הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סקוואט

daniel11

משתמש פעיל
822
121
נק' מוניטין:
167
822
121
אם אין לי כל כך אפשרות לעשות סקוואט חופשי אז כדרי לעשות סקוואט בסמית או שלא לעשות בכלל דרך אגב אם אני עושה גם לג פרס אסור לעשות את שניהם באותו אימון או שזה בסדר

כרגע אני עושה לג פרס ועןד תרגיל במכונה אין לי בעיה בריאותית עד כמה שידוע לי אבל אני פשוט לא יכול לבצע סקוואט חופשי

ימשיכו לשאול עד שתאמר:למה?
אלא אם יש לך בעיה בריאותית שאין לך רגל או גב,איזה סיבה אידיאלית יש לך לא לעשות סקוואט?

• פותח/ת השרשור
ימשיכו לשאול עד שתאמר:למה?
אלא אם יש לך בעיה בריאותית שאין לך רגל או גב,איזה סיבה אידיאלית יש לך לא לעשות סקוואט?
לא מצליח לעשות כבר יותר משנה שאני מנסה פשוט לא מצליח לבצע את התרגיל טוב

לא מצליח לעשות כבר יותר משנה שאני מנסה פשוט לא מצליח לבצע את התרגיל טוב

זה התירוץ?זה הסיפור סוחט הדמעות למה אתה לא יכול?
ידידי יש אנשים שלא מסוגלים פיזית והיו מתחלפים איתך בהרף עין,לתקן טכניקה זה הבעיה הכי שכיחה שיש.
בתור התחלה לך תראה סרטון איך להסקביט(מציע Omarisuf או Alan Thrall אבל אפשר גם פה סרטון שפורסם על ידי מנהל בפורום Powerlifting).
אחרי שראית מספיק,לך למכון ותשים את המוט על הגב(טרפזים או כתף אחורית תלוי בסגנון)
תרד ותעלה.
את כל התהליך תצלם ותעלה לפה לחוות דעת איך לתקן.

• פותח/ת השרשור
זה התירוץ?זה הסיפור סוחט הדמעות למה אתה לא יכול?
ידידי יש אנשים שלא מסוגלים פיזית והיו מתחלפים איתך בהרף עין,לתקן טכניקה זה הבעיה הכי שכיחה שיש.
בתור התחלה לך תראה סרטון איך להסקביט(מציע Omarisuf או Alan Thrall אבל אפשר גם פה סרטון שפורסם על ידי מנהל בפורום Powerlifting).
אחרי שראית מספיק,לך למכון ותשים את המוט על הגב(טרפזים או כתף אחורית תלוי בסגנון)
תרד ותעלה.
את כל התהליך תצלם ותעלה לפה לחוות דעת איך לתקן.
אני יודע איך עושים וראיתי עשרות סירטונים אבל אני לא מצליח לעשות את זה אמרו לי שכנירה הבעיה בגב ויש לי גב חלש

אני יודע איך עושים וראיתי עשרות סירטונים אבל אני לא מצליח לעשות את זה אמרו לי שכנירה הבעיה בגב ויש לי גב חלש

בולשיט,אני ממש לא מאמין שאתה הבנאדם הראשון פיזית שלא מסוגל ללמוד איך לעשות סקוואט,פעולה טבעית לחלוטין שבני אדם עושים מהרגע שאנו נולדים ועד הרגע שאנחנו הופכים להיות בטטות שלא זזים.
אני מבין שאתה רוצה שיעשו הכל עבורך אבל בסדר.
תראה את הסרטונים

• פותח/ת השרשור
בולשיט,אני ממש לא מאמין שאתה הבנאדם הראשון פיזית שלא מסוגל ללמוד איך לעשות סקוואט,פעולה טבעית לחלוטין שבני אדם עושים מהרגע שאנו נולדים ועד הרגע שאנחנו הופכים להיות בטטות שלא זזים.
אני מבין שאתה רוצה שיעשו הכל עבורך אבל בסדר.
תראה את הסרטונים

אני מסביר ראיתי מלא סירטונים ביוטיובואני יודע איך התנועה אמורה להיראות אני פשוט לא מצליח לעשות גם בלי מוט אני לא מצליח

סקוואט הוא תרגיל בסיס שאמור להיות בכל תוכנית אימונים. סקוואט מערב את רוב שרירי הגוף בתנועה ומעלה את פוטנציאל הגדילה שלך כתוצאה מביצוע התרגיל בתוכנית בעצימות גבוהה.
הסיבה היחידה לא לבצע סקוואט בתוכנית היא אם יש לך חס וחלילה פציעה כלשהי שלא מאפשרת לך לבצע אותו, במקרה הזה אתה מאבד המון אבל אין מה לעשות.
במקרה שלך כנראה לא למדת את התרגיל כמו שצריך. אם יש לך גב חלש אפשר לחזק אותו.
תעבור שוב על הסרטונים ותצלם תנועה שלך עם מוט ריק במכון. סקוואט זה תרגיל שאסור בשום פנים ואופן לוותר עליו!

• פותח/ת השרשור
סקוואט הוא תרגיל בסיס שאמור להיות בכל תוכנית אימונים. סקוואט מערב את רוב שרירי הגוף בתנועה ומעלה את פוטנציאל הגדילה שלך כתוצאה מביצוע התרגיל בתוכנית בעצימות גבוהה.
הסיבה היחידה לא לבצע סקוואט בתוכנית היא אם יש לך חס וחלילה פציעה כלשהי שלא מאפשרת לך לבצע אותו, במקרה הזה אתה מאבד המון אבל אין מה לעשות.
במקרה שלך כנראה לא למדת את התרגיל כמו שצריך. אם יש לך גב חלש אפשר לחזק אותו.
תעבור שוב על הסרטונים ותצלם תנועה שלך עם מוט ריק במכון. סקוואט זה תרגיל שאסור בשום פנים ואופן לוותר עליו!
נשבע לך הדבר שהכי לא היתי רוצה זה לוותר עליו הייתע תקופה שכל פעם שבאתי ניסיתי עם מוט ריק כל פעם העירו לי שהוכניקה גרועה וכל פעם שאמרו לי איך לעשות פשוט לא
הצלחתי ומשהו לא היה בסרר היה אחד שאמר לי עזוב עדיף כבר אל תעשה כי עשיתי ממש גרוע

נשבע לך הדבר שהכי לא היתי רוצה זה לוותר עליו הייתע תקופה שכל פעם שבאתי ניסיתי עם מוט ריק כל פעם העירו לי שהוכניקה גרועה וכל פעם שאמרו לי איך לעשות פשוט לא
הצלחתי ומשהו לא היה בסרר היה אחד שאמר לי עזוב עדיף כבר אל תעשה כי עשיתי ממש גרוע

מי העירו?
שוב כפי שאמרתי:תעשה את ההוראות שכתבתי.

אנחנו נעזור לך לתקן טכניקה. רק תצטלם עם מוט ריק תעלה לפה ונראה בדיוק מה אתה עושה לא בסדר. תדאג לעבור על ההערות שלנו ואתה תשתפר. רק תדאג לפני שאתה מעלה לעבור כמו שצריך על הסרטון של ALAN THRALL ולנסות לעשות את הטכניקה כמה שיותר כמוהו ואז להצטלם.

• פותח/ת השרשור
אנחנו נעזור לך לתקן טכניקה. רק תצטלם עם מוט ריק תעלה לפה ונראה בדיוק מה אתה עושה לא בסדר. תדאג לעבור על ההערות שלנו ואתה תשתפר. רק תדאג לפני שאתה מעלה לעבור כמו שצריך על הסרטון של ALAN THRALL ולנסות לעשות את הטכניקה כמה שיותר כמוהו ואז להצטלם.
שאלתי מלא אנשים שיגידו לי מה
לשפר והם אמרו לי אבל לא הצלחתי לישם מה שהם אמרו למרות שניסיתי אמרו לי משהו על הברכיים וגם אמרו לי שהגב לא אמור להיות ככה והיפ דרייב שמעתי על זה כבר אבל לא הבנתי איך עושים דרך אגב כרגע קצת בעיה לצלם כי עעשיו חג ונירה לי שבוע המכון לא פתוח

לשפר והם אמרו לי אבל לא הצלחתי לישם מה שהם אמרו למרות שניסיתי אמרו לי משהו על הברכיים וגם אמרו לי שהגב לא אמור להיות ככה והיפ דרייב שמעתי על זה כבר אבל לא הבנתי איך עושים דרך אגב כרגע קצת בעיה לצלם כי עעשיו חג ונירה לי שבוע המכון לא פתוח
שים לב איך אתה כותב אתה סתם מנסה לתת כמה שיותר תרוצים כדי שנגיד לך "טוב בסדר אל תעשה סקוואט".
אני חוזר על עצמי:
1) תראה את הסרטון של ALAN THRALL תנסה להבין אותו וכל דבר שאתה לא מבין תשאל.
2) תנסה לעשות את התנועה בבית עם משקל גוף או מקל מטאטא שתהיה כמה שיותר דומה למה שנראה בסרטון
3) תגיע למכון ולפני ביצוע סקוואט תראה את הסרטון עוד פעם כדי להזכר בתנועה
4) תצטלם בסט ותעלה לפה סרטון ונגיד לך מה טוב/לא טוב

אם עכשיו חג אז חכה לחול המועד וכשהמכון יהיה פתוח ותצטלם אז. אני לא סתם ככה חופר לך על זה. זה באמת תרגיל ששווה את זה.

אני מבין שאין לך שום רצון לעזור לעצמך,אבל כפי ש @Tank אמר,זה שווה את זה.
לא אני ולא אף אחד יכול לעשות הכל בשבילך,תפסיק עם התירוצים.

• פותח/ת השרשור
שים לב איך אתה כותב אתה סתם מנסה לתת כמה שיותר תרוצים כדי שנגיד לך "טוב בסדר אל תעשה סקוואט".
אני חוזר על עצמי:
2) תנסה לעשות את התנועה בבית עם משקל גוף או מקל מטאטא שתהיה כמה שיותר דומה למה שנראה בסרטון

אם עכשיו חג אז חכה לחול המועד וכשהמכון יהיה פתוח ותצטלם אז. אני לא סתם ככה חופר לך על זה. זה באמת תרגיל ששווה את זה.

לא הבנתם אותי נכון אני לא רוצה לוותר עליו אני עושה בבית עם משקל גוף אני יגיד לכם מה אני עושה ותגידו לי אם עד עכשיו משהו לא טוב
דבר ראשון מרחיק רגליים והם מקבילות אחת לשנייה ואז מוציא תחת החוצה,מוציא גם את החזה החוצה ובמצב הזה מנסה חרדת למטה כמה שיותר אבל לא הבנתי איך עושים היפ דרייב גם
אני חוזר על עצמי:

לא הבנתם אותי נכון אני לא רוצה לוותר עליו אני עושה בבית עם משקל גוף אני יגיד לכם מה אני עושה ותגידו לי אם עד עכשיו משהו לא טוב
דבר ראשון מרחיק רגליים והם מקבילות אחת לשנייה ואז מוציא תחת החוצה,מוציא גם את החזה החוצה ובמצב הזה מנסה חרדת למטה כמה שיותר אבל לא הבנתי איך עושים היפ דרייב גם

אני רשמתי לך 4 שלבים שאתה צריך לעשות כדי שנעזור לך. אם אתה לא מתכוון לבצע אותם אלה רק להסביר לנו מילולית איך הסקוואט שלך נראה אנחנו לא נוכל וגם לא נרצה לעזור לך.
לגבי היפ דרייב יש לך סרטון פה אם אתה לא מבין משהו תשאל:

• פותח/ת השרשור
קח מדריך אישי שיעזור לך עם התרגיל
אין לנו מדריכים אישיים במכון רק מאמנים ופעם שאלתי אותו איך אני עושה הוא אמר בסדר אבל המאמנים שם לא מבינים כלום
אני רשמתי לך 4 שלבים שאתה צריך לעשות כדי שנעזור לך. אם אתה לא מתכוון לבצע אותם אלה רק להסביר לנו מילולית איך הסקוואט שלך נראה אנחנו לא נוכל וגם לא נרצה לעזור לך.
לגבי היפ דרייב יש לך סרטון פה אם אתה לא מבין משהו תשאל:

לגבי הסרטון אני יראה ואני ינסה לעשות בבית לפני שאעשה עם מוט
עריכה: היפ דרייב זה כאילו שכשאני למטה אני עולה עם הרגליים בלבד בלי להשתמש בגב?

נערך לאחרונה:
אבל המאמנים שם לא מבינים כלום
כדי שתוכל להגיד את זה אתה צריך להבין יותר טוב מהם, מצד שני אתה אפילו לא יודע לבצע סקוואט, אז זה קצת נוגד אחד את השני.. בכל חדר כושר יש מדריכים שמבינים ומדריכים שלא מבינים, כמו שבכל מרפאה יש רופאים פח ורופאים מעולים. ככה זה בחיים

כדי שתוכל להגיד את זה אתה צריך להבין יותר טוב מהם, מצד שני אתה אפילו לא יודע לבצע סקוואט, אז זה קצת נוגד אחד את השני.. בכל חדר כושר יש מדריכים שמבינים ומדריכים שלא מבינים, כמו שבכל מרפאה יש רופאים פח ורופאים מעולים. ככה זה בחיים
דווקא לא מסכים איתך כל כך פה. יש מכונים שבהם כל המאמנים יודעים רק לרוץ על הליכון ולעשות כפיפות מרפקים.

דווקא לא מסכים איתך כל כך פה. יש מכונים שבהם כל המאמנים יודעים רק לרוץ על הליכון ולעשות כפיפות מרפקים.
אני מאמין שמכונים כאלה הם מיעוט, אולי זה נמצא אצלך אז ככה זה נראה מהעיניים שלך, אני כאחד שעובד בתחום הזה ומכיר הרבה מאמנים, אני יכול להגיד שהכרתי מאמנים מעולים ומאמנים שאין לי מושג מי הביא להם תעודה בכלל. ומכל המאמנים שהכרתי בתחום, אין אף אחד שראיתי אותו מזניח שריר, אם זה רגליים או גב וכו'.. כן הכרתי מאמנים שריצה זה יותר מדבר אליהם, וכאלו שפיתוח גוף יותר מדבר אליהם, ויש אחד שעובד איתי היום שאימוני כוח יותר מדברים אליו וראיתי הרבה מתאמנים שעושים 1/3/5 בזכותו, הוא אפילו הראשון שלימד אותי על התוכנית הזו. לכן אני מאמין שיש ויש.. אי אפשר להכליל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית