נק' מוניטין:
87
- 946
- 159
האם אפשר להגיע לתוצאות משמעותיות עם מעט שעות שינה? 4-6?
כמובן עם תזונה ואימונים טיפ טופ, זה אפשרי?
כמובן עם תזונה ואימונים טיפ טופ, זה אפשרי?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני כותב מהפלאפון אז יהיו שגיאות.אתה שותה קפה אחה״צ? משחק בפלאפון במיטה? המחשב דלוק? המשאבת חמצן באקווריום מרעישה?
אתה מתאר בעיות של אחד שלקח משכנתא ולא יודע איך לגמור את החודש. תעשה בדק בית.
אנחנו בפורום סטרואידים? אני עייף.....
רגע! זה פורום סטרואידים ותרופות!
לא רואים תוצאות ללא שינה, חוץ מטרן.
אבל עם טרן אתה תרדם כמו ילד טוב
בצהריים, בלילה לא ממש חחחאפשר לראות תוצאות גם עם 5 שעות שינה ,
ודווקא עם טרן הרבה אנשים לא נרדמים / יש להם הפרעות שינה .
איך בידיוק הוא ירדם כמו ילד טוב ?
אני עכשיו אחר פסח, שלכל מי שעוסק בתחום הרפואה, יודע שזאת תקופת מלחמה.סמוך עלי, אתה לא יושן בממוצע 4 שעות בלילה.
מזל שלא היית גם רעב בזמן הזה....אני עכשיו אחר פסח, שלכל מי שעוסק בתחום הרפואה, יודע שזאת תקופת מלחמה.
אין קופ"ח,אין מרפאות, והמיונים מוצפים בחארטות.
עבדתי 13 ימים ברצף, עבדתי שלדי 12/12, שבינינו לרוב היה 14-10, כאשר מתוכך ה-10 ישנתי 5 שעות אפקטבית בגלל שזאת שנת יום ולא שנת לילה.
ביום ה-14 היה לי יום חופש, ואני כבר תכננתי לחזור לכל העולם ואישתו שחיפשו אותי כמה ימים ולא השיגו אותי.
ופשוט התרסקתי למיטה וישנתי 24 שעות, עם קימה אחרי 12 שעות לפיפי ו-3 עוגיות אוראו, וחזרה ל-12 שעות נוספות.
חלמתי ביממה הזאת עשרות רבות של חלומות, ופשוט מחקתי יום שלך מהחיים שלי בהשלמת שינה, למרות כל המחויבויות שהיו לי.
יש גבול לכמה אפשר לשחק עם שעות השינה.
חברים שלי מספרים שבימים האחרונים של ה-13, הייתי קצר רוח, חסר אמפטיה ולא מפוקס בשיט, עם זכרון של דוברמן צרקסי שנמצא באלסקה.
אתה לא.אישית אני ישן בין 10~12 שעות ביום. לפעמים יותר
😃 תנחומיי... אבל ברור שפותח הפוסט לא ישן 4 שעות בממוצע בלילה, למעשה התיאןר שלך ממחיש מדוע זה לא יתכן...אני עכשיו אחר פסח, שלכל מי שעוסק בתחום הרפואה, יודע שזאת תקופת מלחמה.
עבדתי 13 ימים ברצף, עבדתי שלדי 12/12, שבינינו לרוב היה 14-10, כאשר מתוכך ה-10 ישנתי 5 שעות אפקטבית בגלל שזאת שנת יום ולא שנת לילה.
ביום ה-14 היה לי יום חופש, ואני כבר תכננתי לחזור לכל העולם ואישתו שחיפשו אותי כמה ימים ולא השיגו אותי.
ופשוט התרסקתי למיטה וישנתי 24 שעות, עם קימה אחרי 12 שעות לפיפי ו-3 עוגיות אוראו, וחזרה ל-12 שעות נוספות.
חלמתי ביממה הזאת עשרות רבות של חלומות, ופשוט מחקתי יום שלך מהחיים שלי בהשלמת שינה, למרות כל המחויבויות שהיו לי.
חברים שלי מספרים שבימים האחרונים של ה-13, הייתי קצר רוח, חסר אמפטיה ולא מפוקס בשיט, עם זכרון של דוברמן צרקסי שנמצא באלסקה.
אתה לא.אישית אני ישן בין 10~12 שעות ביום. לפעמים יותר
😃 תנחומיי... אבל ברור שפותח הפוסט לא ישן 4 שעות בממוצע בלילה, למעשה התיאןר שלך ממחיש מדוע זה לא יתכן...אני עכשיו אחר פסח, שלכל מי שעוסק בתחום הרפואה, יודע שזאת תקופת מלחמה.
זה אפשרי תאמת, יש כאלה שישנים קבוע איזה שעתיים/3 באמצעות כדור מסויים שהופך אותך למכונת עבודה ולימודים....אתה לא.
😃 תנחומיי... אבל ברור שפותח הפוסט לא ישן 4 שעות בממוצע בלילה, למעשה התיאןר שלך ממחיש מדוע זה לא יתכן...
אני אחי אחרי כל יום כיפור יש לי איזה 4-5 יום שאני לא יכול להתאמן אני גמור!אני לא רוצה לפתוח דיון על הרעב בתקופה הזאת.
בגלל הסטרס, ורמות הקורטיזול האדירות מחד, אך רמות קטאכולמנים מאידך, אתה נכנס למצב שבו אתה לא רוצה לאכול (דומה לחוסר תאבון במצבי דחק), אבל אחרי 8 שעות שאתה רץ מחולה לחולה, אתה פתאום מבחין ברעידות בידים, אתה דוקר את עצמך עם המחט בזמן שאתה שואב אמפולה, ואז בודק לעצמך סוכר ורואה שצנחת ל-62 מ"ג%.
אז אתה עוצר לאכילת בליסה, ארוחה אחת ביום, אדירה, מלאה בפחמימות, וחוזר לשגרת היום.
יקח לגוףשלי שבועייםהתאזן חזרה מהבלאגן הזה.
אתה לא.
😃 תנחומיי... אבל ברור שפותח הפוסט לא ישן 4 שעות בממוצע בלילה, למעשה התיאןר שלך ממחיש מדוע זה לא יתכן...
אלא אם כן אתה בולע GH ואז חוקי המשחק משתניםבכל מקרה לצורך הדיון, רמות ה-GH הגבוהות ביותר מופרשות בזמן שינה. למעש בערך פי 3 יותר מכל מניפולציה ספורטיבית/תזונתית שתעשה, בניסיון להרים את הרמה.
אני חותך לישון ומהר!בכל מקרה לצורך הדיון, רמות ה-GH הגבוהות ביותר מופרשות בזמן שינה. למעש בערך פי 3 יותר מכל מניפולציה ספורטיבית/תזונתית שתעשה, בניסיון להרים את הרמה.
אני לא אבוא ואגיד לך כמה אתה יושן, אלא כמה אתה לא... אתה לא יושן 12 שעות בממוצע ללילה.בטח אתה גם תבוא ותגיד לי כמה אני ישן.
אני לא אבוא ואגיד לך כמה אתה יושן, אלא כמה אתה לא... אתה לא יושן 12 שעות בממוצע ללילה.