הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אלכוהול

• פותח/ת השרשור newone
  • פורסם בתאריך

newone

משתמש מתחיל
90
1
נק' מוניטין:
1
90
1
כמה זה גרוע לחיטוב לשתות פעם בשבוע אלכוהול ביום של העמסת פחמימות?

גרוע. לתקופת חיטוב ממליץ לך להפסיק עם אלכוהול לגמרי. ואם אתה יכול להפסיק עם אלכוהול בכללי לכל החיים אז עוד יותר טוב.

חבל שלא התייחסת לזה כהירואין וזהו..
מה כל כך רע באלכוהול?
אתה שואל מה רע באלכוהול? זה לא אמור להיות נושא שמלמדים בבית ספר ומדברים עליו בכל מקום בערך? זה רע מבחינה בריאותית, קלוריות ריקות, עוד הרבה תהליכים ביולוגיים שאני לא מבין בהם שגורמים לתפקוד לא תקין של הגוף שלך.
אם אתה רוצה להתמסטל כמה פעמים בשנה בכיף לך על זה גם אני עושה את זה אבל פעם בשבוע זה לדעתי יותר מדי לבנאדם שלוקח פיתוח גוף ואימונים בחדר כושר בצורה רצינית. במיוחד בתקופת חיטוב

אומנם אני אישית כבר לא שותה פעם בשבוע כמו בימים הטובים אבל אני במקומך לא הייתי מוותר על בילוי עם חברים בגלל חיטוב

• פותח/ת השרשור
בתכלס אני משתדל לשתות פעם בשבועיים אבל בחודש האחרון יוצא לי לשתות כל שבוע בגלל אירועים וכל מיני דברים בכל מקרה אין מה לעשות אי אפשר בלי אלכוהול

אתה שואל מה רע באלכוהול? זה לא אמור להיות נושא שמלמדים בבית ספר ומדברים עליו בכל מקום בערך? זה רע מבחינה בריאותית, קלוריות ריקות, עוד הרבה תהליכים ביולוגיים שאני לא מבין בהם שגורמים לתפקוד לא תקין של הגוף שלך.
אם אתה רוצה להתמסטל כמה פעמים בשנה בכיף לך על זה גם אני עושה את זה אבל פעם בשבוע זה לדעתי יותר מדי לבנאדם שלוקח פיתוח גוף ואימונים בחדר כושר בצורה רצינית. במיוחד בתקופת חיטוב
דווקא כוס יין אדום ביום נמצא כבריא 😃

• פותח/ת השרשור
זה יכול לתקוע לי את החיטוב למרות שכל השבוע אני על תפריט עם גירעון קלורי ודל פחמימה?

דווקא חבר מהמכון בא לי השבוע

אנחנו יוצאים לשתות באוסקר וויילד שבוע הבא, אתה רוצה לבוא ?

ובדיוק מתי שאני מתחיל נייטרלי.... אני מתלבט אם ללכת סעמק.

בתכלס אני משתדל לשתות פעם בשבועיים אבל בחודש האחרון יוצא לי לשתות כל שבוע בגלל אירועים וכל מיני דברים בכל מקרה אין מה לעשות אי אפשר בלי אלכוהול
אם זה אירועים וכרגע תדירות השתייה גבוהה יותר הייתי שותה ומפיל את זה על ימי העמסה.
אך גם לוקח בחשבון שזה ככל הנראה יפגע באיכות שלה.

http://www.leangains.com/2010/07/truth-about-alcohol-fat-loss-and-muscle.html

בקישור יש הרבה על צריכת אלכוהול ודיאטה עם רפרנסים

בקצרה מה שרשום זה ככה:
1.ביום הצריכה להגביל את צריכת השומן ל0.3 ג'\ק"ג משקל גוף
2. להגביל צריכת פחמימה ל 1.3 ג'\ק"ג משקל גוף
3. להגיבל צריכת אלכוהול ממקורות רוויים בפחמימה - בירה\ליקרים\יינות מתוקים
4. אפשר לאכול חלבון עד שובע (Ad libitum)
5. להגביל צריכת אלכוהול לפעם 1 בשבוע

• פותח/ת השרשור
http://www.leangains.com/2010/07/truth-about-alcohol-fat-loss-and-muscle.html

בקישור יש הרבה על צריכת אלכוהול ודיאטה עם רפרנסים

בקצרה מה שרשום זה ככה:
1.ביום הצריכה להגביל את צריכת השומן ל0.3 ג'\ק"ג משקל גוף
2. להגביל צריכת פחמימה ל 1.3 ג'\ק"ג משקל גוף
3. להגיבל צריכת אלכוהול ממקורות רוויים בפחמימה - בירה\ליקרים\יינות מתוקים
4. אפשר לאכול חלבון עד שובע (Ad libitum)
5. להגביל צריכת אלכוהול לפעם 1 בשבוע
אבל אני ביום העמסת פחמימה

דווקא כוס יין אדום ביום נמצא כבריא 😃
יש הבדל עצום בין יין אדום לבין השתייה שאני מניח שהוא מדבר עליה- מה ששותים בשביל להשתכר (וודקה למשל) פעם ראיתי מאמר מקיף על זה, אם אמצא אותו אני אפרסם פה.

בכל מקרה אלכוהול (הכבדים- לא בירה או יין) מזיק לגוף (גם בירה ויין מזיקים בצורה מסויימת אבל יש להם יתרונות בריאותיים אחרים) וזה סוג של רעל... הגוף מנקה את הרעל הזה וזה יוצר עומס על הכבד. אם שותים כמה פעמים בשנה זה בסדר גמור אבל כל שבוע לשתות...? זה יפגע בך מאוד בסופו של דבר. הנזק הוא לטווח הארוך ולא לקצר לכן אתה יכול להרגיש בסדר גמור אבל זה לא אומר כלום... המלצה שלי תקטין את המינון ככל שתקטין אותו יותר ככה הגוף שלך יודה לך בעתיד, בתור התחלה פעם בשבועיים נראה לי יעד סביר. בכל מקרה אתה "ילד גדול" זאת החלטה שלך בסופו של דבר, רק תחשוב על מה שאתה עושה ועל ההשלכות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית