פשי יפה אצלנו בנבחרת אטליטיקה יצאנו לתחרות באדר יוסף ולקחתי מקום ראשון בכיתות ט ועשיתי 10.41 עם 4 קילותאמת זה היה בשביל הכיף סתם עשיתי אימון אחד לפני..עשיתי 11.70 עם שש קילו
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
פשי יפה אצלנו בנבחרת אטליטיקה יצאנו לתחרות באדר יוסף ולקחתי מקום ראשון בכיתות ט ועשיתי 10.41 עם 4 קילותאמת זה היה בשביל הכיף סתם עשיתי אימון אחד לפני..עשיתי 11.70 עם שש קילו
אימון A-אימון ראשון אחרי סיום הריסט
סקוואט-5X5- י 72.5,80,90,100,110
בנצ פרס-5X5- י55,60,65,75.5,80
בנט אובר ראו-5X5- י 52.5,57.5,62.5,67.5,75
פוואר קלין-5X3-י 67.5 קילו כל הסטים
בטן
אירובי 30 דקות
אימון טוב והתחלתי להתרגל כבר לאירובי
מאז העידכון האחרון זה מה שקרה:
יום שני לא עשיתי אימון היה לי בגרות אחרונה-זהו חופשי מהמוסד החינוכי
יום שלישי-אימון B
סקוואט-4X5- י 80,85,90,90
דדליפט-4X5- י 97.5,107.5,117.5,130
מילטרי פרס-4X5- י 30,35,40,45
פוואר קלין-5X3- כל הסטים 67.5 קילו
בטן
אירובי
הבייתה.
יום רביעי בלי אימון אבל היה לי שיעור נהיגה אימון טוב לתאומים:P:
יום חמישי היה אימון נבחרת ישראל בפוטבול היה אימון טוב יכול לתת יותר..
יום שישי-אימון C
סקוואט-4X5-י...
אני יודע..יש בי הרבה יותר ממה שאני נותן באימוני נבחרת לא יודע למה זה לא יוצא לי...כנראה זה מהלחץ מול יונה ואלן אנסה לעבוד על זההיית יכול לחסום אותי יותר טוב.
אותו סיפור אצליאני יודע..יש בי הרבה יותר ממה שאני נותן באימוני נבחרת לא יודע למה זה לא יוצא לי...כנראה זה מהלחץ מול יונה ואלן אנסה לעבוד על זה
אימון A
סקוואט-5X5- י 77.5,85,95,105,115
בנצ פרס-5X5- י55,60,67.5,75,82.5
בנט אובר ראו-5X5- י 52.5,57.5,62.5,70,77.5
פוואר קלין-5X3-י 67.5 קילו כל הסטים
בטן
אירובי 30 דקות
איך זה מתנגש?(שואל ברצינות לא ציני)בשביל מה חתירה אם אתה עושה פאוורקלין
לא יודע אבל נגיד בSS זה או זה או זהאיך זה מתנגש?(שואל ברצינות לא ציני)
לא יודע אבל נגיד בSS זה או זה או זה
לא חושב שיש סיבה לעשות לינארית לחתירה, אולי לעשות 8*3 אחרי האימון אבל אני לא בטוח במה שאני אומר
כרגע זה לא תוקע אותי או מעייף ברגע שכן אני אשנהמה רע בעוד נפח לגב קציצ
וואלה אתה צודק...נראלי משבוע הבא אני יעשה קלין לינארית וחתירה עזר 3X8סתם נשמע לי מוזר, זה כמו שתעשה טקסס תחתור לנפח ואז תעשה פאוורקלין
חוץ מזה סקוואט,בנץ,חתירה ואז פאוורקלין נשמע כאילו אתה תגיע עייף לפאוורקלין אז אולי עדיף לעשות לינארית לפאוורקלין במקום לחתירה (שזה המטרה שלך בתור שחקן פוטבול תכלס) ולעשות חתירה בתור עזר
זה מה שנשמע לי הגיוני
האמת אני בכלל לא מבין למה לעשות לינארית באוף סיזן, אני טוחן נפח כמו משוגע, אבל אם כבר התחלת אל תעצור תמשיך להתקדם.וואלה אתה צודק...נראלי משבוע הבא אני יעשה קלין לינארית וחתירה עזר 3X8
יש לי סולם זרירזות ו10 קונוסים בחינם(חבר מאמן כושר) אני עכשיו בתהליכי חיטובהאמת אני בכלל לא מבין למה לעשות לינארית באוף סיזן, אני טוחן נפח כמו משוגע, אבל אם כבר התחלת אל תעצור תמשיך להתקדם.
אם אתה מעוניין, אני יכול לשלוח לך לינק, הזמנתי מאיביי סולם זריזות ב40 שח ו10 קונוסי כדורגל(דיסקית) ב20 שח.
אה ואו שתחטב, או שתגדל זקן
איזה עוד עזרים יש לךיש לי סולם זרירזות ו10 קונוסים בחינם(חבר מאמן כושר) אני עכשיו בתהליכי חיטוב
יש לי גם כדור כוח 5 קילואיזה עוד עזרים יש לך
איך אתה משתמש בקונוסים ובסולם ובכללי איך אתה עובד על הזריזות והשטויות האלה
עובר להיות רסיבר? 😲אני עכשיו בתהליכי חיטוב
חס וחלילה:badtaste14: פשוט צריך יותר מהירות והשומן הזה רק מאט אותיעובר להיות רסיבר? 😲