הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
הלוג של עופק ~ המסע ל2 פלטות בנץ

הלוג של עופק ~ המסע ל2 פלטות בנץ

• פותח/ת השרשור Grobe
  • פורסם בתאריך
גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-20/2/16

Grobe

משתמש משקיע
3,792
1,255
נק' מוניטין:
2,946
3,792
1,255
אל תתחיל SS
עשיתי את הטעות שלך. אולי יש לי גנטיקה של תולעת, אולי עשיתי הרבה טעויות חוץ מזה, אבל אין לך מספיק טסט בגוף כנראה עדיין.
אני לא רוצה להגיד מה יקרה לך, כי אני לא יכול לדעת, אבל מה שקרה לי זה:
אי התקדמות
טכניקה לקויה
הובילה לפציעות
שהובילו לירידה במשקלים. ברצינות,לך על לינארית או על משהו אחר שגם יהיה יותר מועיל לבנץ.
כן אני יודע, גם אני אמרתי ''אני אשמור על טכניקה'' זה פשוט לא קורה כשאתה נחוש להתקדם ולא מצליח. סמוך עליי אני מבין אותך, את התחושות שלך ומה אתה חושב, זה אני בדיוק לפני שנה.
שלא תבאס אותך המחשבה על התקדמות של פעם בשבוע, אתה יכול להוסיף לבנץ שלך 10 קילו בחודש בשקט, לא נשמע רע נכון ?

אל תתחיל SS
עשיתי את הטעות שלך. אולי יש לי גנטיקה של תולעת, אולי עשיתי הרבה טעויות חוץ מזה, אבל אין לך מספיק טסט בגוף כנראה עדיין.
אי התקדמות
טכניקה לקויה
הובילה לפציעות
שהובילו לירידה במשקלים. ברצינות,לך על לינארית או על משהו אחר שגם יהיה יותר מועיל לבנץ.
כן אני יודע, גם אני אמרתי ''אני אשמור על טכניקה'' זה פשוט לא קורה כשאתה נחוש להתקדם ולא מצליח. סמוך עליי אני מבין אותך, את התחושות שלך ומה אתה חושב, זה אני בדיוק לפני שנה.
שלא תבאס אותך המחשבה על התקדמות של פעם בשבוע, אתה יכול להוסיף לבנץ שלך 10 קילו בחודש בשקט, לא נשמע רע נכון ?
הוא בן 14, לא חושב שיהיה בעיה

• פותח/ת השרשור
אל תתחיל SS
אי התקדמות
טכניקה לקויה
הובילה לפציעות
לא תודה

• פותח/ת השרשור
OFEKHA001 עדכן/ה את הלוג ״ססססס ~לוג~ (SS)״:

עדכון לוג: 19/05/15

ואי היה יחסית טוב נראלי לאימון ראשון..
A:
3X5X40 סקוואט
3X5X25 בנץ'
3X5X60 דדליפט
עשיתי 3 סטים של דדליפט כי אושר עזר לי @PowerLifting אגב, תודה רבה.

בדיקת טכניקה סקוואט (לא צילמתי את ה40 בגלל שנגמר לי הסוללה)

קרא את שאר עדכון הלוג...

"צפוי"
אתה אומר את זה כאילו הייתי חייב להקשיב לך
ומה שקרה לך יקרה לי
לא חסר ילדים בגיל שלי שכן הלך להם טוב הסס
גם לי הייתה תקופה שניסיתי SS , הרגשתי מוכן כמו שאתה מרגיש עכשיו, אבל הSS אצלי הייתה כשלון מוחלט.
לא נפצעתי או משהו כזה,אבל המשקלים לא התקדמו כמו שצריך,יהיה לך קשה לעשות SS לבד בלי עזרה.

אל תתחיל SS
אי התקדמות
טכניקה לקויה
הובילה לפציעות
לא מסכים לגמרי, כשהתחלתי להתאמן הלכתי על ss והלך לא רע, פחות לטעמי ליפטינג אבל הייתי צריך כוח בסיסי כי הייתי ממש נמושה.
בעיקרון אתה צריך הרבה רצון ויהיה בסדר, אבל כמו שיהב אמר זה ממש לא מתאים לכל אחד ויש סיכוי שאם אתה מאלה שמתפתחים לאט גם הטסט שלך ברצפה.. תנסה חודש חודשיים תראה את ההתקדמות. הכי חשוב אל תתקע על התוכנית אם היא הולכת רע ויהיה בסדר

• פותח/ת השרשור
גם לי הייתה תקופה שניסיתי SS , הרגשתי מוכן כמו שאתה מרגיש עכשיו, אבל הSS אצלי הייתה כשלון מוחלט.
לא נפצעתי או משהו כזה,אבל המשקלים לא התקדמו כמו שצריך,יהיה לך קשה לעשות SS לבד בלי עזרה.
למה בלי עזרה
יש פה עזרה בפורום
וגם במכון יהיה עזרה, אין לי כוח לפרט פה למה.
אבל אל תדאג

מי שלא מצליח בSS זה בגלל טכניקה לא טובה בתרגילים. מתאמנים כאלה בדרך כלל פורשים לתכנית בילדינג שלא דורשת יותר מדי חשיבה והשקעה.
אצל ריפטו ילדים בגיל 14 מגיעים למשקלים יפים,
כמאמן נתקלתי במתאמנים שהתחילו SS עם טכניקה לא טובה ולא התקדמו כמובן,
לעומת זאת מתאמנים ששיפרו את הטכניקה שלהם נתקעו הרבה פחות בתכנית.
לפני חצי שנה היה לי מתאמן בן 14 שהגיע בSS לסקוואט 120 תוך 3 חודשים.

• פותח/ת השרשור
מי שלא מצליח בSS זה בגלל טכניקה לא טובה בתרגילים. מתאמנים כאלה בדרך כלל פורשים לתכנית בילדינג שלא דורשת יותר מדי חשיבה והשקעה.
אצל ריפטו ילדים בגיל 14 מגיעים למשקלים יפים,
כמאמן נתקלתי במתאמנים שהתחילו SS עם טכניקה לא טובה ולא התקדמו כמובן,
לעומת זאת מתאמנים ששיפרו את הטכניקה שלהם נתקעו הרבה פחות בתכנית.
לפני חצי שנה היה לי מתאמן בן 14 שהגיע בSS לסקוואט 120 תוך 3 חודשים.
בגלל זה באימון הבא לא נראלי אני יעלה משקלים אלא יותר יעבוד על טכניקה

אל תתחיל SS
אי התקדמות
טכניקה לקויה
הובילה לפציעות
אתה אכלת מלוכלך, עשית שטויות לא עבדת בכלל על טכניקה לפני שהתחלת סס והגזמת עם ההתקדמות למשקלים שאתה לא יכול להרים זה לא שזה יקרה לכל אחד אתה זה שעשית טעויות ולפי דעתי זה מצוין להתחיל סס בגיל 14
אמן עליי להתחיל סס בגיל 14-15 במקום השטויות שעשיתי...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית