הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה שבוע ראשון לחיטוב

• פותח/ת השרשור lala17
  • פורסם בתאריך

lala17

משתמש קבוע
1,248
337
נק' מוניטין:
755
1,248
337
הרבה זמן לא הייתי פה

קיצר אחרי הפסקה של 3 שבועות בגלל כל מיני סיבות נאלצתי לחזור למסה כמה שבועות כדי לחזור לעצמי משקלים אפילו עלו יום ראשון האחרון התחלתי חיטוב הפעם רציני ירדו קצת נוזלים וזה מה שנשאר
20150521_175042.jpg

• פותח/ת השרשור
חחח לא ממש עונים לי פה אבל אני אמשיך לעדכן בשביל עצמי
אחרי 3 שבועות בערך לא ירדתי יותר מדי אבל רואים שינוי קל היום הבאתי קלן נראלי אתחיל מיום ראשון
20150610_072913.jpg

לא הבנתי אתה עכשיו במסה או בחיטוב?
בכ"מ אני ממליץ על להתחיל מסה ולגדול.
לטעמי אתה כבר חטוב מעל ומעבר.
ואם אתה יכול בבקשה לעלות תמונת רגליים ?

לפי דעתי גם אפשר להתחיל מאסה נראה כמו 12 13 אחוז שומן .
אלה אם באלך לחטב לגמרי .
בכל מקרה נראה טוב אחי בהצלחה

בונא אחי ,לך תאכל משהו ,אתה נראה רעב מת (ברצינות,בהסתכלות על אחוז שומן שלך מחד ועל מסת שריר שלך מצד שני , אני אישית הייתי ממליץ לך לעבור לתקופת חזירות קשה ואימונים אינטסיבים ) .

• פותח/ת השרשור
בונא אחי ,לך תאכל משהו ,אתה נראה רעב מת (ברצינות,בהסתכלות על אחוז שומן שלך מחד ועל מסת שריר שלך מצד שני , אני אישית הייתי ממליץ לך לעבור לתקופת חזירות קשה ואימונים אינטסיבים ) .
אתה מוזמן להראות תמונה משלך גבר אם הייתי במצב שאתה מדבר אולי הייתי נעלב

אוחי זה בראש שלך אולי התמונה מוציאה אותי קטן אז קח
20150610_072850.jpg
20150610_072815.jpg

מלא זמן לא היית כאן.. לאן נעלמת?
אם אתה לא מזהה אותי אז זה מורן..

נראה חטוב וחטוף לפנים 👏
עזוב אותך קלן וחיטוב, לדעתי אתה בשייפ טוב בשביל החודשיים שלוש הקרובים (ים,בחורות וכו'.. אני מניח)
אז תיהיה על ניטראלי ותמשיך להרים כבד.

אל תעלב בנאדם,לא אמרתי שאתה שחיף או משהו ,כולה התכוונתי שבסה"כ אתה כבר מספיק חטוב לדעתי ,ואפשר להיכנס לתקופת מסה לשים עוד משקל ..יש לך באמת אחלה גב , אבל למה לא לשים עוד שריר (עם עוד קצת שומן ) ? אתה מספיק חטוב כדי לשים עוד שריר על הגוף ,אלא עם כן יש לך תחרות עוד כמה חודשים או משהו , אני במקומך הייתי ממשיך תקופת מסה . עוד שריר זה תמיד טוב .

• פותח/ת השרשור
מלא זמן לא היית כאן.. לאן נעלמת?
אם אתה לא מזהה אותי אז זה מורן..

נראה חטוב וחטוף לפנים 👏
עזוב אותך קלן וחיטוב, לדעתי אתה בשייפ טוב בשביל החודשיים שלוש הקרובים (ים,בחורות וכו'.. אני מניח)
אז תיהיה על ניטראלי ותמשיך להרים כבד.
חחחח כן העבודה גומרת אותי אין לי זמן לכלום בקושי להתאמן אני רוצה ךרדת עוד איזה 2 אחוז שומן ואז אני אעשה בדיוק מה שאמרת בנתיים זה הולך לי קל מהרגיל אז למה לעצור
אל תעלב בנאדם,לא אמרתי שאתה שחיף או משהו ,כולה התכוונתי שבסה"כ אתה כבר מספיק חטוב לדעתי ,ואפשר להיכנס לתקופת מסה לשים עוד משקל ..יש לך באמת אחלה גב , אבל למה לא לשים עוד שריר (עם עוד קצת שומן ) ? אתה מספיק חטוב כדי לשים עוד שריר על הגוף ,אלא עם כן יש לך תחרות עוד כמה חודשים או משהו , אני במקומך הייתי ממשיך תקופת מסה . עוד שריר זה תמיד טוב .
אוקי כי התגובה הראשונה שלך היתה נראית קצת מזלזלת

אני אשמח לחזור למסה אני פשוט מעדיף את המראה היבש בקיץ
בסוף הקיץ כמובן שתהיה מסה ואולי אפילו יכנסו לתמונה ממתקים

חחחח כן העבודה גומרת אותי אין לי זמן לכלום בקושי להתאמן אני רוצה ךרדת עוד איזה 2 אחוז שומן ואז אני אעשה בדיוק מה שאמרת בנתיים זה הולך לי קל מהרגיל אז למה לעצור
כי באחוזי שומן נמוכים אתה תתחיל להיחלש ולאבד מסת שריר מהר יותר.
אלא אם תשתמש בקלן (ואני לא מעודד לזה או משהו בסגנון), אבל המשך חיטוב באופן טבעי יגרור לתוצאות לאו דווקא טובות.
כבר רואים את הריבועים 😉

כי באחוזי שומן נמוכים אתה תתחיל להיחלש ולאבד מסת שריר מהר יותר.
אלא אם תשתמש בקלן (ואני לא מעודד לזה או משהו בסגנון), אבל המשך חיטוב באופן טבעי יגרור לתוצאות לאו דווקא טובות.
כבר רואים את הריבועים 😉

תאמת מעניין אותי באמת מה השיטות להשלת שומן מתחת למספר דו ספרתי ,בלי עזרים .ומתי המצב שאתה אומר לעצמך "די" .

• פותח/ת השרשור
תאמת מעניין אותי באמת מה השיטות להשלת שומן מתחת למספר דו ספרתי ,בלי עזרים .ומתי המצב שאתה אומר לעצמך "די" .
סט פוינט נמוך וגנטיקה לשאלתך
לרדת ל6 אחוז שומן בלי לאבד מסה זה כבר הרבה מעבר לקלן ל9-8 עוד איכשהו אפשר ךהגיע עם איבוד לא גדול מדי עם גנטיקה טובה ותזונה מוקפדת

לולא הכותרת הייתי חושב שסיימת חיטוב! לדעתי יש סיכון לאבדן שריר גדול אבל שיהיה לך בהצלחה גבר

אלוהים ישמור אתה חטוב רצח דיי זה כואב לי בקוביות מתחת לשומן שלי. 😡

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית