ss למרות הכל..

ליאור

משתמש מתחיל
234
3
נק' מוניטין:
3
234
3
1.9.2009
סקווט 90 ליברות 5-5-5 היה סבבה לא קל ולא קשה,טכניקה נקייה ואיטית.
לחיצת חזה 140 ליברות לא הלך טוב,שיחקתי עם משקלים אתחיל שוב עם משקל יותר נמוך אפילו.
דדליפט התחלתי עם 50 LB -בדיקת טכניקה.
בטן בשיפוע 15-15-15

כל המשקלים לא כוללים את המוט שלרוב זהו מוט אולימפי ששווה 20KG

התחושה היא של חוסר מעש בחדר כושר.
מקווה שעם הזמן התחושה תשתפר.
אני רוצה לנפץ פה את כל המיתוסים..מקווה שאצליח.

נערך לאחרונה:
סקוואט ל-90 LB לא כולל מוט
לחיצת חזה 140LB
דדליפט התחלתי עם 50 LB -בדיקת טכניקה.
בטן בשיפוע 3X15

כל המשקלים לא כוללים את המוט שלרוב זהו מוט אולימפי ששווה 20KG

התחושה היא של חוסר מעש בחדר כושר.
מקווה שעם הזמן התחושה תשתפר.
אני רוצה לנפץ פה את כל המיתוסים..מקווה שאצליח.

התחושה הזאת תשתנה כאשר המשקלים יעלו , אל תדאג .
שיהיה לך בהצלחה .

• פותח/ת השרשור
כן אני יודע הבנץ לא היה טוב,סתם הגזמתי,בכל מקרה אתחיל את הבנץ מחדש עם משקל של 100 ליברות ואדז אתקדם כדי שלא אתקע.
לגבי הRM5 מזמן לא בדקתי. אבל כמעט בטוח 180 ליברות.

בהצלחה, האימונים הראשונים די משעממים, עוד כמה אימונים ואתה תרגיש עד כמה התוכנית מתישה 😃

• פותח/ת השרשור
אוקי,ההרגשה היא גם באה לידיי ביטוי מבחינה ויזואלית נפח גודל וכו'..

אתה תכפיל את הכוח, תעלה 10-15 ק"ג, ותעשה את זה איכשהו מבלי להראות גדול יותר.

• פותח/ת השרשור
2.9.09
אני יודע שאני לא אמור להתאמן היום,אבל האימון הקודם היה כזה לא רציני שהייתי חייב לעשות את האימון השני על מנת להרגיש טוב עם עצמי. אז אנא בלי תגובות מיותרות בנושא זה.

סקווט- 100 ליברות 5-5-5 היה מצויין,טכניקה חלקה,איטית ונכונה.בסט האחרון בחזרה האחרונה הרגשתי קצת קושי,זה בגלל שגם אתמול עשיתי
לחיצת כתפיים-30 ליברות 5-5-5 היה מצויין,איטי ומדוייק.(ביצעתי את זה בעמידה ,לקדימה,עד תחת הסנטר ואז עלייה מקווה שזה נכון?! )
מתח-נקי משקל גוף 5-5-5 היה גם מצויין חזרות נקיות עלייה עד סנטר מעל הברזל וירידה עד מרפקים ישרים,לאט ובטוח.
בטן 15-15-15 בשני סטים האחרונים היה קשה זה בגלל שהמון זמן לא עבדתי בטן.

סה"כ הרגשה קצת יותר טובה.
יש אור בקצה המנהרה..

נערך לאחרונה:
אחרי זה אנשים אומרים למה SS לא עובד. וזו לא תגובה מיותרת, יש עיקרון מאחורי האימונים הקלים האלו של SS אתה כרגע הרסת אותו והייתי מתחיל מחדש.
אם אתה לא מוכן פסיכולוגית לתוכנית ולא מאמין בה אל תעשה אותה.

• פותח/ת השרשור
אין כל בעיה את האימון הבא אני אעשה ביום שישי ואמשיך בצורה מסודרת.

ומשה,אני מאמין בה,עם לא הייתי מאמין בה לא הייתי מתחיל עם כל הקושי הפסיכולוגי שיש בה.

נערך לאחרונה:
2.9.09

מתח-נקי משקל גוף 5-5-5 היה גם מצויין חזרות נקיות עלייה עד סנטר מעל הברזל וירידה עד מרפקים ישרים,לאט ובטוח.

יש סיבה שעשית רק 5 עליות מתח? אם זה המקסימום שלך, אז סבבה, אבל אם לא, אתה צריך להגיע ל- 15 עליות ואז להוסיף משקל (לא ברור לי אם 15 רק בסט הראשון או בכולם ורק אז להוסיף משקל).

• פותח/ת השרשור
יש סיבה שעשית רק 5 עליות מתח? אם זה המקסימום שלך, אז סבבה, אבל אם לא, אתה צריך להגיע ל- 15 עליות ואז להוסיף משקל (לא ברור לי אם 15 רק בסט הראשון או בכולם ורק אז להוסיף משקל).

עשיתי 5 עליות לא כי זה המקסימום שלי, כי רשום כך בתוכנית 3X5, התחלתי את ה-5 חזרות בלי משקל בכוונה,בפעם הבאה אעלה משקל על גופי בין 2.5-ל5 KG .

מאיפה הבאת את זה שאני אמור לעשות בתור התחלה 15? הייתי רוצה לדעת עם זה נכון ובמידת הצורך אתקן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית