הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

The road to redemption [הוסר]

מצב
השרשור נעול
  • פותח/ת השרשור
למה תוכנית בעלת נפח כל כך גדול בחיטוב?
למה לא לינארית או FBW רגיל?
ככה זה התוכנית שלי.. הפייס פולס, תאומים ופטישים אני מוסיף לפי ההרגשה או פשוט לעבוד על חלקים שאני לא עובד בדרך כלל. כתוב שלא חייב להוסיף נגיד תאומים אבל עדיין רוצה לעבוד עליהם ולא להזניח

פרס מטורף, איך הגעת למשקלים האלה בכל תרגילי הבסיס?
איזה תוכניות עשית לפני? יש לך עצות בשביל מישהו מתחיל עם מטרות דומות לשלך?

• פותח/ת השרשור
פרס מטורף, איך הגעת למשקלים האלה בכל תרגילי הבסיס?
איזה תוכניות עשית לפני? יש לך עצות בשביל מישהו מתחיל עם מטרות דומות לשלך?
תודה רבה אחי 😃 ואיך הגעתי? טחנתי אוכל, נחתי כמו שצריך ופשוט מצליח חחח מזל שאני מצליח לעשות קצת משקלים בחיטוב
לפני התוכנית שכרגע אני בא עשיתי את הכל.. FBW, AB, ABC, ABCD, ABCDE כל השטויות האלה, תמיד אהבתי להרים כבד ולא הצלחתי לעשות משקלים ואז פתחו בפניי את הפאוור בילדינג או פאוור ליפטינג והתחלתי את התוכנית שאני כרגע בה: Jason Blaha novice program.
תוכנית ממש מעולה למתחילים, לכל המתחילים שהם לא במשקלים של 180 דדליפט 140 סקוואט ו100 בנץ. התוכנית הזאת משולבת עם כוח ונפח.

תודה רבה אחי 😃 ואיך הגעתי? טחנתי אוכל, נחתי כמו שצריך ופשוט מצליח חחח מזל שאני מצליח לעשות קצת משקלים בחיטוב
לפני התוכנית שכרגע אני בא עשיתי את הכל.. FBW, AB, ABC, ABCD, ABCDE כל השטויות האלה, תמיד אהבתי להרים כבד ולא הצלחתי לעשות משקלים ואז פתחו בפניי את הפאוור בילדינג או פאוור ליפטינג והתחלתי את התוכנית שאני כרגע בה: Jason Blaha novice program.
תוכנית ממש מעולה למתחילים, לכל המתחילים שהם לא במשקלים של 180 דדליפט 140 סקוואט ו100 בנץ. התוכנית הזאת משולבת עם כוח ונפח.
How should I lift when cutting?
The cutting version is 3x5 for main lifts, 2x8 for accessory lifts. Also, you only progress every other session, not every session. Example Workout B: deadlift 200, next workout B: deadlift 200, next workout B: deadlift 205.

זה מתוך ה Q&A של התכנית. אתה עושה 5X5 כמו בתכנית המקורית או כמו שהוא אומר פה?

• פותח/ת השרשור
How should I lift when cutting?
The cutting version is 3x5 for main lifts, 2x8 for accessory lifts. Also, you only progress every other session, not every session. Example Workout B: deadlift 200, next workout B: deadlift 200, next workout B: deadlift 205.

זה מתוך ה Q&A של התכנית. אתה עושה 5X5 כמו בתכנית המקורית או כמו שהוא אומר פה?
כמובן שאני עושה כמו שכתוב, עושה ככה כיוון שבחיטוב אין לך הרבה אנרגיה כמו במסה ונגיד הייתי עולה כול אימון אז זה היה ממש מקשה על האימונים והייתי בטח מגיע לכשל כל אימון..כשאני אחזור למסה אני אחזור ל5X5 ובתרגילים האחרים 3X8

כמה התקדמת כבר בתוכנית הנוכחתי שלך?

• פותח/ת השרשור
כמה התקדמת כבר בתוכנית הנוכחתי שלך?
כתוב בהתחלה של לוג השלי את המשקלים לפני התוכנית וכעת .. אבל התחלתי את התוכנית מאוחר מדיי במסה .. אבל הייתה התקדמות ממש מצויינת ואני ממש מרוצה ! אני אשאר בה עד שאני אתגייס ואחזור אלייה אחרי צבא.

• פותח/ת השרשור
Shachar S עדכן/ה את הלוג ״לוג ראשון - פאוור בילדר לנצח״:

עדכון לוג: 26/04/15

שבת עשיתי HIIT - הרגשתי שאני עומד למות 😆😆 לא עשיתי מלא זמן דברים כאלה והסיבולת שלי חרא :D
היום היה אימון דיי קשה, החיטוב מתחיל להשפיע ממש.
סקוואט - 125 היה קשה בשלוש סטים האחרונים, החיטוב משפיע חזק :(
דדליפט - 130 - הורדתי בגלל שאני צריך לעבוד על אחיזה ועל האמות כי עשיתי כל הזמן עם רצועות, לא הצלחתי עדיין, שמתי רצועות בישביל עדיין לעבוד ו..ב3 חזרות האחרונות לא משכתי טוב כנראה ואני חושב שנתפס קצת הLATS :(
פרס - 62.5 ואו זה היה ממש קשה ! הייתי חייב לעשות קצת צ'יטינג בתרגיל...

קרא את שאר עדכון הלוג...

תגיד במקרה השם משפחה שלך הוא שנער?

חחח נעים להכיר אחי!
חחח כנ"ל
לא יודע למה פתאום נזכרתי בתגובה שלך ונזכרתי שכל הלוג שלך ממוקד בפוואר-בילדינג ונזכרתי גם שפעם נכנסתי לדף שלך וזה גם היה כתוב
צירוף מקרים אדיר

וואלה זה ממש מעניין תאמת מה שאתה כותב פה ,אני עוקב ...גם אני בקטע של מסת שריר ,וגם כוח בצד !

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 29/04/15

אתמול התחלתי קלן והיה כאן ראש פשוט חזק, רעידות ממש חזקות ודופק דיי סבבה. היום הכל בסדר והסתדר.
האימון האתמול היה דיי חרא, הגב תחתון שלי ממש תפוס מהדדליפט המפגר שעשיתי בראשון (לא עשיתי טוב) והתאומים משום מה תפוסים לי קצת אבל ניסיתי בהמשך שיהיה יותר טוב
סקוואט - 125 היה קשה, התחלשתי בגלל החיטוב וזה באסה רצינית. נוריד ל120 נצלם סרטון לבדיקת טכניקה.
בנץ' - 87.5 היה לי בעיה קטנה בהתחלה שהרגשתי שעומד להיתפס לי איפהשהו באגן והיה קשה לעשות סט-אפ טוב אז נדפקתי והגעתי לכשל. מורידים משקל.
בנט אובר...

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 30/04/15

טוב יום שלישי כבר על קלן, כדור אחד והתופעות לוואי סבילות אבל מעצבנות חח אני שונא את הרעידות במיוחד..
בדיוק סיימתי אימון, היה אחלה חוץ מזה שהמנהל המפגר שלי הפחדן אמר למאמנת לבוא ולהגיד לי להוריד משקל.. אמרה הטכניקה לא טובה, שאלתי למה הטכניקה לא טובה והיא התחמקה.. קיצור שטויות. אמרתי שאני אוריד אבל לא הורדתי, שיקפצו לי המפגרים האלה.
לאימון :
Squat - 120 קילו, הורדתי משקל לתרגל עומק והיה קל כמובן והרגשתי טוב, אני אעלה סרטון אח"כ.
דדליפט - 125 קילו, המגנזיום הנוזלי הגיע! השתמשתי והוא מצויין!...

קרא את שאר עדכון הלוג...

קולרז במשקל מטורף 😲
האם curlz 4 da gurlz?

ואיפה אתה מתאמן כרגע?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית