך לצאת מנקודת הנחה שמי שאומר לך שאתה עושה תרגיל מסויים טוב או לא טוב לא באמת יודע איך צריך לבצע אותו. אני לא אומר שזה תמיד ככה, פשוט אם מישהו במכון מעיר לך אתה לא יודע אם הוא מישהו שמבין מה הוא אומר או לא. בפורום פשוט חלק מהגולשים והמנהלים הם מאמנים שגם מרימים משקל גבוה בסקוואט וגם לימדו לא מעט אנשים לבצע אותו.
זכור לי שאמרתה לי לראות את הסרטון
ולשאול מה שלא מבין אז שאלתי
אני ממליץ לך בחום לא לקחת ברצינות שום דבר שהבנאדם הזה אומר לך להבא.
אני רוצה קודם לנסות בבית לפני שאני מנסה במכון כי ניסיתי הרבה לעשות בבית והתחיל לכאוב לי הגב(לא עשיצי טוב) אז אני רוצה לפני שאני מעלה על עצמי מוט לעשות בבית אם משקל גוף שזה לא כזה מזיק אם אני לא עושה טוב
וגם זכור לי שאמרו לי לראות את הסרטון ולשאול מה שאני לא מבין אז שאלתי
ראיתי הכל גם את הפתרון פשוט לא הצלחתי לעשות את הפתרון כתבתי לך את זה נגיד לא קלטתי את הקטע עם הברכיים למה הגב שלי ככה כשאני יורד ולא כמו שצריך להיותאבל לא ראית את כל הסרטון לפי השאלות שלך.
לכל בעיה שנאמרת בסרטון מתואר פתרון,כנראה שהגעת לחלק של הבעיה ועצרת.
???אם אתה רוצה אתה בקלות יכול ללמוד
אם תפרסם באיזה חדר כושר אתה מתאמן, ייתכן שמישהו מהפורום יסכים לתת לך טיפים בזמן אמת. אם מסיבות כלשהן אתה לא מעוניין, בפעם הבאה שמישהו שואל אותך מה לקנות לך ליומולדת או איך לצ'פר אותך על התעודה המעולה שהבאת, בקש שיממנו לך שעור אחד או שניים אצל מדריך.לא הצלחתי לעשות
מה יעזור אם אפרסם איפה אני מצאמן 99% אף אחדבלא מכיר את המכון הזה הוא די קטןאחרי תאור כל מסכת הייסורים שעברת עד שלמדת, המסקנה שלך היא
???
אם תפרסם באיזה חדר כושר אתה מתאמן, ייתכן שמישהו מהפורום יסכים לתת לך טיפים בזמן אמת. אם מסיבות כלשהן אתה לא מעוניין, בפעם הבאה שמישהו שואל אותך מה לקנות לך ליומולדת או איך לצ'פר אותך על התעודה המעולה שהבאת, בקש שיממנו לך שעור אחד או שניים אצל מדריך.
יש בפורום הזה כמה מאות גולשים קבועים כל יום אני בטוח שלא משנה באיזה מכון אתה מתאמן מישהו מתישהו שמע עליו אלה אם אתה גר בעזה.מה יעזור אם אפרסם איפה אני מצאמן 99% אף אחדבלא מכיר את המכון הזה הוא די קטן
אולי, אבל מה יש לך להפסיד?אף אחד לא מכיר
כי אני מעדיף להישאר אנונימי מילא זה היה מכון כושר גדול שהסיכוי שיש שם מישהו מפה הוא גדול יותר אין לי בעיה שכל אחד יגיד איפה הןא מתאמן ואולי בפוקס יהיה מישהו משם למרות שיש יותר סיכוי לזכות בלוטו מאשר שזה יקרהאולי, אבל מה יש לך להפסיד?
קיצור הבנת כבר שהבנאדם לא מעוניין ללמוד סקוואט עזוב אותו שיעשה מה שבא לו.אולי, אבל מה יש לך להפסיד?
אוקיי. נשארת לך האפשרות השניה.כי אני מעדיף להישאר אנונימי
לא הבנתי את זה. נראה לי שיש כאן מישהו מתוסכל מכך שהוא לא מצליח להתגבר על בעיות טכניות, וכנראה גם קצת ביישן - לא משהו נדיר במיוחד אצל סוג מסויים של נערים צעירים (האמת: גם אצל זקנים לא מעטים). לא כולנו טנקים, אתה יודע 😃קיצור הבנת כבר שהבנאדם לא מעוניין ללמוד סקוואט
אז אתה לא יןדע על מה אתה מדבר בעיקרון 90% מהתרגילים שאני עושה לא הצלחתי לעשות אותם מדויק בהתחלה וכמעט אם כל תרגיל חדש שניסיתי לא הצלחתי אפילו הפשוטים ביותר ועובדה שאני עושה אותם טוב עכשיו אתמול ראיתי 5-6 סערטונים שונים חוץ ממה שהבאתם לי וניסיתי לעקוב צעד אחר צעד בבית כלום לא עוזר ולא עזר בכללקיצור הבנת כבר שהבנאדם לא מעוניין ללמוד סקוואט עזוב אותו שיעשה מה שבא לו.
הפורום הזה הוא הפורום המקצועי ביותר שקיים בארץ לכל נושא תרגילי הבסיס ואימוני כוח. לא חסר פה אנשים מבינים עניין שיעזרו לך דרך סרטונים שתעלה ולא חסר פה מאמנים אישיים שיעשו לך אימון אישי חד פעמי ללימוד טכניקה במחיר סביר.אז אתה לא יןדע על מה אתה מדבר בעיקרון 90% מהתרגילים שאני עושה לא הצלחתי לעשות אותם מדויק בהתחלה וכמעט אם כל תרגיל חדש שניסיתי לא הצלחתי אפילו הפשוטים ביותר ועובדה שאני עושה אותם טוב עכשיו אתמול ראיתי 5-6 סערטונים שונים חוץ ממה שהבאתם לי וניסיתי לעקוב צעד אחר צעד בבית כלום לא עוזר ולא עזר בכלל
כל פעם שהגעתי למכון וניסיצי לעשות אז אמרו לי שאני לא עושה טוב אז אני תמיד אומר אז בו תסביר לי תמעד אומרים עזוב אם אתה לא יודע אל תעשה כי בתכלס כל אחד לא מעניין אותו חוץ מהאימון שלו וגם ככשאלתי מאמנים אני לא יכול לקחת מאמן לשעה
אחרי 5 דקות תמיד הוא איבד את הסבלנות ואמר אל תעשה כשעשיתי תכניות אצל מאמנים בכלל לא הביאו לי את זה כי לאף אחד לא היה כח ללנד אותי אם זה המצב אולי באמת עדיף לא לעשות אתמול לא רק שראיתי סרטונים קראתי מדריכים באינטרנט במילים ועקבתי אחרי כל צעד וגם לא עזר אין לך מושג כמה מאות פעמים ניסיתי לעשות רק אתמול אולי 4 שעות בזבזתי על זה רק אתמול אז תחשוב שוב כשאתה אומר שאני חא רוצה ללמוד
אוקי בסדר אני אצלם את עצמי בבית יכול להיות שהאיכות תהיה טיפה גרועה דרך אגב מצטער על הבורות אבל איך מעלים סרטון מבלי לעלות אותו ליוטיוב קודם?וגם אני מבקש לא להוציא את הסרטון מהאשכול אני לא בבית כרגע אני יוכל רק בערב לעלות את הסרטוןהפורום הזה הוא הפורום המקצועי ביותר שקיים בארץ לכל נושא תרגילי הבסיס ואימוני כוח. לא חסר פה אנשים מבינים עניין שיעזרו לך דרך סרטונים שתעלה ולא חסר פה מאמנים אישיים שיעשו לך אימון אישי חד פעמי ללימוד טכניקה במחיר סביר.
אז בעצם יש 3 דרכים שבהם אנחנו יכולים לעזור לך:
1) לתת לך סרטוני הדרכה ומדריכים מהפורטל שיעזרו לך
2) לשפוט טכניקה שלך מהסרטונים שאתה מעלה של הטכניקה של עצמך
3) לסדר לך מאמן פרטי לאימון אחד של לימוד טכניקה של סקוואט דרך הפורום
את אופציה 1 כבר ניסית ולא הלך, עכשיו במקום לבחור את אופציות 2 או 3 אתה מתחיל לברוח לפינה, להביא תרוצים ולהחליט שאתה רוצה להשאר אנונימי.
לא רוצה לספק לנו סרטון של הטכניקה שלך? לא רוצה פגישה עם מאמן אישי שילמד אותך טכניקה? ביי
אפשר או להעלות ליוטוב או להעלות לפייסבוק. אני מעלה את הסרטונים שלי תמיד ליוטוב כי זה נוח לי. רצוי איכות טובה וזווית שממנה נוכל לראות בדיוק מה הבעיה. ועדיף שתצטלם במכון כדי שתבצע את התנועה לפחות עם מוט ריק כי בסקוואט משקל גוף לא נוכל לראות בצורה טובה מה הבעיות.אוקי בסדר אני אצלם את עצמי בבית יכול להיות שהאיכות תהיה טיפה גרועה דרך אגב מצטער על הבורות אבל איך מעלים סרטון מבלי לעלות אותו ליוטיוב קודם?וגם אני מבקש לא להוציא את הסרטון מהאשכול אני לא בבית כרגע אני יוכל רק בערב לעלות את הסרטון
זה לא משנה הבעיה היא בתנועה אם אצליח לעשות את התנועה טוב אם משקל גוף ואבין במה אני טועה אני גם יצליח עם מוטאפשר או להעלות ליוטוב או להעלות לפייסבוק. אני מעלה את הסרטונים שלי תמיד ליוטוב כי זה נוח לי. רצוי איכות טובה וזווית שממנה נוכל לראות בדיוק מה הבעיה. ועדיף שתצטלם במכון כדי שתבצע את התנועה לפחות עם מוט ריק כי בסקוואט משקל גוף לא נוכל לראות בצורה טובה מה הבעיות.
לא. תצלם את עצמך עם מוט. חוץ מהתנועה עצמה יש גם דרכים להחזיק את המוט, מבט, עמידה עם המוט ודברים נוספים אחרים. גם אם נגיד שאתה עושה סקוואט בסדר במשקל גוף אולי לא תעשה אותו טוב עם מוט כי יש עוד פאקטורים שלא יכולנו לתת לך ביקורת עליהם. כדי למנוע ממך להעלות לנו כמה סרטונים פשוט תצלם אחד עם מוט ריק בחדר כושר וניתן ביקורת עליוזה לא משנה הבעיה היא בתנועה אם אצליח לעשות את התנועה טוב אם משקל גוף ואבין במה אני טועה אני גם יצליח עם מוט
אבל כל שאר הדברים אני יןדע אני נגיד יודע איך צריך להחזיק את המוט הסתכלתי בסירטון שמע אני קודם יעשהעל משקל גוף אחרי שתתקן אותי ואני יצליח אני יעלה לך סירטון עם מוט בתכלס בסקוואט מה שמשנה הכי הרבה זה הטכניקה איך להחזיק את המוט זה לא בעיה ללמודלא. תצלם את עצמך עם מוט. חוץ מהתנועה עצמה יש גם דרכים להחזיק את המוט, מבט, עמידה עם המוט ודברים נוספים אחרים. גם אם נגיד שאתה עושה סקוואט בסדר במשקל גוף אולי לא תעשה אותו טוב עם מוט כי יש עוד פאקטורים שלא יכולנו לתת לך ביקורת עליהם. כדי למנוע ממך להעלות לנו כמה סרטונים פשוט תצלם אחד עם מוט ריק בחדר כושר וניתן ביקורת עליו
סיימתי להתווכח איתך, יותר קל לי לעזור לאנשים שעושים מה שאני אומר להם, לצערי אתה אוהב להלחם ולהתווכח איתי על כל דבר קטן אז אין מה לעשות תצלם משקל גוף אם בא לך...אבל כל שאר הדברים אני יןדע אני נגיד יודע איך צריך להחזיק את המוט הסתכלתי בסירטון שמע אני קודם יעשהעל משקל גוף אחרי שתתקן אותי ואני יצליח אני יעלה לך סירטון עם מוט בתכלס בסקוואט מה שמשנה הכי הרבה זה הטכניקה איך להחזיק את המוט זה לא בעיה ללמוד