הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

המסע לק1ביות , אמות,תאומים וטוטאל 560 (והכל בחרוזים)

• פותח/ת השרשור berdan
  • פורסם בתאריך
berdan עדכן/ה את הלוג ״המסע לק1ביות , אמות,תאומים וטוטאל 560 (והכל בחרוזים)״:

עדכון לוג: 28/08/16

משקל גוף במכון (בבגדים קבועים) : 76.8 ק"ג , ירידה של 600 גרם מלפני שבוע,אם זה מייצג משהו

אימון שבוע שני , אימון פרס , יום ראשון .

חימום :
30x5
37.5X5
45X3

52.5X3
60X3
67.5X6

כמובן,ים עבודה משלימה,הרבה מתח,אוכל , ושתי כדורי פאקיטול.

קרא את שאר עדכון הלוג...

berdan עדכן/ה את הלוג ״המסע לק1ביות , אמות,תאומים וטוטאל 560 (והכל בחרוזים)״:

עדכון לוג: 30/08/16

יום שלישי,אימון דדליפט

אימון מסריח,הייתי לחוץ זמן כי הייתי צריך להחזיר את המפתחות של הדירה הישנה שלי לבעל הבית . כמובן,בחדר כשר המפוצץ של הטכניון היה מישהו , חיכיתי לו שנה ,ואז מישהו רצה להיכנס איתי ,ורק עד שהתחממתי הוא סיים ורצה לקחת לי את המוט לעשות TBAR . ניסה לשכנע אותי ממש לעשות בכלוב ,למרות שהסברתי לו שיש שמה הגבהה ואני עובד לפי מספרים מדויקים . כוסעומו עומו עומו המקום הזה , למה אף אחד לא מפחד ממני כמו ממתי חח .

בקיצר :
חימום : -
60x5
75x5
90x3

עבודה :

105x3
120x3
135x8

הייתי יכול לעשות יותר אבל הבחור עם הTBAR פשוט עמד לי מאחורי הכתף כמו ערפד ואכל אותי ואת המוט עם המבט,בסוף זה הלחיץ אותי להיכנס לסט מוקדם יותר במקום לחכות עוד דקה ולעשות אולי עוד חזרה או שתיים .

בסוף במקום לעשות BBB כמו שרציתי ,הלכתי ועשיתי גב,בייספס וכפיפות ברכיים כאשר כל שנייה באים ומנסים לדבר איתי כאני לחוץ זמן רצח , או מלחיצים אותי על המכשירים. זהו,נראה לי אני פשוט גומר את השנה ועובר לACT (הזין רק שהם לא עובדים סופ"שים כמו בטכניון,שזה מאוד נחמד) .

אימון מחורבן .

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית