הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שינה

Surtur Rising

משתמש פעיל
946
159
נק' מוניטין:
87
946
159
האם אפשר להגיע לתוצאות משמעותיות עם מעט שעות שינה? 4-6?
כמובן עם תזונה ואימונים טיפ טופ, זה אפשרי?

אתה שותה קפה אחה״צ? משחק בפלאפון במיטה? המחשב דלוק? המשאבת חמצן באקווריום מרעישה?

אתה מתאר בעיות של אחד שלקח משכנתא ולא יודע איך לגמור את החודש. תעשה בדק בית.
אני כותב מהפלאפון אז יהיו שגיאות.
קפה לא משפיע עליי אבל בכל התקופה יצא לי לשתןת גם בצהריים מדי פעם.
מחשב ופלאפון לא משומשים בלילה, מחשב מכובה ובפלאפון האינטרנט מכובה ככה שהוא רק בשביל השעון מעורר בבוקר. חוץ מזה אין לי שום דבר בחדר.
היום הייתי אצל הרופא והוא הפנה אותי לנוירולוג (חושב שככה קוראים לו).

אנחנו בפורום סטרואידים? אני עייף.....
רגע! זה פורום סטרואידים ותרופות!
לא רואים תוצאות ללא שינה, חוץ מטרן.
אבל עם טרן אתה תרדם כמו ילד טוב

אנחנו בפורום סטרואידים? אני עייף.....
רגע! זה פורום סטרואידים ותרופות!
לא רואים תוצאות ללא שינה, חוץ מטרן.
אבל עם טרן אתה תרדם כמו ילד טוב

אפשר לראות תוצאות גם עם 5 שעות שינה ,
ודווקא עם טרן הרבה אנשים לא נרדמים / יש להם הפרעות שינה .
איך בידיוק הוא ירדם כמו ילד טוב ?

סמוך עלי, אתה לא יושן בממוצע 4 שעות בלילה.
אני עכשיו אחר פסח, שלכל מי שעוסק בתחום הרפואה, יודע שזאת תקופת מלחמה.
אין קופ"ח,אין מרפאות, והמיונים מוצפים בחארטות.

עבדתי 13 ימים ברצף, עבדתי שלדי 12/12, שבינינו לרוב היה 14-10, כאשר מתוכך ה-10 ישנתי 5 שעות אפקטבית בגלל שזאת שנת יום ולא שנת לילה.

ביום ה-14 היה לי יום חופש, ואני כבר תכננתי לחזור לכל העולם ואישתו שחיפשו אותי כמה ימים ולא השיגו אותי.

ופשוט התרסקתי למיטה וישנתי 24 שעות, עם קימה אחרי 12 שעות לפיפי ו-3 עוגיות אוראו, וחזרה ל-12 שעות נוספות.
חלמתי ביממה הזאת עשרות רבות של חלומות, ופשוט מחקתי יום שלך מהחיים שלי בהשלמת שינה, למרות כל המחויבויות שהיו לי.

יש גבול לכמה אפשר לשחק עם שעות השינה.

חברים שלי מספרים שבימים האחרונים של ה-13, הייתי קצר רוח, חסר אמפטיה ולא מפוקס בשיט, עם זכרון של דוברמן צרקסי שנמצא באלסקה.

עבדתי 13 ימים ברצף, עבדתי שלדי 12/12, שבינינו לרוב היה 14-10, כאשר מתוכך ה-10 ישנתי 5 שעות אפקטבית בגלל שזאת שנת יום ולא שנת לילה.

ביום ה-14 היה לי יום חופש, ואני כבר תכננתי לחזור לכל העולם ואישתו שחיפשו אותי כמה ימים ולא השיגו אותי.

ופשוט התרסקתי למיטה וישנתי 24 שעות, עם קימה אחרי 12 שעות לפיפי ו-3 עוגיות אוראו, וחזרה ל-12 שעות נוספות.
חלמתי ביממה הזאת עשרות רבות של חלומות, ופשוט מחקתי יום שלך מהחיים שלי בהשלמת שינה, למרות כל המחויבויות שהיו לי.

חברים שלי מספרים שבימים האחרונים של ה-13, הייתי קצר רוח, חסר אמפטיה ולא מפוקס בשיט, עם זכרון של דוברמן צרקסי שנמצא באלסקה.
מזל שלא היית גם רעב בזמן הזה....

אני לא רוצה לפתוח דיון על הרעב בתקופה הזאת.
בגלל הסטרס, ורמות הקורטיזול האדירות מחד, אך רמות קטאכולמנים מאידך, אתה נכנס למצב שבו אתה לא רוצה לאכול (דומה לחוסר תאבון במצבי דחק), אבל אחרי 8 שעות שאתה רץ מחולה לחולה, אתה פתאום מבחין ברעידות בידים, אתה דוקר את עצמך עם המחט בזמן שאתה שואב אמפולה, ואז בודק לעצמך סוכר ורואה שצנחת ל-62 מ"ג%.
אז אתה עוצר לאכילת בליסה, ארוחה אחת ביום, אדירה, מלאה בפחמימות, וחוזר לשגרת היום.

יקח לגוףשלי שבועייםהתאזן חזרה מהבלאגן הזה.

אישית אני ישן בין 10~12 שעות ביום. לפעמים יותר
אתה לא.

😃 תנחומיי... אבל ברור שפותח הפוסט לא ישן 4 שעות בממוצע בלילה, למעשה התיאןר שלך ממחיש מדוע זה לא יתכן...

אישית אני ישן בין 10~12 שעות ביום. לפעמים יותר
אתה לא.

😃 תנחומיי... אבל ברור שפותח הפוסט לא ישן 4 שעות בממוצע בלילה, למעשה התיאןר שלך ממחיש מדוע זה לא יתכן...

אתה לא.

זה אפשרי תאמת, יש כאלה שישנים קבוע איזה שעתיים/3 באמצעות כדור מסויים שהופך אותך למכונת עבודה ולימודים....

אני לא רוצה לפתוח דיון על הרעב בתקופה הזאת.
בגלל הסטרס, ורמות הקורטיזול האדירות מחד, אך רמות קטאכולמנים מאידך, אתה נכנס למצב שבו אתה לא רוצה לאכול (דומה לחוסר תאבון במצבי דחק), אבל אחרי 8 שעות שאתה רץ מחולה לחולה, אתה פתאום מבחין ברעידות בידים, אתה דוקר את עצמך עם המחט בזמן שאתה שואב אמפולה, ואז בודק לעצמך סוכר ורואה שצנחת ל-62 מ"ג%.
אז אתה עוצר לאכילת בליסה, ארוחה אחת ביום, אדירה, מלאה בפחמימות, וחוזר לשגרת היום.

יקח לגוףשלי שבועייםהתאזן חזרה מהבלאגן הזה.
אני אחי אחרי כל יום כיפור יש לי איזה 4-5 יום שאני לא יכול להתאמן אני גמור!

בכל מקרה לצורך הדיון, רמות ה-GH הגבוהות ביותר מופרשות בזמן שינה. למעש בערך פי 3 יותר מכל מניפולציה ספורטיבית/תזונתית שתעשה, בניסיון להרים את הרמה.

בכל מקרה לצורך הדיון, רמות ה-GH הגבוהות ביותר מופרשות בזמן שינה. למעש בערך פי 3 יותר מכל מניפולציה ספורטיבית/תזונתית שתעשה, בניסיון להרים את הרמה.
אלא אם כן אתה בולע GH ואז חוקי המשחק משתנים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית