עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חבל שלא התייחסת לזה כהירואין וזהו..גרוע. לתקופת חיטוב ממליץ לך להפסיק עם אלכוהול לגמרי. ואם אתה יכול להפסיק עם אלכוהול בכללי לכל החיים אז עוד יותר טוב.
אתה שואל מה רע באלכוהול? זה לא אמור להיות נושא שמלמדים בבית ספר ומדברים עליו בכל מקום בערך? זה רע מבחינה בריאותית, קלוריות ריקות, עוד הרבה תהליכים ביולוגיים שאני לא מבין בהם שגורמים לתפקוד לא תקין של הגוף שלך.חבל שלא התייחסת לזה כהירואין וזהו..
מה כל כך רע באלכוהול?
דווקא כוס יין אדום ביום נמצא כבריא 😃אתה שואל מה רע באלכוהול? זה לא אמור להיות נושא שמלמדים בבית ספר ומדברים עליו בכל מקום בערך? זה רע מבחינה בריאותית, קלוריות ריקות, עוד הרבה תהליכים ביולוגיים שאני לא מבין בהם שגורמים לתפקוד לא תקין של הגוף שלך.
אם אתה רוצה להתמסטל כמה פעמים בשנה בכיף לך על זה גם אני עושה את זה אבל פעם בשבוע זה לדעתי יותר מדי לבנאדם שלוקח פיתוח גוף ואימונים בחדר כושר בצורה רצינית. במיוחד בתקופת חיטוב
זה לא רק לבני 40+ או משהו? אני זוכר שקראתי את זה כהמלצה למבוגריםדווקא כוס יין אדום ביום נמצא כבריא 😃
לא חושב.. בכל אופן אין רע בקצת יין לדעתי.זה לא רק לבני 40+ או משהו? אני זוכר שקראתי את זה כהמלצה למבוגרים
כאן לא תקבל תשובה ישירה אבל כדאי לך לקרוא בכל זאת.כמה זה גרוע לחיטוב לשתות פעם בשבוע אלכוהול ביום של העמסת פחמימות?
אם זה אירועים וכרגע תדירות השתייה גבוהה יותר הייתי שותה ומפיל את זה על ימי העמסה.בתכלס אני משתדל לשתות פעם בשבועיים אבל בחודש האחרון יוצא לי לשתות כל שבוע בגלל אירועים וכל מיני דברים בכל מקרה אין מה לעשות אי אפשר בלי אלכוהול
גם 1/3 בירה ביום...דווקא כוס יין אדום ביום נמצא כבריא 😃
נכוןגם 1/3 בירה ביום...
אחלה תודה אחיאם זה אירועים וכרגע תדירות השתייה גבוהה יותר הייתי שותה ומפיל את זה על ימי העמסה.
אך גם לוקח בחשבון שזה ככל הנראה יפגע באיכות שלה.
אבל אני ביום העמסת פחמימהhttp://www.leangains.com/2010/07/truth-about-alcohol-fat-loss-and-muscle.html
בקישור יש הרבה על צריכת אלכוהול ודיאטה עם רפרנסים
בקצרה מה שרשום זה ככה:
1.ביום הצריכה להגביל את צריכת השומן ל0.3 ג'\ק"ג משקל גוף
2. להגביל צריכת פחמימה ל 1.3 ג'\ק"ג משקל גוף
3. להגיבל צריכת אלכוהול ממקורות רוויים בפחמימה - בירה\ליקרים\יינות מתוקים
4. אפשר לאכול חלבון עד שובע (Ad libitum)
5. להגביל צריכת אלכוהול לפעם 1 בשבוע
יש הבדל עצום בין יין אדום לבין השתייה שאני מניח שהוא מדבר עליה- מה ששותים בשביל להשתכר (וודקה למשל) פעם ראיתי מאמר מקיף על זה, אם אמצא אותו אני אפרסם פה.דווקא כוס יין אדום ביום נמצא כבריא 😃