הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

מסת שריר HERE I COME

אני לא יודע שכדי לו להתחיל SS, בגלל המחלה שיש לו, אני לא מבין בדברים האלה אבל SS זה תוכנית שדורשת המון.
במקומך הייתי בודק מה שיש לך את שתדע ב100% ואז רק תוכל לדעת מה טוב לך לעשות.

• פותח/ת השרשור
אני לא יודע שכדי לו להתחיל SS, בגלל המחלה שיש לו, אני לא מבין בדברים האלה אבל SS זה תוכנית שדורשת המון.
במקומך הייתי בודק מה שיש לך את שתדע ב100% ואז רק תוכל לדעת מה טוב לך לעשות.
אני אומר לך ובדוק ב 10101 אחוז שזה בכלל לא משפיע על חדכ . להפך הרופאים חפרו לי ללכת כל הזמן לחדר כושר .. אז לעשות FBW של משה או SS ..

בכל מקרה אני ממליץ לך שתחשוב טוב טוב מה לעשות.
בכל מקרה, עקבתי אחרייך.
יש לי צפיות ממך גבר 👏

אני אומר לך ובדוק ב 10101 אחוז שזה בכלל לא משפיע על חדכ . להפך הרופאים חפרו לי ללכת כל הזמן לחדר כושר .. אז לעשות FBW של משה או SS ..
אם אתה בטוח ב100% שהבעייה הרפואית הזאת שלך לא משפיע ולא תושפע בכלל מאימונים אז לדעתי תעשה את מה שמשה המליץ לך.

אם אתה בטוח ב100% שהבעייה הרפואית הזאת שלך לא משפיע ולא תושפע בכלל מאימונים אז לדעתי תעשה את מה שמשה המליץ לך.
אתה לא חושב שכדאי לו קודם ללמוד מורכבים ולהשיג קצת משקל על המוט? אני גם הייתי מקובע לבילדינג עד שפתחתי קצת הראש.

אתה לא חושב שכדאי לו קודם ללמוד מורכבים ולהשיג קצת משקל על המוט? אני גם הייתי מקובע לבילדינג עד שפתחתי קצת הראש.
אני בעיקרון גם עושה SS (עכשיו הפסקה עקב טכניקה לקוייה), אבל זה כבר משהו, עם משה המליץ לו על משהו מסויים ואין לו שום בעייה בריאותית אני חושב שאפשר לסמוך על התוכנית של משה.

אני בעיקרון גם עושה SS (עכשיו הפסקה עקב טכניקה לקוייה), אבל זה כבר משהו, עם משה המליץ לו על משהו מסויים ואין לו שום בעייה בריאותית אני חושב שאפשר לסמוך על התוכנית של משה.
לא הכרחתי אותו לעשות ss. אמרתי לו שאם אסטטיקה יותר חשובה לו שישאר ב fbw שמשה נתן לו. אם מעניין אותו להתחזק ולגדול, שילך על ss.
אני אישית הייתי ב ab כמה חודשים ואז עברתי ל ss ואני מצטער שלא עשיתי את זה מקודם

• פותח/ת השרשור
@The_Beast אתה יכול לחזור שוב מה הבעיה הרפואית שלך?
סתם משהו ב ADH . שאני שותה הרבה ומשתין הרבה... אין בזה שום דבר שקשור לחדכ .. הרופאים חופרים לי כל הזמן לך לחדכ וכל זה ...
נ.ב הוספתי קישור לתמונות https://www.lbs.co.il/threads/64602/#post-850330 ....
ולעשות ת FBW או SS .. כי ב FBW אני גם אגדל לא ?
נו חחח שיגעתם אותי אני בתסבוך עם עצמי .. עד שאני אתחלתי להשקיע בFBW שלי כבר מסיים תשבוע השלישי אומרים לי להחליף .. ועוד מה שמשה אומר לי שזה "קדוש " לא ? הוא אומר לי שאני אגדל וכל זה ואראה יותר טוב ... תראו תתמונות בסקירה כללית

סתם משהו ב ADH . שאני שותה הרבה ומשתין הרבה... אין בזה שום דבר שקשור לחדכ .. הרופאים חופרים לי כל הזמן לך לחדכ וכל זה ...
נ.ב הוספתי קישור לתמונות https://www.lbs.co.il/threads/64602/#post-850330 ....
ולעשות ת FBW או SS .. כי ב FBW אני גם אגדל לא ?
נו חחח שיגעתם אותי אני בתסבוך עם עצמי .. עד שאני אתחלתי להשקיע בFBW שלי כבר מסיים תשבוע השלישי אומרים לי להחליף .. ועוד מה שמשה אומר לי שזה "קדוש " לא ? הוא אומר לי שאני אגדל וכל זה ואראה יותר טוב ... תראו תתמונות בסקירה כללית
אתה תגדל גם בSS וגם בFBW (כמובן אם הFBW תהיה טובה ומתאימה לך). אני אמרתי לך גם בפרטי, אני חושב שכדאי לך לסמוך על משה בייעוץ האישי

• פותח/ת השרשור
אתה תגדל גם בSS וגם בFBW (כמובן אם הFBW תהיה טובה ומתאימה לך). אני אמרתי לך גם בפרטי, אני חושב שכדאי לך לסמוך על משה בייעוץ האישי
מה שחרא זה שעזבתי .. בקיצור הבנתתי ש SS זה כמו FBW אבל עם תרגילים יותר מורכבים ? אז בקיצור עוד חודש ככה להחליף תרגילי רגליים לדדליפט וסקקואט ועוד משהו?

מה שחרא זה שעזבתי .. בקיצור הבנתתי ש SS זה כמו FBW אבל עם תרגילים יותר מורכבים ? אז בקיצור עוד חודש ככה להחליף תרגילי רגליים לדדליפט וסקקואט ועוד משהו?
כמה זמן היית בייעוץ אישי? ראית תוצאות ממה שעשית?

• פותח/ת השרשור
כמה זמן היית בייעוץ אישי? ראית תוצאות ממה שעשית?
כולה 3 שבועות ניראלי .. אולי טיפה יותר .... ולא כ"כ .. אולי טיפה בחזה וכן אני מתמיד מאוד ואוכל נכון , רק פעם בשבוע אוכל לא לפי תפריט אבל עדיין מנסה לאכול נכון

כולה 3 שבועות ניראלי .. אולי טיפה יותר .... ולא כ"כ .. אולי טיפה בחזה וכן אני מתמיד מאוד ואוכל נכון , רק פעם בשבוע אוכל לא לפי תפריט אבל עדיין מנסה לאכול נכון
טוב ב 3 שבועות קשה לראות תוצאות ממשיות בכל תכנית ותפריט

• פותח/ת השרשור
במקום מה בתוכנית שלי כדאי לשים דדליפט וסקוואט ?
אימון A1:לג פרס3X8לחיצת חזה15x3פלייס- 2Xמתח 3X6 בווינץ עם מוט רחבפשיטת כתף בפולי תחתון- מכונה3X8 מקבילים באחיזה צרה במכונה שמורידה משקל-10X2-כפיפת מרפקים בעמידה עם מוט2X10בטן2X10
אימון A2:פשיטת ברכיים במכונה- 2X8כפיפת ברכיים במכונה- 2X8לחיצת כתפיים עם דאמבלים בישיבה3X6-לחיצת חזה בשיפוע עליון- 3X15מתחבמכונה שמורידה משקל8X3-הרחקת כתפיים לצדדים- 2X10פשיטת מרפק פולי עליון-8X2כפיפת מרפק בפרי צ׳ר עם מוטW - 2X10

אימון3 A:לג פרס3X8לחיצת חזה15x3פלייס- 2Xמתח 3X6 בווינץ עם מוט רחבפשיטת כתף בפולי תחתון- מכונה3X8 מקבילים באחיזה צרה במכונה שמורידה משקל-10X2-כפיפת מרפקים בעמידה עם מוט2X10בטן2X10
חחחח אתם מלחיצים אותי .. בלבלתם אותי
וגם אני מתקדם במשקלי עבודה ואני שם לב לזה אז מה הבעיה אני לא מבין בתוכנית הזאת .. גם משה בטח מבין לא ? פשוט בעתיד הוא אמר לי להוסיף תרגילים " מורכבים יותר " כמו דדליפט וכו

כשהוא אמר מורכבים הוא התכוון לסקוואט,באנצ׳ פרס,מיליטרי פרס,דדליפט.
אל תסתבך יותר מדי לגבי ss או fbw, בשתיהם אתה יכול להתחזק ולגדול, זה תלוי מה אתה יותר רוצה.
חשוב לך יותר להתחזק? לך על ss.
חשוב לך יותר אסטטיקה? תישאר ב fbw.

• פותח/ת השרשור
כשהוא אמר מורכבים הוא התכוון לסקוואט,באנצ׳ פרס,מיליטרי פרס,דדליפט.
אל תסתבך יותר מדי לגבי ss או fbw, בשתיהם אתה יכול להתחזק ולגדול, זה תלוי מה אתה יותר רוצה.
חשוב לך יותר להתחזק? לך על ss.
חשוב לך יותר אסטטיקה? תישאר ב fbw.
להראות יפה זה טסטטיקה ? לא הבנתי חחח.. וגם ב FBW אני אתחזק מה זה קשור .. אני אומר שעוד חודש ככה אני משנה טיפה תתוכנית ושם דדליפט ותרגילים מורכבים יותר .. זכור שאני רק 3 שבועות במכון ב

להראות יפה זה טסטטיקה ? לא הבנתי חחח.. וגם ב FBW אני אתחזק מה זה קשור .. אני אומר שעוד חודש ככה אני משנה טיפה תתוכנית ושם דדליפט ותרגילים מורכבים יותר .. זכור שאני רק 3 שבועות במכון ב
אסטטיקה זאת אומרת שיהיה לך יותר דגש על הידיים,חזה וכו' לעומת ss שאתה תתחזק יותר מב fbw ואתה גם תגדל. אבל ב ss אין דגש על אסטטיקה

• פותח/ת השרשור
אסטטיקה זאת אומרת שיהיה לך יותר דגש על הידיים,חזה וכו' לעומת ss שאתה תתחזק יותר מב fbw ואתה גם תגדל. אבל ב ss אין דגש על אסטטיקה
גם בfbw גודלים ... ועדיין זה טוב . ואני אומר שעוד חודש אשנה תתוכנית ואשים תרגילים מורכבים יותר .. זה בסדר ?

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית