עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
גם לאדם הממוצע ה-RDA של חלק מהוויטמינים מגוחך.אני מסכים לגבי המינון המיותר של הגיינר - מיותר. רק שלהבדיל המינונים הנחוצים של רוב הויטמינים תקבל באופטימן, אבל לא את כולם. העודף מינונים שרשומים לך בצד מיוחסים לעודף ויטמינים בחישוב לתפריט של האדם הממוצע. כאדם מתאמן הגוף זקוק ליותר ויטמינים מאשר אדם לא מתאמן. המינונים לדוגמא של סידן ומגנזיום לא מספיקים, גם המינונים של ויטמין c וd.
כדור לא מספיק. עדיף שתיקח לפחות 2 כדורים מאשר 1, לשיקולך.
אני בלי קשר חושב שמומלץ לקחת zmaאני מסכים לגבי המינון המיותר של הגיינר - מיותר. רק שלהבדיל המינונים הנחוצים של רוב הויטמינים תקבל באופטימן, אבל לא את כולם. העודף מינונים שרשומים לך בצד מיוחסים לעודף ויטמינים בחישוב לתפריט של האדם הממוצע. כאדם מתאמן הגוף זקוק ליותר ויטמינים מאשר אדם לא מתאמן. המינונים לדוגמא של סידן ומגנזיום לא מספיקים, גם המינונים של ויטמין c וd.
כדור לא מספיק. עדיף שתיקח לפחות 2 כדורים מאשר 1, לשיקולך.
איך זה קשור? יש תוספים שאני לוקח עם זהראיתם איזה יפה הוא השחיל את הDNP ?
Dnp כידוע לכם זה מינרל חשוב מאוד לגוף
כי?גם לאדם הממוצע ה-RDA של חלק מהוויטמינים מגוחך
60 גרם חלבון זו ההמלצה הגבוהה ביותר. לאנשים בגילאים גבוהים יותר ונשים אף מומלץ פחות.
"משתמש" 😆משתמש בפירות...
ואני לוקח קפאין כי אני לא אוהב קפה.
זה מולטי לבני 50 פלוס?MEN 50 PLUS
זה מולטי עם ערכים יותר טובים משל טוין לאב ויותר משתלם *לאותה אריזה*...זה מולטי לבני 50 פלוס?
איך זה יותר משתלם, 60 מנות של זה עולה קצת יותר מחצי לעומת 180 מנות של טווינלאביותר משתלם *לאותה אריזה*
פספסת את החלק שהדגשתי?איך זה יותר משתלם, 60 מנות של זה עולה קצת יותר מחצי לעומת 180 מנות של טווינלאב
*לאותה אריזה*
אבל זה לא משמעותי כמה כדורים יש באריזה, כי אתה מתייחס לערכים במנה, כשבטווינלאב מנה זה כדור ו50PLUS מנה זה שני כדוריםפספסת את החלק שהדגשתי?
מה זה משנה כמה כדורים המנה כשבשניהם יש 60 מנותאבל זה לא משמעותי כמה כדורים יש באריזה, כי אתה מתייחס לערכים במנה, כשבטווינלאב מנה זה כדור ו50PLUS מנה זה שני כדורים
איך בשניהם יש 60 מנות? הטווינלב עולה 20 דולר ל 180 כדורים (180 מנות) ו 50PLUS עולה 12 ומשהו ל 120 כדורים (60 מנות)מה זה משנה כמה כדורים המנה כשבשניהם יש 60 מנות
*לאותה אריזה*!!!!!!איך בשניהם יש 60 מנות? הטווינלב עולה 20 דולר ל 180 כדורים (180 מנות) ו 50PLUS עולה 12 ומשהו ל 120 כדורים (60 מנות)
אההה הבנתי...*לאותה אריזה*!!!!!!
דיברתי על האריזה של ה60 כדורים של טוין לאב לעומת ה120 כדורים של mens plus
הוא אמר ערכים יותר טובים.אההה הבנתי...
אבל למה לקנות 60 כדורים של טווינלאב כשאתה יכול בפחות מפי 2 לקבל פי 3