מחר אצלם תמונה עדכנית לראות מה הולך ואני נשקל 😃
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מחר אצלם תמונה עדכנית לראות מה הולך ואני נשקל 😃
תמונות עדכניות חלק מכווץ חלק לא:
צפה בקובץ המצורף 26206 צפה בקובץ המצורף 26207 צפה בקובץ המצורף 26208
בכלל החרא גנטיקה בבטן לא יהיה קוביות.. אבל לא נורא. אני מתכנן להישאר בחיטוב עוד חודש וחצי בערך, להתחיל סייקל נוסף של קלן בעוד שלוש שבועות ואחרי הסייקל להתחיל מסה. באסה שגם רוב השומן הוא בבטן
סקוואט - 120 לחמש היה ממש קשה - הגלוטס וההאמס קצת תפוסים
דדליפט - 127.5 בלי רצועות היה קלללל וממשיכים לעלות במשקל כמו גדולים
פרס - 60 קילו קושי קל אבל הצלחתי בנוסף החלטתי להשאר לפי הטכניקה שראיתי בסרטון של ג'ייסון בלהה ולא לעשות כפי שריפטו הראה.
Face pulls - 2 סטים עם משקל דיי כבד
BOR - עשיתי 70 קילו והיה קל דווקא
CGBP - עדיין עובד על טכניקה בקטנה והגעתי לכשל אבל משתפר מאימון לאימון - 60 קילו
הוספתי תרגיל נוסף ליד אחורית קצת להרגשה כי הרגשתי שלא עבדתי מספיק
CURLS - לא קשה וממשיך לעלות...
עשיתי צ'יט של 1500 קלוריות בערך בפסטיבל ההונגרי ואח"כ העמסה עם כף חמאת בוטנים טבעית, 150 גרם שיבולת ו2 קוביות של שוקולד מריר.. הוספתי אח"כ ממש טיפה אבקת חלבון כי היה כ"כ מגעייייייייל, המריר הרס הכלללל
סקוואט - 122.5 קשה ב3 סטים האחרונים.. היה קשה לעמוד אבל הצלחתי למזלי..
בנץ' - 82.5 בנץ מגעיל מאוד, טכניקה גרועה, כאבים בכתף בירידה, מקפיץ על החזה, השכמות משתחררות בעלייה ואין קשה בגב.. יום חמישי הולך להתאמן עם אביב(pala) אולי ואולי הוא יצליח לעזור לי עם הבנץ'.. אני יעלה סרטון עוד מעט.
בנט אובר רואס - 80 ממש קשה, טכניקה מגעילה כבר, מוריד 10% משקל.
שראגס - 90 קליל
שכחתי לעשות פייס פולס לול
סקול קראשרס - 32.5 היה טוב, נחמד.
קורלס - 50 היה סבבה..
בטן ומפשעות.
עוד חודש וחצי לסיום חיטוב!!
סקוואט - 122.5 לא היה קל בכלל, נלחמתי כל סט בחזרה האחרונה לעלות..
דדליפט - 130, עשיתי חימום של 60 קילו ו100 קילו (גמר קצת את הגב תחתון) ואז ב130 החזרה הרביעית וחמישית היו כ"כ מכוערות, גב עגול והרגשתי שהגב תחתון לא מכווץ והרמתי איתו.. הטכניקה שלי קשה. חושב אולי להתחיל סומו דד או להרחיב את ה stance שלי.
פרס - 62.5 כמו בסקוואט, בחזרה האחרונה בכל סט נלחמתי לעלות.
פייס פולס - 2 סטים
בנט אובר רואס - 70 קילו קליל
קלוס גריפ בנץ' פרס - ניסיתי שוב עם טכניקה כמו בבנץ' רגיל אבל בירידה כואב הכתף.....
חזרנו למסה סוף סוף והפסקתי לפני אימון כמות מכובדת של פחמימה וזה היה מספק! בנוסף אוראו כפרי וורקאוט ולקחתי וויטמינצ'יק לאימון
סקוואט - 125 2 סטים אחורנית היה קושי בחזרה האחרונה. לגבי החזרות אני יעלה כאשר אני יגיע ל300 פחמימה
בנץ' - 77.5 עדיין מנסה לשפר את הטכניקה ומשתפר מפעם לפעם.
בנט אובר רואס - 77.5 היה דיי סבבה לא קשה ולא קל
שראגס - 90 למרות הקושי הצלחתי
פייס פולס הוספתי 2 סטים
סקולקראשרס - 32.5 היה דווקא סבבה, מרגיש ממש טוב עם הטכניקה החדשה.
קורלס - 50 קל
הוספתי סט של פטישים להרגשה...
אימון מגעיל ביותר. אני בלי קריאטין ואכלתי reeses לפני האימון ו400 גרם שעתיים לפני והיה באימון חרא.
סקוואט - 125 אני חושש שהעומק לא היה מספיק, הרגשתי משום מה בחימום ובסט עבודה שהתחת והמפשעות קצת נתפסו משום מה..
דדליפט - 130 שכחתי לצלם אבל ניראלי הטכניקה לא הייתה טובה, יום חמישי נצלם ונראה.
פרס - 62.5 הגעתי לכשל בסט האחרון.
פייס פולס - 2 סטים
בנט אובר רואס - 65 קליל
קלוס גריפ בנץ' - 62.5 כשל בסט האחרון ואני עדיין מנסה את הטכניקה ולא הולך לי משום מה.. השכמות פשוט משתחררות בעלייה
הוספתי סט...
מ.ג - 82.3
נגמר לי :/ שמתי לב שזה עזר לי כשזה נגמר.. אז הזמנתי קילו.. מקווה שיגיע עוד שבוע.. עד אז נדפקתי חחחזרת למסה, אז תחזור לקריאטין.
למה הפסקת?
אכלתי אוראו לפני אימון היה כיף אבל אח"כ כאב הבטן קצת חחח
האימון עצמו היה דיי סבבה למרות שהגעתי לכשל בסקוואט ובנץ'.. התחת והמפשעות תפוסים לי ואין לי קריאטין :(
חזרתי ל5*5 ו8*3 סוף סוף והיה קשה מאוד.. אני לא ממהר לשום מקום אז אני מוריד משקל בסקוואט ובנץ' 😃
סקוואט - 127.5 כשל כשל כשל
בנץ' - 80 לא יכלתי לעשות בנץ' עם שכמות מכווצות (בעיה בכתף משום מה) אז עשיתי רגיל והיה דווקא טוב.
בנט אובר רואס - 72.5 היה סבבה, הרגשתי טוב.
שראגס - 92.5 טוב הגעתי לכשל, היה קשה
סקול קראשרס - 35 קשה אבל הצלחתי...
תיזהר עם כל האוריאו האלה לפני האימון......בסוף תהפוך לאחד כזה 🤡Shachar S עדכן/ה את הלוג ״לוג ראשון - פאוור בילדר לנצח״:
עדכון לוג: 27/05/15
קרא את שאר עדכון הלוג...
לול *אין תגובה חוץ מזה*עדכון 2 (מעדכן בשבילו כי הוא שכח):
"אז היום באתי למכון ושוב הייתי שחיף"
חחח אני משלב אירובי, אני הולך דיי הרבהתיזהר עם כל האוריאו האלה לפני האימון......בסוף תהפוך לאחד כזה 🤡
סקוואט - 117.5 - קשה קצת כי חזרתי ל5 חזרות, מרגיש לי כמו לעשות אירובי בסקוואט לול
דדליפט - 132.5 לארבע חזרות אבל טכניקה מגעילה, הגב עליון בסדר אבל האמצע לא בסדר.. מוריד ל120 ומשפר טכניקה.
פרס - 65 כשל אבל זה סבבה
פייס פולס - 2 סטים
בנט אובר רואס - 67.5 קליל בקטנה
קלוס גריפ בנץ' - 62.5 הגעתי לכשל בסט האחרון
קורלס - 50 קליל
בטן
מתחיל להפסיק עם האוראו לפני אימון
לא חח כאב לי הבטן אחרי שאכלתי ברביעי.. אז מפסיק ושומר אותם לצ'יט 😍No oreo? 😳
רציתי לאכול אתמול אוריאו אבל נגמר אז אכלתי בפלות 👎לא חח כאב לי הבטן אחרי שאכלתי ברביעי.. אז מפסיק ושומר אותם לצ'יט 😍