נק' מוניטין:
34,643
- 23,991
- 15,517
עד מתי מסה, עד מתי חיטוב... די להתבכיין:sarcastic:Shachar S עדכן/ה את הלוג ״לוג ראשון - ליפטר שרוצה להתחזק״:
עדכון לוג: 24/07/15
קרא את שאר עדכון הלוג...
העיקר המשקלים!
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
עד מתי מסה, עד מתי חיטוב... די להתבכיין:sarcastic:Shachar S עדכן/ה את הלוג ״לוג ראשון - ליפטר שרוצה להתחזק״:
עדכון לוג: 24/07/15
קרא את שאר עדכון הלוג...
באלי חיטוף :/עד מתי מסה, עד מתי חיטוב... די להתבכיין:sarcastic:
העיקר המשקלים!
רגע רגע רגע, אמרת שקראת את זה ואתה מביא את זה כהוחכה אבל אם אני קראתי ומביא בהוכחה זה פסול? יפה.הראש צריך להישאר על הספה, ובטח שלא להיות באוויר. אלא אם אתה רוצה שהצוואר ייתפס חלילה.
לא רק שקראתי את זה בכמה מקורות וזה תורגם למדריך, אלא מניסיון אישי שלי זה קרה שהצוואר נתפס.
אני מציע שלהבא יהיו לך מקורות ורפרנסים כשאתה טוען טענה כלשהי אחרת, ולא רק לומר ש"קראת" איפשהו, ובלי קשר, תתחיל להרגיע עם הדיבור המתנשא.
היה נחמד לנהל איתך דיון אם היית משנה את צורת ההתנסחות שלך.רגע רגע רגע, אמרת שקראת את זה ואתה מביא את זה כהוחכה אבל אם אני קראתי ומביא בהוכחה זה פסול? יפה.
מנסיון אישי לי זה לא קרה. הניסיון אישי שלך לא רלוונטי.
את ההודעה הקודמת שלי רשמתי ב4 בבוקר אז לא הייתי כל כך מפוקס, הנה הרפרנסים:
הנושא דובר על זה בפורום SS ושם קראתי על כך לראשונה, בנוסף בספר כתוב שאפשר ורצוי:
http://startingstrength.com/resources/forum/technique/26331-lifting-head-bench-press.html
הרפרנס הבא:
ישנו מאמר שלם על הבנץ' באתר Powerlifting2Win
אגב, למנהל האתר שם יש קצת יותר "ניסיון אישי" ממך:
http://www.powerliftingtowin.com/powerlifting-technique-how-to-bench-press/
יש שם פיסקה שלמה על הפוזיציה של הראש, אצטט משם כמה דברים ובכל מקרה, אתה מוזמן לקרוא.
Unfortunately, there is no clear cut answer on what to do with your head during the bench press. However, I do think it is relatively clear that particular styles benefit more from the raised head than others.
For those of you with a “low” touch point (further away from the shoulder), raising the head can be advantageous. Most shirted benchers raise their head because it raises the stomach/upper ab area thus making it easier to touch. Well, the same logic can be applied if you prefer to touch low in order to have the shortest range of motion possible. Lifting your head will further cut that range of motion.
אחרי שתקרא את הכל, גם את הדיון בפורוםSS, גם את החלק על זה בספר וגם את המאמר, אני מקווה שתבין שזה לא אסור ומסוכן ורק כי לך ניתפס הצאוור זה לא אומר כלום.
להרים את הראש מהספסל זו טכניקת לחיצה שונה שעוזרת למתוח את זוקפי הגוהראש צריך להישאר על הספה, ובטח שלא להיות באוויר. אלא אם אתה רוצה שהצוואר ייתפס חלילה.
לא רק שקראתי את זה בכמה מקורות וזה תורגם למדריך, אלא מניסיון אישי שלי זה קרה שהצוואר נתפס.
אני מציע שלהבא יהיו לך מקורות ורפרנסים כשאתה טוען טענה כלשהי אחרת, ולא רק לומר ש"קראת" איפשהו, ובלי קשר, תתחיל להרגיע עם הדיבור המתנשא.
אימון ווליום - סקוואט - 130X5X5 - היה משום מה קצת קשה והיה ממש קשה לסגור את החגורה 🤣🤣 אני ככ שמן אבל מאסיבי:s29:
בנץ' - 77.5X5X5
מתח עם משקל- 7.5X5X5
מקבילים עם משקל - 5X5X5
במקבילים התחיל לכאוב לי הכתפיים מהחזרה 4-5 אז אני שבוע הבא אני אנסה שוב ואם יכאב אני פשוט אפסיק.
מורן המליץ לי אז הוספתי.. אבל אני אוריד את זה.בשביל מה מקבילים?
צפה בקובץ המצורף 28362
תמונה מהיום! מאסיבייייייי
מוריד 200 גרם אורז ומאריך קצת את המסה
ב95 קילו מתחיל חיטוף שוב!
90~כמה אתה שוקל?
ומאסיבי עחי..
בסוף לא הורדתי 200 גרם אורז כי אני אוהב אוכל.
אימון התאוששות - סקוואט 117*3*3
פרס כבד 57*2*5
פרס קל 40*2*10
דד - 110*3*3
הבנתי שזה שכתוב בקילוגרם חרטה אז באימון התאוששות אני שיניתי שאני אעשה 50% פחות משקל מהעצימות ואני אעשה בסקוואט ובדד 2*5 (2 חזרות של 5 סטים)
היה אימון ממש מהיר תאמת, סיימתי תוך 40-60 דקות.
אימון הבא שוברים שיאים!
שוקל 90.2