הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סקוואט

daniel11

משתמש פעיל
822
121
נק' מוניטין:
167
822
121
אם אין לי כל כך אפשרות לעשות סקוואט חופשי אז כדרי לעשות סקוואט בסמית או שלא לעשות בכלל דרך אגב אם אני עושה גם לג פרס אסור לעשות את שניהם באותו אימון או שזה בסדר

אני מאמין שמכונים כאלה הם מיעוט, אולי זה נמצא אצלך אז ככה זה נראה מהעיניים שלך, אני כאחד שעובד בתחום הזה ומכיר הרבה מאמנים, אני יכול להגיד שהכרתי מאמנים מעולים ומאמנים שאין לי מושג מי הביא להם תעודה בכלל. ומכל המאמנים שהכרתי בתחום, אין אף אחד שראיתי אותו מזניח שריר, אם זה רגליים או גב וכו'.. כן הכרתי מאמנים שריצה זה יותר מדבר אליהם, וכאלו שפיתוח גוף יותר מדבר אליהם, ויש אחד שעובד איתי היום שאימוני כוח יותר מדברים אליו וראיתי הרבה מתאמנים שעושים 1/3/5 בזכותו, הוא אפילו הראשון שלימד אותי על התוכנית הזו. לכן אני מאמין שיש ויש.. אי אפשר להכליל
לא יכול להתווכח איתך כי לא הייתי בהרבה מכונים אבל שמעתי סיפורים על הרבה מקומות/מאמנים שבהם לעשות סקוואט זה, בוא נגיד, מאוד מאתגר 😆

• פותח/ת השרשור
אין לנו מדריכים אישיים במכון רק מאמנים ופעם שאלתי אותו איך אני עושה הוא אמר בסדר אבל המאמנים שם לא מבינים כלום

לגבי הסרטון אני יראה ואני ינסה לעשות בבית לפני שאעשה עם מוט
כדי שתוכל להגיד את זה אתה צריך להבין יותר טוב מהם, מצד שני אתה אפילו לא יודע לבצע סקוואט, אז זה קצת נוגד אחד את השני.. בכל חדר כושר יש מדריכים שמבינים ומדריכים שלא מבינים, כמו שבכל מרפאה יש רופאים פח ורופאים מעולים. ככה זה בחיים
דווקא לא מסכים איתך כל כך פה. יש מכונים שבהם כל המאמנים יודעים רק לרוץ על הליכון ולעשות כפיפות מרפקים.
ברור שאני לא מבין יותר מהם אבל כשהמאמן אמר לי בסדר זה היה נירה כי אין לו מנש כח להסביר ובמכון הזה בדרך כלל יש רק מאמן אחד קבוע ומדי פעם יש עוד מישהו וגם פעם שאלתי מאמן אחר הוא לא הצליח להסביר לי אז הןא אמר עזוב עדיף שלא תעשה למאמנים כאלה אתם רוצים שאלך?
ניסיתי לעשות בבית נירה לי קלטתי את העיניין של ההיפ דרייב אבל עכשיו הבעיה כשאני יורד למטה זה לא הבנתי איך עושים וכפי שאני רואה את זה זה כרגע הבעיה היחידה שלי בסקוואט
נכתב ע"י לוט2244:
אני מאמין שמכונים כאלה הם מיעוט, אולי זה נמצא אצלך אז ככה זה נראה מהעיניים שלך, אני כאחד שעובד בתחום הזה ומכיר הרבה מאמנים, אני יכול להגיד שהכרתי מאמנים מעולים ומאמנים שאין לי מושג מי הביא להם תעודה בכלל. ומכל המאמנים שהכרתי בתחום, אין אף אחד שראיתי אותו מזניח שריר, אם זה רגליים או גב וכו'.. כן הכרתי מאמנים שריצה זה יותר מדבר אליהם, וכאלו שפיתוח גוף יותר מדבר אליהם, ויש אחד שעובד איתי היום שאימוני כוח יותר מדברים אליו וראיתי הרבה מתאמנים שעושים 1/3/5 בזכותו, הוא אפילו הראשון שלימד אותי על התוכנית הזו. לכן אני מאמין שיש ויש.. אי אפשר להכליל
דווקא לא מסכים איתך כל כך פה. יש מכונים שבהם כל המאמנים יודעים רק לרוץ על הליכון ולעשות כפיפות מרפקים.
קח מדריך אישי שיעזור לך עם התרגיל
אמרו לי שאני צריך להוציא את החזה החוצה ולעשות קימור בגב(כמו בבנץ) אבל נירה לי זה מה שגורם לגב שלי להיות ככה לא כמו שמראים בסירטונים

מה הבעיה שלך פשוט ללכת לפי 4 השלבים שאמרתי לך ולחזור אלינו מאוחר יותר עם סרטון תגיד לי???
ההסברים המילוליים שלך לא עוזרים לנו!!

ברור שאני לא מבין יותר מהם אבל כשהמאמן אמר לי בסדר זה היה נירה כי אין לו מנש כח להסביר ובמכון הזה בדרך כלל יש רק מאמן אחד קבוע ומדי פעם יש עוד מישהו וגם פעם שאלתי מאמן אחר הוא לא הצליח להסביר לי אז הןא אמר עזוב עדיף שלא תעשה למאמנים כאלה אתם רוצים שאלך?
ניסיתי לעשות בבית נירה לי קלטתי את העיניין של ההיפ דרייב אבל עכשיו הבעיה כשאני יורד למטה זה לא הבנתי איך עושים וכפי שאני רואה את זה זה כרגע הבעיה היחידה שלי בסקוואט

אמרו לי שאני צריך להוציא את החזה החוצה ולעשות קימור בגב(כמו בבנץ) אבל נירה לי זה מה שגורם לגב שלי להיות ככה לא כמו שמראים בסירטונים
תעלה סרטון..

הכי קל זה לבוא ולוותר.

אם אני אגיד לך איזו דרך עברתי עם הסקוואט - כמה סרטוני הדרכה ראיתי, כמה סרטונים של טכניקה עשיתי, כמה פוסטים עם שאלות העליתי, כמה סגנונות שונים של סקוואט ניסיתי, כמה זמן עבדתי על הגמישות שלי, כמה סדנאות ומאמנים עברתי ועדיין לא וויתרתי.

יש פה מספיק אנשים שכנראה זוכרים את בלבולי המוח שלי מרוב שהעליתי כ"כ הרבה סרטונים ושאלתי כ"כ הרבה שאלות אז באמת שאל תזבל את השכל, אם אתה רוצה אתה בקלות יכול ללמוד.

אם זה באמת חשוב לך אתה בקלות יכול למצוא כאן מאמן באזור שלך שילמד אותך את תרגילי הבסיס וישב איתך עד שתבין איך לעשות סקוואט.

הכי קל זה לבוא ולוותר.

אם אני אגיד לך איזו דרך עברתי עם הסקוואט - כמה סרטוני הדרכה ראיתי, כמה סרטונים של טכניקה עשיתי, כמה פוסטים עם שאלות העליתי, כמה סגנונות שונים של סקוואט ניסיתי, כמה זמן עבדתי על הגמישות שלי, כמה סדנאות ומאמנים עברתי ועדיין לא וויתרתי.

יש פה מספיק אנשים שכנראה זוכרים את בלבולי המוח שלי מרוב שהעליתי כ"כ הרבה סרטונים ושאלתי כ"כ הרבה שאלות אז באמת שאל תזבל את השכל, אם אתה רוצה אתה בקלות יכול ללמוד.

אם זה באמת חשוב לך אתה בקלות יכול למצוא כאן מאמן באזור שלך שילמד אותך את תרגילי הבסיס וישב איתך עד שתבין איך לעשות סקוואט.
כל מילה בסלע.

אני באופן אישי התרסקתי -תרתי משמע- כשהטכניקה לא הייתה מספיק טובה, ולא מעט ריסטים נעשו.

כל כך נכון מה שאמרת.

כל מילה בסלע.

אני באופן אישי התרסקתי -תרתי משמע- כשהטכניקה לא הייתה מספיק טובה, ולא מעט ריסטים נעשו.

כל כך נכון מה שאמרת.
והיום אחרי כל העבודה הסקוואטים שלך ממש יפים 😃

כל מילה בסלע.

כל כך נכון מה שאמרת.

כמות הפעם שהתרסקתי,בין אם זה היה קדימה או אחורה,הינה מספר לא מוגבל והיא תמשיך לעלות בעתיד אבל הגישה צריכה להיות להמשיך לתקן ולשפר את הטכניקה,בין אם הסקוואט הוא מוט ריק או 322.5

כמות הפעם שהתרסקתי,בין אם זה היה קדימה או אחורה,הינה מספר לא מוגבל והיא תמשיך לעלות בעתיד אבל הגישה צריכה להיות להמשיך לתקן ולשפר את הטכניקה,בין אם הסקוואט הוא מוט ריק או 322.5
אתה טוען פה שהסקוואט של אושר לא מושלם?

אני אשמח לראות איפה טענתי את זה.
נתתי דוגמה של המשקל הכבד ביותר שהסקביט מישהו מהפורום.
טענת שצריך לשפר טכניקה בין אם המשקל הוא מוט ריק או 322.5
322.5 זה המשקל שהרים אושר
זאת אומרת שאושר צריך לשפר טכניקה
easy math bro

סתם אחי לא משנה הכל בסדר 😃

טענת שצריך לשפר טכניקה בין אם המשקל הוא מוט ריק או 322.5
322.5 זה המשקל שהרים אושר
זאת אומרת שאושר צריך לשפר טכניקה
easy math bro

סתם אחי לא משנה הכל בסדר 😃

הכל בסדר אבל רק לידע כללי
האנלוגיה בן המוט ריק ל322.5 הינה בין משקל מינימום עבור רוב האנשים לבין משקל המקסימום שאני ראיתי נעשה על ידי חבר פורום.
מכאן ההשוואה בין 20 קילו ל322.5,ללא קשר למי ביצע אף אחד מהמקרים.

• פותח/ת השרשור
מה הבעיה שלך פשוט ללכת לפי 4 השלבים שאמרתי לך ולחזור אלינו מאוחר יותר עם סרטון תגיד לי???
ההסברים המילוליים שלך לא עוזרים לנו!!
ראיתי את הסרטון של allan ויש לי שאלות דבר ראשון תעביר ל דקה 3:20 בערך כשהוא מרה מה נכון ומה לא נכון בincorrect זה בערך כמו שאני עושה אבל אני לא מבין מה הפיתרון עשיתי אם הברכיים כמו שהוא אמר ועוד משהוא אני לא מסוגל לרדת עד הסוף ואם נגיד אני מנסה בכח אז אני מאבד שיווי משקל יש לך פתרון?
עריכה: נירא לי הבנתי את הקטע עם הברכיים אבל הבעיה שכשאני מנסה לרדת עם הישבן הרבה כמו שצריך אני מאבד שיווי משקל

נערך לאחרונה:
אני אחזור על מה שאמרו לך כאן כבר: תעלה סרטון. הסברים מילוליים לא שווים ולא מובנים
אמרו לי שכנירה הבעיה בגב ויש לי גב חלש
אם הגב חלש אז צריך לחזק אותו ולא לוותר על אחד התרגילים הכי חשובים בכל תכנית אימונים
כל פעם העירו לי שהוכניקה גרועה וכל פעם שאמרו לי איך לעשות פשוט לא
הצלחתי ומשהו לא היה בסרר
אני לא יודע מה הידע של אלה שהעירו לך אבל באופן כללי אני מציע לך לצאת מנקודת הנחה שמי שאומר לך שאתה עושה תרגיל מסויים טוב או לא טוב לא באמת יודע איך צריך לבצע אותו. אני לא אומר שזה תמיד ככה, פשוט אם מישהו במכון מעיר לך אתה לא יודע אם הוא מישהו שמבין מה הוא אומר או לא. בפורום פשוט חלק מהגולשים והמנהלים הם מאמנים שגם מרימים משקל גבוה בסקוואט וגם לימדו לא מעט אנשים לבצע אותו.
היה אחד שאמר לי עזוב עדיף כבר אל תעשה כי עשיתי ממש גרוע
אני ממליץ לך בחום לא לקחת ברצינות שום דבר שהבנאדם הזה אומר לך להבא.

היום כבר ברוב המכונים אין כלוב שמאפשר לעשות סקוואט. השאלה מה עושים במצב שאין ברירה?
אני חושב שסקוואט בסמיט משין הוא פתרון ברירת מחדל אבל אם אין ברירה אז אין ברירה, בתאכלס בשני התרגילים אתה מחזק את הירכיים הקדמיים האחוריים והשוקיים,אבל אם אין ברירה אז אין ברירה.

היום כבר ברוב המכונים אין כלוב שמאפשר לעשות סקוואט. השאלה מה עושים במצב שאין ברירה?
אני חושב שסקוואט בסמיט משין הוא פתרון ברירת מחדל אבל אם אין ברירה אז אין ברירה, בתאכלס בשני התרגילים אתה מחזק את הירכיים הקדמיים האחוריים והשוקיים,אבל אם אין ברירה אז אין ברירה.

סמית הוא לא ברירה,גם לא מוצא אחרון.
ומאלתרים,רוב המכונים בעיר שלי היו ללא ראק,קח רעיון חמוד:שים את המוט על המקבילים ותקח אותו משם.
יש לך המון בפורום גם שמאלתרים בלי ראק(כלוב זה חלום)

סמית הוא לא ברירה,גם לא מוצא אחרון.
ומאלתרים,רוב המכונים בעיר שלי היו ללא ראק,קח רעיון חמוד:שים את המוט על המקבילים ותקח אותו משם.
יש לך המון בפורום גם שמאלתרים בלי ראק(כלוב זה חלום)

מסכימה,
אם אני, בחורה די קטנה, הייתי פעם מניחה את המוט על המקבילים לתקופה מסויימת, כל אחד יכול. אבל חובה ספוטר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית