הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

מסת שריר HERE I COME

*נראה שהמקש עם האות ח' נתקע לך. אנא נקה את המקלדת* ישלי את תזה כבר מגיל שנה... וזה בכלל לא בעיה .. לא מרגישים את זה .. פשוט צריכים ללכת לשירותים הרבה ולשתות הרבה ...
פשוט אני חייב לדעת מה התזונה הטובה ביותר עם ה"מחלה" הזו .. פעם ראשונה ששמעתי על דבר כזה שצריכים תזונה מיוחדת למחלה הזו .. כי אני בכלל לא נותן לזה חשיבות לעומת ה GH האסטמה ועוד חחח

מצד אחד אתה אומר שזאת "לא מחלה", מצד שני אתה טוען שזאת "בעיה". מספיק שאמרת שאתה צורך כדורים מיוחדים ל"בעיה" הזאת, בשביל להבין שהמצב הוא לא "אופטימלי" לתוכנית אימונים ותזונה רגילות.
אין לי מושג מה לומר לך חוץ מ-תבדוק ותתיעץ אצל מומחה ואז תהיה "חכם" יותר בהתנהלות שלך בהמשך.

• פותח/ת השרשור
מצד אחד אתה אומר שזאת "לא מחלה", מצד שני אתה טוען שזאת "בעיה". מספיק שאמרת שאתה צורך כדורים מיוחדים ל"בעיה" הזאת, בשביל להבין שהמצב הוא לא "אופטימלי" לתוכנית אימונים ותזונה רגילות.
אין לי מושג מה לומר לך חוץ מ-תבדוק ותתיעץ אצל מומחה ואז תהיה "חכם" יותר בהתנהלות שלך בהמשך.
כי אני מתכוון שזה מחלה ממש קטנה ושולית.. אין לה חשיבות .. ואני לא חושב שצריך תזונה מיוחדת בשבילה ... ההורמון הזה (דרך אגב למדנו עליו בבית ספר) הוא ADH וקשור בכלל לספיגה חוזרת של מים מהאבובית ... בקיצור אני אדבר עם רופא מומחה .. בינתיים מתאמן כרגיל ואוכל יחסית רגיל ובריא

כי אני מתכוון שזה מחלה ממש קטנה ושולית.. אין לה חשיבות .. ואני לא חושב שצריך תזונה מיוחדת בשבילה ... ההורמון הזה (דרך אגב למדנו עליו בבית ספר) הוא ADH וקשור בכלל לספיגה חוזרת של מים מהאבובית ... בקיצור אני אדבר עם רופא מומחה .. בינתיים מתאמן כרגיל ואוכל יחסית רגיל ובריא

יכול להיות שהיא חסרת חשיבות ויכול להיות שלא. תתן למומחה להחליט...

בהצלחה!!

• פותח/ת השרשור
סתם שאלה חשבת למכור למישהו תייעוץ אישי? למה כי חבל על הכסף

מה זה משנה אבל FBW או SS .. מה ההבדל .. תראה תתוכנית שלי בעדכונים . משה הבירא לי
לא מזלזל במשה חס וחלילה. משה מבין פה יותר מכולם. ss היא תוכנית שריפטו בנה אז מן הסתם שאם אתה בייעוץ משה לא יביא לך לעשות ss.
fbw-יותר דגש על אסטטיקה
ss- יותר דגש על התחזקות
לדעתי תתחיל ss עד שאתה תתקע אחרי 2-3 דילואדים (עד שלא תצליח להעלות יותר משקלים) ואז תמשיך ללינארית/טקסס/AB

• פותח/ת השרשור
לא מזלזל במשה חס וחלילה. משה מבין פה יותר מכולם. ss היא תוכנית שריפטו בנה אז מן הסתם שאם אתה בייעוץ משה לא יביא לך לעשות ss.
fbw-יותר דגש על אסטטיקה
ss- יותר דגש על התחזקות
לדעתי תתחיל ss עד שאתה תתקע אחרי 2-3 דילואדים (עד שלא תצליח להעלות יותר משקלים) ואז תמשיך ללינארית/טקסס/AB
גם עם FBW אני אתקדם במשקלים לא .. בינתיים אני מתקדם מצויין:)

גם עם FBW אני אתקדם במשקלים לא .. בינתיים אני מתקדם מצויין:)
תתקדם, לא כמו בss. כשאני מתכוון בלהעלות משקלי עבוד אני מתכוון בתרגילים מורכבים (סקוואט,באנצ׳,דד,פרס,פאוורקלין/מתח/חתירה)

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית