הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סקוואט

daniel11

משתמש פעיל
822
121
נק' מוניטין:
167
822
121
אם אין לי כל כך אפשרות לעשות סקוואט חופשי אז כדרי לעשות סקוואט בסמית או שלא לעשות בכלל דרך אגב אם אני עושה גם לג פרס אסור לעשות את שניהם באותו אימון או שזה בסדר

• פותח/ת השרשור
המטרה היא יצירתיות.
אם אתה גבוה-תתכופף.
נמוך?תשים בבנץ את המוט ותצא משם.
אני אחזור על מה שאמרו לך כאן כבר: תעלה סרטון. הסברים מילוליים לא שווים ולא מובנים

אם הגב חלש אז צריך לחזק אותו ולא לוותר על אחד התרגילים הכי חשובים בכל תכנית אימונים

אני לא יודע מה הידע של אלה שהעירו לך אבל באופן כללי אני מציע לך לצאת מנקודת הנחה שמי שאומר לך שאתה עושה תרגיל מסויים טוב או לא טוב לא באמת יודע איך צריך לבצע אותו. אני לא אומר שזה תמיד ככה, פשוט אם מישהו במכון מעיר לך אתה לא יודע אם הוא מישהו שמבין מה הוא אומר או לא. בפורום פשוט חלק מהגולשים והמנהלים הם מאמנים שגם מרימים משקל גבוה בסקוואט וגם לימדו לא מעט אנשים לבצע אותו.
זכור לי שאמרתה לי לראות את הסרטון
ולשאול מה שלא מבין אז שאלתי
אני ממליץ לך בחום לא לקחת ברצינות שום דבר שהבנאדם הזה אומר לך להבא.
אני רוצה קודם לנסות בבית לפני שאני מנסה במכון כי ניסיתי הרבה לעשות בבית והתחיל לכאוב לי הגב(לא עשיצי טוב) אז אני רוצה לפני שאני מעלה על עצמי מוט לעשות בבית אם משקל גוף שזה לא כזה מזיק אם אני לא עושה טוב
וגם זכור לי שאמרו לי לראות את הסרטון ולשאול מה שאני לא מבין אז שאלתי

אני רוצה קודם לנסות בבית לפני שאני מנסה במכון כי ניסיתי הרבה לעשות בבית והתחיל לכאוב לי הגב(לא עשיצי טוב) אז אני רוצה לפני שאני מעלה על עצמי מוט לעשות בבית אם משקל גוף שזה לא כזה מזיק אם אני לא עושה טוב
וגם זכור לי שאמרו לי לראות את הסרטון ולשאול מה שאני לא מבין אז שאלתי

אבל לא ראית את כל הסרטון לפי השאלות שלך.
לכל בעיה שנאמרת בסרטון מתואר פתרון,כנראה שהגעת לחלק של הבעיה ועצרת.

• פותח/ת השרשור
אבל לא ראית את כל הסרטון לפי השאלות שלך.
לכל בעיה שנאמרת בסרטון מתואר פתרון,כנראה שהגעת לחלק של הבעיה ועצרת.
ראיתי הכל גם את הפתרון פשוט לא הצלחתי לעשות את הפתרון כתבתי לך את זה נגיד לא קלטתי את הקטע עם הברכיים למה הגב שלי ככה כשאני יורד ולא כמו שצריך להיות

אחרי תאור כל מסכת הייסורים שעברת עד שלמדת, המסקנה שלך היא
אם אתה רוצה אתה בקלות יכול ללמוד
???
לא הצלחתי לעשות
אם תפרסם באיזה חדר כושר אתה מתאמן, ייתכן שמישהו מהפורום יסכים לתת לך טיפים בזמן אמת. אם מסיבות כלשהן אתה לא מעוניין, בפעם הבאה שמישהו שואל אותך מה לקנות לך ליומולדת או איך לצ'פר אותך על התעודה המעולה שהבאת, בקש שיממנו לך שעור אחד או שניים אצל מדריך.

• פותח/ת השרשור
אחרי תאור כל מסכת הייסורים שעברת עד שלמדת, המסקנה שלך היא
???

אם תפרסם באיזה חדר כושר אתה מתאמן, ייתכן שמישהו מהפורום יסכים לתת לך טיפים בזמן אמת. אם מסיבות כלשהן אתה לא מעוניין, בפעם הבאה שמישהו שואל אותך מה לקנות לך ליומולדת או איך לצ'פר אותך על התעודה המעולה שהבאת, בקש שיממנו לך שעור אחד או שניים אצל מדריך.
מה יעזור אם אפרסם איפה אני מצאמן 99% אף אחדבלא מכיר את המכון הזה הוא די קטן

מה יעזור אם אפרסם איפה אני מצאמן 99% אף אחדבלא מכיר את המכון הזה הוא די קטן
יש בפורום הזה כמה מאות גולשים קבועים כל יום אני בטוח שלא משנה באיזה מכון אתה מתאמן מישהו מתישהו שמע עליו אלה אם אתה גר בעזה.

• פותח/ת השרשור
אולי, אבל מה יש לך להפסיד?
כי אני מעדיף להישאר אנונימי מילא זה היה מכון כושר גדול שהסיכוי שיש שם מישהו מפה הוא גדול יותר אין לי בעיה שכל אחד יגיד איפה הןא מתאמן ואולי בפוקס יהיה מישהו משם למרות שיש יותר סיכוי לזכות בלוטו מאשר שזה יקרה

כי אני מעדיף להישאר אנונימי
אוקיי. נשארת לך האפשרות השניה.
קיצור הבנת כבר שהבנאדם לא מעוניין ללמוד סקוואט
לא הבנתי את זה. נראה לי שיש כאן מישהו מתוסכל מכך שהוא לא מצליח להתגבר על בעיות טכניות, וכנראה גם קצת ביישן - לא משהו נדיר במיוחד אצל סוג מסויים של נערים צעירים (האמת: גם אצל זקנים לא מעטים). לא כולנו טנקים, אתה יודע 😃

מה עם לקחת שיעור חד פעמי פרטי אצל מאמן, ללימוד הטכניקה? יש כאן בפורום לא מעט מאמנים פרטיים..

• פותח/ת השרשור
קיצור הבנת כבר שהבנאדם לא מעוניין ללמוד סקוואט עזוב אותו שיעשה מה שבא לו.
אז אתה לא יןדע על מה אתה מדבר בעיקרון 90% מהתרגילים שאני עושה לא הצלחתי לעשות אותם מדויק בהתחלה וכמעט אם כל תרגיל חדש שניסיתי לא הצלחתי אפילו הפשוטים ביותר ועובדה שאני עושה אותם טוב עכשיו אתמול ראיתי 5-6 סערטונים שונים חוץ ממה שהבאתם לי וניסיתי לעקוב צעד אחר צעד בבית כלום לא עוזר ולא עזר בכלל
כל פעם שהגעתי למכון וניסיצי לעשות אז אמרו לי שאני לא עושה טוב אז אני תמיד אומר אז בו תסביר לי תמעד אומרים עזוב אם אתה לא יודע אל תעשה כי בתכלס כל אחד לא מעניין אותו חוץ מהאימון שלו וגם ככשאלתי מאמנים אני לא יכול לקחת מאמן לשעה
אחרי 5 דקות תמיד הוא איבד את הסבלנות ואמר אל תעשה כשעשיתי תכניות אצל מאמנים בכלל לא הביאו לי את זה כי לאף אחד לא היה כח ללנד אותי אם זה המצב אולי באמת עדיף לא לעשות אתמול לא רק שראיתי סרטונים קראתי מדריכים באינטרנט במילים ועקבתי אחרי כל צעד וגם לא עזר אין לך מושג כמה מאות פעמים ניסיתי לעשות רק אתמול אולי 4 שעות בזבזתי על זה רק אתמול אז תחשוב שוב כשאתה אומר שאני חא רוצה ללמוד

אז אתה לא יןדע על מה אתה מדבר בעיקרון 90% מהתרגילים שאני עושה לא הצלחתי לעשות אותם מדויק בהתחלה וכמעט אם כל תרגיל חדש שניסיתי לא הצלחתי אפילו הפשוטים ביותר ועובדה שאני עושה אותם טוב עכשיו אתמול ראיתי 5-6 סערטונים שונים חוץ ממה שהבאתם לי וניסיתי לעקוב צעד אחר צעד בבית כלום לא עוזר ולא עזר בכלל
כל פעם שהגעתי למכון וניסיצי לעשות אז אמרו לי שאני לא עושה טוב אז אני תמיד אומר אז בו תסביר לי תמעד אומרים עזוב אם אתה לא יודע אל תעשה כי בתכלס כל אחד לא מעניין אותו חוץ מהאימון שלו וגם ככשאלתי מאמנים אני לא יכול לקחת מאמן לשעה
אחרי 5 דקות תמיד הוא איבד את הסבלנות ואמר אל תעשה כשעשיתי תכניות אצל מאמנים בכלל לא הביאו לי את זה כי לאף אחד לא היה כח ללנד אותי אם זה המצב אולי באמת עדיף לא לעשות אתמול לא רק שראיתי סרטונים קראתי מדריכים באינטרנט במילים ועקבתי אחרי כל צעד וגם לא עזר אין לך מושג כמה מאות פעמים ניסיתי לעשות רק אתמול אולי 4 שעות בזבזתי על זה רק אתמול אז תחשוב שוב כשאתה אומר שאני חא רוצה ללמוד
הפורום הזה הוא הפורום המקצועי ביותר שקיים בארץ לכל נושא תרגילי הבסיס ואימוני כוח. לא חסר פה אנשים מבינים עניין שיעזרו לך דרך סרטונים שתעלה ולא חסר פה מאמנים אישיים שיעשו לך אימון אישי חד פעמי ללימוד טכניקה במחיר סביר.
אז בעצם יש 3 דרכים שבהם אנחנו יכולים לעזור לך:
1) לתת לך סרטוני הדרכה ומדריכים מהפורטל שיעזרו לך
2) לשפוט טכניקה שלך מהסרטונים שאתה מעלה של הטכניקה של עצמך
3) לסדר לך מאמן פרטי לאימון אחד של לימוד טכניקה של סקוואט דרך הפורום

את אופציה 1 כבר ניסית ולא הלך, עכשיו במקום לבחור את אופציות 2 או 3 אתה מתחיל לברוח לפינה, להביא תרוצים ולהחליט שאתה רוצה להשאר אנונימי.
לא רוצה לספק לנו סרטון של הטכניקה שלך? לא רוצה פגישה עם מאמן אישי שילמד אותך טכניקה? ביי

• פותח/ת השרשור
הפורום הזה הוא הפורום המקצועי ביותר שקיים בארץ לכל נושא תרגילי הבסיס ואימוני כוח. לא חסר פה אנשים מבינים עניין שיעזרו לך דרך סרטונים שתעלה ולא חסר פה מאמנים אישיים שיעשו לך אימון אישי חד פעמי ללימוד טכניקה במחיר סביר.
אז בעצם יש 3 דרכים שבהם אנחנו יכולים לעזור לך:
1) לתת לך סרטוני הדרכה ומדריכים מהפורטל שיעזרו לך
2) לשפוט טכניקה שלך מהסרטונים שאתה מעלה של הטכניקה של עצמך
3) לסדר לך מאמן פרטי לאימון אחד של לימוד טכניקה של סקוואט דרך הפורום

את אופציה 1 כבר ניסית ולא הלך, עכשיו במקום לבחור את אופציות 2 או 3 אתה מתחיל לברוח לפינה, להביא תרוצים ולהחליט שאתה רוצה להשאר אנונימי.
לא רוצה לספק לנו סרטון של הטכניקה שלך? לא רוצה פגישה עם מאמן אישי שילמד אותך טכניקה? ביי
אוקי בסדר אני אצלם את עצמי בבית יכול להיות שהאיכות תהיה טיפה גרועה דרך אגב מצטער על הבורות אבל איך מעלים סרטון מבלי לעלות אותו ליוטיוב קודם?וגם אני מבקש לא להוציא את הסרטון מהאשכול אני לא בבית כרגע אני יוכל רק בערב לעלות את הסרטון

אוקי בסדר אני אצלם את עצמי בבית יכול להיות שהאיכות תהיה טיפה גרועה דרך אגב מצטער על הבורות אבל איך מעלים סרטון מבלי לעלות אותו ליוטיוב קודם?וגם אני מבקש לא להוציא את הסרטון מהאשכול אני לא בבית כרגע אני יוכל רק בערב לעלות את הסרטון
אפשר או להעלות ליוטוב או להעלות לפייסבוק. אני מעלה את הסרטונים שלי תמיד ליוטוב כי זה נוח לי. רצוי איכות טובה וזווית שממנה נוכל לראות בדיוק מה הבעיה. ועדיף שתצטלם במכון כדי שתבצע את התנועה לפחות עם מוט ריק כי בסקוואט משקל גוף לא נוכל לראות בצורה טובה מה הבעיות.

• פותח/ת השרשור
אפשר או להעלות ליוטוב או להעלות לפייסבוק. אני מעלה את הסרטונים שלי תמיד ליוטוב כי זה נוח לי. רצוי איכות טובה וזווית שממנה נוכל לראות בדיוק מה הבעיה. ועדיף שתצטלם במכון כדי שתבצע את התנועה לפחות עם מוט ריק כי בסקוואט משקל גוף לא נוכל לראות בצורה טובה מה הבעיות.
זה לא משנה הבעיה היא בתנועה אם אצליח לעשות את התנועה טוב אם משקל גוף ואבין במה אני טועה אני גם יצליח עם מוט
דרך אגב אפשר לעלות ליוטיוב ומשם לפה דרך הפלאפון או שחייבים קודם למחשב?

זה לא משנה הבעיה היא בתנועה אם אצליח לעשות את התנועה טוב אם משקל גוף ואבין במה אני טועה אני גם יצליח עם מוט
לא. תצלם את עצמך עם מוט. חוץ מהתנועה עצמה יש גם דרכים להחזיק את המוט, מבט, עמידה עם המוט ודברים נוספים אחרים. גם אם נגיד שאתה עושה סקוואט בסדר במשקל גוף אולי לא תעשה אותו טוב עם מוט כי יש עוד פאקטורים שלא יכולנו לתת לך ביקורת עליהם. כדי למנוע ממך להעלות לנו כמה סרטונים פשוט תצלם אחד עם מוט ריק בחדר כושר וניתן ביקורת עליו

• פותח/ת השרשור
לא. תצלם את עצמך עם מוט. חוץ מהתנועה עצמה יש גם דרכים להחזיק את המוט, מבט, עמידה עם המוט ודברים נוספים אחרים. גם אם נגיד שאתה עושה סקוואט בסדר במשקל גוף אולי לא תעשה אותו טוב עם מוט כי יש עוד פאקטורים שלא יכולנו לתת לך ביקורת עליהם. כדי למנוע ממך להעלות לנו כמה סרטונים פשוט תצלם אחד עם מוט ריק בחדר כושר וניתן ביקורת עליו
אבל כל שאר הדברים אני יןדע אני נגיד יודע איך צריך להחזיק את המוט הסתכלתי בסירטון שמע אני קודם יעשהעל משקל גוף אחרי שתתקן אותי ואני יצליח אני יעלה לך סירטון עם מוט בתכלס בסקוואט מה שמשנה הכי הרבה זה הטכניקה איך להחזיק את המוט זה לא בעיה ללמוד

אבל כל שאר הדברים אני יןדע אני נגיד יודע איך צריך להחזיק את המוט הסתכלתי בסירטון שמע אני קודם יעשהעל משקל גוף אחרי שתתקן אותי ואני יצליח אני יעלה לך סירטון עם מוט בתכלס בסקוואט מה שמשנה הכי הרבה זה הטכניקה איך להחזיק את המוט זה לא בעיה ללמוד
סיימתי להתווכח איתך, יותר קל לי לעזור לאנשים שעושים מה שאני אומר להם, לצערי אתה אוהב להלחם ולהתווכח איתי על כל דבר קטן אז אין מה לעשות תצלם משקל גוף אם בא לך...
תעלה סרטון כשיהיה מוכן וזהו...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית