האם קראת לי חזק? 😍😍😱
מתי כבר לא שחיף?
שחיף
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
האם קראת לי חזק? 😍😍😱
מתי כבר לא שחיף?
שחיף
אימון ראשון לתכנית החדשה
סקוואט - 100*5*3 היה קל כמובן והפעם עשיתי עם האדיפאוור במקום הנעל של מארק בל והרגיש מצויין.
בנץ' - 42.5*5, 52.5*5, 60*5, 67.5*5, 75*5
האחרון היה קשה אבל היה סבבה(סט ראשון חישבתי את האחוזים ל70 קילו בנץ' ושכחתי שאני אמור ל75 אבל לא נורא)
צ'ין אפס - 2.5*5*3
היה טוב לאימון ראשון לתכנית!
The road to redemption!
אני מצטרף. הכסף שלי על מורן.
ולא, אתה לא תהיה גדול וחלש. סתם קטן וחלש.
אכלתי מגש פיצה, הייתי צריך אוכל מנחם.
גיינז.
סקוואט - 105*5*3 קל
פרס - 37.5*5, 45*5, 50*5, 55*5 סט אחרון סבבה כזה
דדליפט - 140*5 אירובי אבל קל
כן, אירובי ודופק גבוה אבל כן, קל לבינתיים.. 😛שמח לראות שהכל עולה בקלות 😃
טרן בראשכן, אירובי ודופק גבוה אבל כן, קל לבינתיים.. 😛
אני מייצר טרן טבעי בדם עחיטרן בראש
לא אאכזב אותך אוהדיעוד 3 חודשים אני מצפה ל200 לחזרות שוחי.
לול.אני אתן פה דימוי של מחשב כי זה הכי נוח חחח
נגיד והגוף שלך זה מחשב, השרירים זה המעבד של המחשב, ומערכת העצבים זה הווינדוס,
אם אתה רוצה שהמחשב יוכל להריץ סירטונים עם קידוד מסובך יותר ויותר, תצטרך לשדרג את הווינדוס = הרבה משקל, קצת חזרות, מערכת העצבים משתדרגת.
אם אתה רוצה להריץ הרבה סירטונים במקביל, אתה צריך לשדרג את המעבד = הרבה סטים הרבה חזרות, משקל נמוך, מסת שריר גדלה.
כמו שאתה יודע ואני לא מחדש לך כלום כי יש לך פי 20 יותר ניסיון ממני,
בשביל לקרוע את סיבי השריר אתה צריך 8-10 חזרות,
אבל זה לא יביא אותך רחוק, אין שום באדי בילדר בעולם כולו שמתאמן ככה.
אם אתה רוצה להעלות מסת שריר משמעותית,
אתה צריך טווח של 20-40 חזרות, אתה צריך לתת גירוי אופטימלי לשריר,
בשביל שהוא יאגור יותר מינירלים,ויטמינים, גליקוגן ומים מחוץ לסיבי השריר, מה שיגדיל את נפח השריר פי כמה וכמה יותר מאימוני כוח.
כי מי יותר חזק? באדי בילדר או פאוור ליפטר?
ברור שפאוור ליפטר, אבל מי יותר גדול? באדי בילדר.
גיי קאטלר נכנס למכון, והוא עושה קרוב ל-30 סטים כפול 10 חזרות לקבוצת שרירים א-ח-ת !
לא אומר לאף אחד לעשות 30 סטים, אבל העיקרון נשאר אותו דבר לכולנו.
זאתי דעתי בכל מקרה.
תודה הייט!לול.
בהצלחה בתוכנית החדשה וזה שחר...
אימון ראשון בוולקן ג'ים עם @Loco וטוהר(לא יודע אם יש לו משתמש פה בפורום), היה תענוג לפגוש אותם, היה כיף להתאמן איתם ולקבל קצת הערות לגבי הטכניקה שלי בתרגילים. כיף לפגוש אנשים חדשים מהפורום.
סקוואט - 110*5 *3 - קל כמובן, סט שני ושלישי היה קצת כאב בגב איפה שנפצעתי.. לא נורא, מקווה שזה יסתדר.
בנץ'- 45*5, 55*5, 62.5*5, 70*5, 77.5*5 - עלה הכל קל.
צ'ין אפס - 6.25 5*3 קשה
נסעתי לשם, לא היה מכון פתוח.. אז דיברתי עם סופטי ושאלתי אם פתוחפשש איך יצא שהתאמנת בוולקן
עוד חודש וחצי חודשיים אני יורד למחתרת לקראת התחרות, אבל עכשיו מפציצים. היה אימון סבבה, מיהרתי כי חשבתי שאני לא אספיק לפני שהמכון ייסגר ובסוף כן הספקתי באיזה חצי שעה..
סקוואט - 115*5*3, קל כמובן, כאב הגב בסט הראשון (הסתכלתי במראה) ובסטים האחרים לא הסתכלתי במראה, הראש היה נייטרלי ולא היה כאב! ממש שמח!
בנץ' - 47.5*5, 55*5, 65*5, 72.5*5, 80*5 היה קל, החזרה האחרונה הייתה קצת גריינד אבל עלה טוב.
צ'ין אפס - 5*5*1, 5*4*1, 5*2*1 ניסיתי עם טכניקה באמת טובה, לעלות מעל המתח עם הסנטר והיה קשה.. אני אוריד משקל ואעלה משם לאט לאט. בבנץ' אני מתקדם 2.5 בשבוע עכשיו.