נשמע מאתגראני עוצר בגובה עיניים עם המוט לכמה שניות..משהו ראיתי שעשו אז ניסיתי את זה לפעם אחת כי גם ככה מיהרתי:)
זה אותו דבר לגבי פאוז בדד
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
נשמע מאתגראני עוצר בגובה עיניים עם המוט לכמה שניות..משהו ראיתי שעשו אז ניסיתי את זה לפעם אחת כי גם ככה מיהרתי:)
זה אותו דבר לגבי פאוז בדד
אכן. זה כיף והיה ממש קשה האמת ..נשמע מאתגר
הוא מעדיף לינארית על טקסס בלחיצות?שחר,
תעשה ריסט בסקוואט ל 100 ותתחיל מזה מתכונת SS - כל אימון תעלה ב 2.5 (5 אם ממש קל לך בהתחלה)
אם ניהיה קשה אז באמצע השבוע תעשה אימון התאוששות בסקוואט עם 70-80 אחוז.
בדד תעשה פעם בשבוע 1x5 לדעתי זה יספיק. (גם כאן ריסט ל 150-140 בערך ואם ממש קל תקפוץ בחמישיות לשבועיים)
צ'ין אפס במקום PC ל 3x5 עם משקל עליך בראשון וחמישי. (בשלישי תעשה דד)
בלחיצות תעבוד במבנה לינארית - 5x5 באחוזים בבנץ (ותרד ל 70 ק"ג בחמישיה האחרונה) ופרס ביום שלישי ל 4x5 באחוזים של 70-80-90-100
לדעתי תעבוד ככה בחודשיים הקרובים ואתה יכול להגיע בסקוואט בכיף ל 130-140 ב3x5, דד 180 לפחות לחמישיה ובבנץ 2 פלטות בכיף.
אין לי מושג.. התלבטתי מה להמליץ לו אבל בגלל שהוא כרגע על 80 קג בנץ ל-2 חזרות אז חמישיה שנעה סביב ה 70 נראה לי שלינארית גם יעבוד לו אחלה עד ה 2 פלטותהוא מעדיף לינארית על טקסס בלחיצות?
כה זה יותר החלטה שלו שתי התוכניות יעבדו לו אחלה בשלב זהאין לי מושג.. התלבטתי מה להמליץ לו אבל בגלל שהוא כרגע על 80 קג בנץ ל-2 חזרות אז חמישיה שנעה סביב ה 70 נראה לי שלינארית גם יעבוד לו אחלה עד ה 2 פלטות
בדד לא לעלות 10 כל שבוע? ובנץ' יש לי לחמש חזרות 75 קילו או אפילו 77.5, איך זה שיש לי 82.5 ל2? לא יודע.. לגבי הפרס לא ממש הבנתי..שחר,
תעשה ריסט בסקוואט ל 100 ותתחיל מזה מתכונת SS - כל אימון תעלה ב 2.5 (5 אם ממש קל לך בהתחלה)
בדד תעשה פעם בשבוע 1x5 לדעתי זה יספיק. (גם כאן ריסט ל 150-140 בערך ואם ממש קל תקפוץ בחמישיות לשבועיים)
בלחיצות תעבוד במבנה לינארית - 5x5 באחוזים בבנץ (ותרד ל 70 ק"ג בחמישיה האחרונה) ופרס ביום שלישי ל 4x5 באחוזים של 70-80-90-100
לדעתי תעבוד ככה בחודשיים הקרובים ואתה יכול להגיע בסקוואט בכיף ל 130-140 ב3x5, דד 180 לפחות לחמישיה ובבנץ 2 פלטות בכיף.
תקפוץ איך שאתה רוצה, אני רק המלצתי בכמה.בדד לא לעלות 10 כל שבוע? ובנץ' יש לי לחמש חזרות 75 קילו או אפילו 77.5, איך זה שיש לי 82.5 ל2? לא יודע..
פעם בשבוע, אימון אמצע שבוע - 4x5 באחוזים של 70-80-90-100. מה לא הבנת..?גבי הפרס לא ממש הבנתי..
אם החמישיה שלך בבנץ היא 70 לצורך העניין אז ה 5x5 יהיה בצורה כזאת שאתה מתחיל מ 60% שזה 42 קג וכל פעם עולה ב 10 אחוז עד ל 70.A: סקוואט 5*3
בנץ' 5*5(גם לא הבנתי לגבי האחוזים)
צ'ין אפס עם משקל 5*3
B: סקוואט 5*3
לחיצת כתפיים 5*4
דד 5*1
כן?
5 בבאנץ זה כלום עחיייייילדעתי זה ביזיון לקפוץ בסקוואט ובבאנץ בפחות מ 5. אולי ב 2.5 בסקוואט רק בשלב ממש מתקדם של התוכנית
אוקיי אז זה כמו מתכונת טקסט בתכלס שכאילו זה רק aba כל שבוע.. והבנתי הכל, תודה רבה מורן!! 😍תקפוץ איך שאתה רוצה, אני רק המלצתי בכמה.
פעם בשבוע, אימון אמצע שבוע - 4x5 באחוזים של 70-80-90-100. מה לא הבנת..?
אם החמישיה שלך בבנץ היא 70 לצורך העניין אז ה 5x5 יהיה בצורה כזאת שאתה מתחיל מ 60% שזה 42 קג וכל פעם עולה ב 10 אחוז עד ל 70.
וכן זה פחות או יותר מה שהתכוונתי.
רק שים לב שלתבנית שכתבתי, אין רוטציות כאן.
אני אקשיב למורן, ננסה ונראה איך יהיה.. בסקוואט אני חושב שאני אעלה 5 בשבוע עד שיהיה ממש קשה כי יש לי מה לתת..לדעתי זה ביזיון לקפוץ בסקוואט ובבאנץ בפחות מ 5. אולי ב 2.5 בסקוואט רק בשלב ממש מתקדם של התוכנית
שחר,
*** דדליפט5 בבאנץ זה כלום עחיייייי
כי זה יעלה אותו במסה, אחי.אם המטרה שלו היא לעלות מסה(לפחות זה מה שהבנתי),
למה אתה ממליץ לו על חזרות נמוכות וקצת סטים?
😍😍בהצלחה שחר, זה קטן עליך.
תנצל את ההתקדמות הראשונית כמו שצריך והכי חשוב שמור על טכניקה 😃
כשיתקרב הזמן לתחרות נדבר על ההכנה 😁
ואל תדאג, אני אעלה בדד ב5-10 עד שכבר יהיה לי קשהלדעתי זה ביזיון לקפוץ בסקוואט ובדדליפט בפחות מ 5. אולי ב 2.5 בסקוואט רק בשלב ממש מתקדם של התוכנית
המאסיבי מתחרה באוגוסט בעד 100ד״א מתי מתחרה?
ד״א מתי מתחרה?
אכן, אוגוסט. עד 100 או 110 לול, אנסה לעשות מסה איטית ונקייה כי אני באיזור ה90:sarcastic:😆🤣המאסיבי מתחרה באוגוסט בעד 100
אם החיטוב ילך טוב אולי אהיה נגדו ☠️