The road to redemption [הוסר]

מצב
השרשור נעול
אני דורש 8 קוביות בסוף חיטוף לא כולל התחתונות

Shachar S עדכן/ה את הלוג ״מתכוננים לדצמבר !״:

עדכון לוג: 05/11/15

סקוואט מוט ריק 25*3
קצת גב
בנץ' 80*4, 80*3, 80*3, 80*1 עם פאוז
פרס 60*3, 60*3, 60*2
סומו דד מוט ריק 25*3
ידיים
פייס פולס
מתגעגע להרים כבד, אני חלש:suicide:😵
אתחיל להתמיד יותר עם הפרוטוקול פציעות, אנסה ללכת כמה שיותר.

קרא את שאר עדכון הלוג...

מה קורה עם הפציעה הזו בגב? גם לי יש כאב דומה בצד שמאל מעל לקצה הגלוטס, זה מגיע והולך אחת לכמה חודשים

מה קורה עם הפציעה הזו בגב? גם לי יש כאב דומה בצד שמאל מעל לקצה הגלוטס, זה מגיע והולך אחת לכמה חודשים
אצלי זה בדיוק כמו שלך, יותר למעלה ומכסה חלק גדול מהגב השמאלי. קשה לי להסביר איפה בדיוק אבל מקווה שתבין:ph34r:. זה קרה באימון הראשון אחרי חודש שחזרתי מארה"ב. הכאב היה בקטנה יום אחרי ואחרי זה כמו מפגר החמרתי את זה ולצערי זה בחלק גדול מהגב השמאלי עכשיו.
התחלתי פרוטוקול פציעות, אבריא כמה שיותר מהר ואחזור למשקלים שלי.
יש לך פטיש לאנשים שמחטבים שיגיעו לקוביות אה?
ככה זה בלנדרים, אוהבים גברים עם ק1בי1ת
@Tamtamon

מצוין, טוב שאתה לא ראש בקיר ומטפל מהר בבעיה. בהצלחה בהתאוששות

נשמע כמו משהו שיש לי. נסה את הדבר הבא:
קח את הרגל של הצד הכואב, תרים אותה גבוה למעלה תוך כדי שהברך מכופפת, הכי גבוה שאפשר, תוך כדי שאתה מוציא אותה אחוזה בצורה מעגלית.
זאת אמורת למעלה והחוצה תוך כדי שאתה מעלה אותה גבוה. תגיד לי אחרי שניסית את זה כמה פעמים אם אתה מרגיש/שומע שם חיכוך.

כשאני השתמשתי בפרוטוקול לא הייתי מגיע ועושה אותו כל יום, הייתי פשוט משלב אותו בסוף האימון לתרגיל שאני השתמשתי בו (במקרה שלי דדליפט) והכל היה פיקס והפרוטוקול עבד מצויין.

יש לך פטיש לאנשים שמחטבים שיגיעו לקוביות אה?
1405190185688.jpg

נשמע כמו משהו שיש לי. נסה את הדבר הבא:
קח את הרגל של הצד הכואב, תרים אותה גבוה למעלה תוך כדי שהברך מכופפת, הכי גבוה שאפשר, תוך כדי שאתה מוציא אותה אחוזה בצורה מעגלית.
זאת אמורת למעלה והחוצה תוך כדי שאתה מעלה אותה גבוה. תגיד לי אחרי שניסית את זה כמה פעמים אם אתה מרגיש/שומע שם חיכוך.
מרגיש ושומע גם קליק עמום שלדעתי מגיע מהצד הפנימי של המפרק(לכיוון המפשעה), זה גם כואב יחסית.

כשאני השתמשתי בפרוטוקול לא הייתי מגיע ועושה אותו כל יום, הייתי פשוט משלב אותו בסוף האימון לתרגיל שאני השתמשתי בו (במקרה שלי דדליפט) והכל היה פיקס והפרוטוקול עבד מצויין.
כן ככה אני עושה פחות או יותר 😃

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית