בנפח דדלו אני אמור להגיע ל 180 בערך אז 200+ (מקווה) בנפח סקוואט אני אמור להגיע ל 170 בערך אז 200 בערך
באנצ' אין לי מושג
180 ל 5X5 מ 105 נוכחי ל 5X5 עד דצמבר? 😲
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בנפח דדלו אני אמור להגיע ל 180 בערך אז 200+ (מקווה) בנפח סקוואט אני אמור להגיע ל 170 בערך אז 200 בערך
באנצ' אין לי מושג
ההתערבות עדיין בתוקף.נראה אותך עוקף אותי 😵💫🥊
קודם כל יש חודשיים+ עז אז וה 180 נפח אני אמור להגיע בדדליפט בסקוואט אני חושב 160 בערך. כל דבר לגבי התוכנית אני מתייעץ אז אני לא דואג180 ל 5X5 מ 105 נוכחי ל 5X5 עד דצמבר? 😲
ההתערבות עדיין בתוקף.
קודם כל יש חודשיים+ עז אז וה 180 נפח אני אמור להגיע בדדליפט בסקוואט אני חושב 160 בערך. כל דבר לגבי התוכנית אני מתייעץ אז אני לא דואג
זה מה שאני אומר... 😕עדיין, 80 קילו לנפח בחודשיים נשמע בגדר הבידיוני...
איזה 80 קילו בראש שלך? יש שלושה חודשים בערך עד התחרות שאני הולך להתקדם בהם 60 קילן בערך בסקוואט ודדליפטעדיין, 80 קילו לנפח בחודשיים נשמע בגדר הבידיוני...
אתה יודע שהעלייה במשקלים לא נהיית יותר קלה?איזה 80 קילו בראש שלך? יש שלושה חודשים בערך עד התחרות שאני הולך להתקדם בהם 60 קילן בערך בסקוואט ודדליפט
ברור. בגלל זה הכל השערה אבל אלה יהיו בערך המשקלים הסופייםאתה יודע שהעלייה במשקלים לא נהיית יותר קלה?
איזה 80 קילו בראש שלך? יש שלושה חודשים בערך עד התחרות שאני הולך להתקדם בהם 60 קילן בערך בסקוואט ודדליפט
מתי* 😃שמטי
מתי* 😃
😆 זה Matt/y באנגלית ובעברית זה מתי.חשבתי שזה יותר לכיוון matt מאשר מתתיהו 😆
סליחה. 🙄בבקשה לא להספים את הלוג, תודה
לא קראת הכל. בדדליפט אני אמור להגיע ל 170 בערך ובסקוואט 160. כמובן שהכל השערה ואין לדעת מה יקרה.ע"פ מה שכתבת אז 75.. (105-180)
בכל מקרה, כמו שמטי אמר, זה נהיה רק יותר קשה (מניסיון:sarcastic:) .
גם 60 קילו בשלושה חודשים זאת התקדמות מאד מהירה, אלא אם אתה שוקל 100+קילו/ היה לך את המשקל הזה פעם/ התחלת להזריק...
בכל מקרה, אני אוריד בפנייך את הכובע אם תצליח.
אגב, 180 5X5 יתן לך יותר מ 200, משמעותית יותר מ 200...
השקילה אתמול 72.1 מינוס 200 גרם. לדעתי זאת שקילה שגויה, מדי פעם אני רואה ירידה במשקל במקביל לעלייה באחוזי השומן של הטניטה. זה כנראה שיבוש בגלל נוזלים
דדליפט 60,75,90,100,115 לחמש. לא מרוצה כ'כ מהביצוע
בנץ' 5*3 עם 72.5 פלוס 2.5, לא קל
סקווט קל, הרגיש בסדר אבל יש לי קצת רגישות בגב התחתון
מתח טוטאל 32. 8,6,6,4,4,4 מאתגר
שנה טובה!
מה הבעיה בטכניקה? חוץ מגב עליון קצת עגול.שחיף 😛
מה קרה לטכניקה?
לא ראיתי אותך מרים ככה אף פעם בסרטונים למיטב זכרוני.
גב תחתון לא מספיק מכווץ לדעתימה הבעיה בטכניקה? חוץ מגב עליון קצת עגול.