עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה מוזמן להראות תמונה משלך גבר אם הייתי במצב שאתה מדבר אולי הייתי נעלבבונא אחי ,לך תאכל משהו ,אתה נראה רעב מת (ברצינות,בהסתכלות על אחוז שומן שלך מחד ועל מסת שריר שלך מצד שני , אני אישית הייתי ממליץ לך לעבור לתקופת חזירות קשה ואימונים אינטסיבים ) .
חחחח כן העבודה גומרת אותי אין לי זמן לכלום בקושי להתאמן אני רוצה ךרדת עוד איזה 2 אחוז שומן ואז אני אעשה בדיוק מה שאמרת בנתיים זה הולך לי קל מהרגיל אז למה לעצורמלא זמן לא היית כאן.. לאן נעלמת?
אם אתה לא מזהה אותי אז זה מורן..
נראה חטוב וחטוף לפנים 👏
עזוב אותך קלן וחיטוב, לדעתי אתה בשייפ טוב בשביל החודשיים שלוש הקרובים (ים,בחורות וכו'.. אני מניח)
אז תיהיה על ניטראלי ותמשיך להרים כבד.
אוקי כי התגובה הראשונה שלך היתה נראית קצת מזלזלתאל תעלב בנאדם,לא אמרתי שאתה שחיף או משהו ,כולה התכוונתי שבסה"כ אתה כבר מספיק חטוב לדעתי ,ואפשר להיכנס לתקופת מסה לשים עוד משקל ..יש לך באמת אחלה גב , אבל למה לא לשים עוד שריר (עם עוד קצת שומן ) ? אתה מספיק חטוב כדי לשים עוד שריר על הגוף ,אלא עם כן יש לך תחרות עוד כמה חודשים או משהו , אני במקומך הייתי ממשיך תקופת מסה . עוד שריר זה תמיד טוב .
כי באחוזי שומן נמוכים אתה תתחיל להיחלש ולאבד מסת שריר מהר יותר.חחחח כן העבודה גומרת אותי אין לי זמן לכלום בקושי להתאמן אני רוצה ךרדת עוד איזה 2 אחוז שומן ואז אני אעשה בדיוק מה שאמרת בנתיים זה הולך לי קל מהרגיל אז למה לעצור
אז למה קנית? 😄אלא אם תשתמש בקלן (ואני לא מעודד לזה או משהו בסגנון)
זה שאני לא מעודד לא אומר שאני נגד זהאז למה קנית? 😄
כי באחוזי שומן נמוכים אתה תתחיל להיחלש ולאבד מסת שריר מהר יותר.
אלא אם תשתמש בקלן (ואני לא מעודד לזה או משהו בסגנון), אבל המשך חיטוב באופן טבעי יגרור לתוצאות לאו דווקא טובות.
כבר רואים את הריבועים 😉
סט פוינט נמוך וגנטיקה לשאלתךתאמת מעניין אותי באמת מה השיטות להשלת שומן מתחת למספר דו ספרתי ,בלי עזרים .ומתי המצב שאתה אומר לעצמך "די" .
חחחחח תודה נראליאלוהים ישמור אתה חטוב רצח דיי זה כואב לי בקוביות מתחת לשומן שלי. 😡