ייעוץ עזר בTM

Kartoshka

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
0
5
0
שלום,
לא מזמן עברתי לTM בבנץ' אחרי כשל ראשון בSS ב87.5 ואני משלב עם סקוואט במתכונת רגילה של SS ודדליפט עצים פעם בשבוע 1X5
המשקלים כרגע הם:
סקוואט - 3X5 105KG, עשיתי ריסט לא מזמן בגלל טכניקה, בינתיים עוד קופץ ב5 קילו כל אימון
בנץ' - באימון עצימות האחרון נתתי 85 לחמישייה בלי יותר מידי בעיות
דדליפט - 150 לחמישייה באימון עצימות האחרון, גם לא היה קשה מידי

אני לא יודע אם להכניס עזר או לחכות לתקיעה במשקלים ועד אז להמשיך בלי עזר בכלל, מה דעתכם?

• פותח/ת השרשור
האמת שהסיבה שבגללה חשבתי להכניס עזר מלכתחילה היא שאחרי סט של בנץ' אני מרגיש פאמפ ביד הקדמית, ואני לא יודע אם זה מה שתקע לי את הבנץ' בSS ואם כדאי להכניס מעכשיו עזר ליד קדמית או שכרגע באמת כדאי להיצמד לTM מינימלי

האמת שהסיבה שבגללה חשבתי להכניס עזר מלכתחילה היא שאחרי סט של בנץ' אני מרגיש פאמפ ביד הקדמית, ואני לא יודע אם זה מה שתקע לי את הבנץ' בSS ואם כדאי להכניס מעכשיו עזר ליד קדמית או שכרגע באמת כדאי להיצמד לTM מינימלי
לא יודע איך אתה מרגיש פאמפ, אבל היד קדמית לא כל כך שותפה בבנץ' ולכן עזר ליד קדמית לא יועיל לבנץ'.

• פותח/ת השרשור
לא יודע איך אתה מרגיש פאמפ, אבל היד קדמית לא כל כך שותפה בבנץ' ולכן עזר ליד קדמית לא יועיל לבנץ'.
ממה שאמרו לי הבנתי שהיא מייצבת את הבנץ', אבל אם זה לא נכון כנראה שהיד קדמית שלי פח

• פותח/ת השרשור
השאלה היא למה עברת לטקסס בלחיצות אחרי כשל אחד?
התייעצתי עם אנשים מהמכון והם אמרו לי שלהתחיל עכשיו עם DELOAD זה סתם התעסקות בקקה
אז פשוט עברתי לTM במקום להתחיל לנסות לסחוט את הSS ולבזבז זמן

התייעצתי עם אנשים מהמכון והם אמרו לי שלהתחיל עכשיו עם DELOAD זה סתם התעסקות בקקה
אז פשוט עברתי לTM במקום להתחיל לנסות לסחוט את הSS ולבזבז זמן
אפילו לא עברת ריסט אחד ב-SS, לדעתי תחזור למתכונת SS בלחיצות, יש לך עוד לאן להתקדם, טקסס כרגע תהיה בזבוז זמן.
קודם כל תן 3 נסיונות לאותו משקל לפני שאתה עושה ריסט ותבדוק מה סיבת הכשל על מנת שתוכל לראות איפה הבעיה ולתקן אותה:
http://rcts.co.il/כשל-למה-אני-נכשל-בתרגיל-מסוים/

• פותח/ת השרשור
אפילו לא עברת ריסט אחד ב-SS, לדעתי תחזור למתכונת SS בלחיצות, יש לך עוד לאן להתקדם, טקסס כרגע תהיה בזבוז זמן.
קודם כל תן 3 נסיונות לאותו משקל לפני שאתה עושה ריסט ותבדוק מה סיבת הכשל על מנת שתוכל לראות איפה הבעיה ולתקן אותה:
http://rcts.co.il/כשל-למה-אני-נכשל-בתרגיל-מסוים/
אז לסיים את השבוע הזה במתכונת של טקסס ומראשון הבא לחזור לSS?
ואגב קראתי את הכתבה, ויש לי צילומים של סטים שלי, ואני מתייעץ לגבי הטכניקה כל הזמן ואמרו לי שהיא נראית טוב אז כנראה שזה כשל פיזי כי אני תמיד נתקע באמצע התנועה של הבנץ'

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית