נק' מוניטין:
87
- 946
- 159
האם אפשר להגיע לתוצאות משמעותיות עם מעט שעות שינה? 4-6?
כמובן עם תזונה ואימונים טיפ טופ, זה אפשרי?
כמובן עם תזונה ואימונים טיפ טופ, זה אפשרי?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אין שום סיכוי שאתה יושן בממוצע 4 שעות בלילה...תלוי רק בך , בהרכב הגנטי שלך ובאיך תתפקד למחרת .
אני כבר תקופה ארוכה ישן כמו חייל קרבי בכוננות . ולא בגלל חוסר זמן , אלא בגלל שכזה אני . 4-6 שעות שינה ומבחינת GAINS לעולם לא היו לי בעיות.
אני כבר חצי שנה על ממוצע של 4-5.אין שום סיכוי שאתה יושן בממוצע 4 שעות בלילה...
שקרן או טועהאני כבר חצי שנה על ממוצע של 4-5.
היה יום שהלכתי לבית ספר בלי שינה בכלל.
בי אישית זה לא פגע והגוף שלי אפילו התרגל לעניין (לא עייף בכלל).
אני בחיטוב ולא ראיתי שום "פגע", אבל כמובן אל תגיע לשעות האלה מרצון.
למה שאני אשקר? יש לי בעיות שינה די רציניות. במקרה אני הולך מחר בבוקר לרופא קצת לברר אם אפשר לעשות משהו, אבל די ברור לי שהוא יגיד שזה כלום כי ככה זה רופא משפחה.שקרן או טועה
סמוך עלי, אתה לא יושן בממוצע 4 שעות בלילה.למה שאני אשקר? יש לי בעיות שינה די רציניות. במקרה אני הולך מחר בבוקר לרופא קצת לברר אם אפשר לעשות משהו, אבל די ברור לי שהוא יגיד שזה כלום כי ככה זה רופא משפחה.
אוקיי, אני אתן לך דוגמה מיום שני שבו ניסיתי ללכת לישון ב12 וכמובן לא הצלחתי, ב2 אחרי הרבה גלגולים במיטה קמתי עד 4 בערך ומשם ישנתי עד 7 וקמתי למבחן באזרחות.סמוך עלי, אתה לא יושן בממוצע 4 שעות בלילה.
זה מה שנקרא מקרה פרטי... בגילך גם א אתה יושן 6-7 שעות בממוצע וקיימים ימים בודדים בהם ישנת 4-5 שעות, מצבך רע...אוקיי, אני אתן לך דוגמה מיום שני שבו ניסיתי ללכת לישון ב12 וכמובן לא הצלחתי, ב2 אחרי הרבה גלגולים במיטה קמתי עד 4 בערך ומשם ישנתי עד 7 וקמתי למבחן באזרחות.
אז אני יכול להבטיח לך שאני תקופה ארוכה מאוד על מתחת ל5.זה מה שנקרא מקרה פרטי... בגילך גם א אתה יושן 6-7 שעות בממוצע וקיימים ימים בודדים בהם ישנת 4-5 שעות, מצבך רע...
אז אני יכול להבטיח לך שאני תקופה ארוכה מאוד על מתחת ל5.
לא יודע תאמת. אפילו ביום הזה שהלכתי בלי שינה בכלל, הייתי עירני כל היום כאילו הייתי על פרי ווארקאוט או משהו 😆איך אתה שורד ?
אני אחרי 2-3 לילות של 5 שעות שינה
אני מרגיש כאילו רכבת דרסה אותי ואז בחמישי הולך לישון איזה 13 שעות
לא יודע תאמת. אפילו ביום הזה שהלכתי בלי שינה בכלל, הייתי עירני כל היום כאילו הייתי על פרי ווארקאוט או משהו 😆
תדמיין את זה + אימונים + חיטוב דל פחמימה (עד 30 פחמימה ביום). שורד נהדר 😁שמע - כל הכבוד! ואני מאמין שאתה גם מתאמן וכו׳
אני כבר מזמן הייתי R.I.P במקומך.
תדמיין את זה + אימונים + חיטוב דל פחמימה (עד 30 פחמימה ביום). שורד נהדר 😁
אבל אם כמה שזה מפתיע הייתי מאוד שמח לישון 8 שעות כמובן.
לילה טוב, אני מקווה שאסגור היום 5 שעות 😇 (שמעתי מיתוסים ואגדות על 7-8 שעות, זה קיים?)השם ישמור, נשמע מפחיד .
בנימה זאת גם ניפרד כי אני הולך לישון צריך לקום ב-06:00.
אז יאללה אחלה לילה 😛
לילה טוב, אני מקווה שאסגור היום 5 שעות 😇 (שמעתי מיתוסים ואגדות על 7-8 שעות, זה קיים?)
מחר הולך לרופא תאמת, אבל אני בטוח שהוא יגיד לי שזה כלום. ככה זה רופא ילדים\משפחה.חעחעחעחע יהיה בסדר אחי! בסוף זה יסתדר לך .
מחר הולך לרופא תאמת, אבל אני בטוח שהוא יגיד לי שזה כלום. ככה זה רופא ילדים\משפחה.