הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון מולטי ויטמין

• פותח/ת השרשור Fuck
  • פורסם בתאריך

Fuck

משתמש משקיע
2,808
1,647
נק' מוניטין:
3,782
2,808
1,647
באיזה מולטי ויטמין אתם משתמשים?
והאם אתם מתספים בוויטמינים או מינרלים נוספים מעבר למולטי?

אני מסכים לגבי המינון המיותר של הגיינר - מיותר. רק שלהבדיל המינונים הנחוצים של רוב הויטמינים תקבל באופטימן, אבל לא את כולם. העודף מינונים שרשומים לך בצד מיוחסים לעודף ויטמינים בחישוב לתפריט של האדם הממוצע. כאדם מתאמן הגוף זקוק ליותר ויטמינים מאשר אדם לא מתאמן. המינונים לדוגמא של סידן ומגנזיום לא מספיקים, גם המינונים של ויטמין c וd.
כדור לא מספיק. עדיף שתיקח לפחות 2 כדורים מאשר 1, לשיקולך.

• פותח/ת השרשור
אני מסכים לגבי המינון המיותר של הגיינר - מיותר. רק שלהבדיל המינונים הנחוצים של רוב הויטמינים תקבל באופטימן, אבל לא את כולם. העודף מינונים שרשומים לך בצד מיוחסים לעודף ויטמינים בחישוב לתפריט של האדם הממוצע. כאדם מתאמן הגוף זקוק ליותר ויטמינים מאשר אדם לא מתאמן. המינונים לדוגמא של סידן ומגנזיום לא מספיקים, גם המינונים של ויטמין c וd.
גם לאדם הממוצע ה-RDA של חלק מהוויטמינים מגוחך.

אני בלי קשר חושב שמומלץ לקחת zma

• פותח/ת השרשור
60 גרם חלבון זו ההמלצה הגבוהה ביותר. לאנשים בגילאים גבוהים יותר ונשים אף מומלץ פחות.
40-60 מ"ג ויטמין סי.
בי12 6 יחב"ל.

לאדם שצורך 2,000 קלוריות ביום מומלץ לצרוך 270 גרם פחמימה, להגביל שומן ושומן רווי (שומן ל-70 גרם ורווי ל-20 גרם), אבל סוכרים יכולים להגיע ל-90 גרם.

מה זה משנה כמה כדורים המנה כשבשניהם יש 60 מנות
איך בשניהם יש 60 מנות? הטווינלב עולה 20 דולר ל 180 כדורים (180 מנות) ו 50PLUS עולה 12 ומשהו ל 120 כדורים (60 מנות)

אני הדגשתי את הטוב והרע בשניהם בטבלה, השאר זה השיקול של הקונים.
אם קונה מתכוון לקנות 60 מנות עוד 4 שקל לא יהרגו אותו בשביל ערכים טיפה יותר טובים..
במיוחד כשיש בחנויות מחול שעושות BOGO על ה50 men's plus
איך בשניהם יש 60 מנות? הטווינלב עולה 20 דולר ל 180 כדורים (180 מנות) ו 50PLUS עולה 12 ומשהו ל 120 כדורים (60 מנות)
*לאותה אריזה*!!!!!!
דיברתי על האריזה של ה60 כדורים של טוין לאב לעומת ה120 כדורים של mens plus
יש כמה וכמה אריזות לאותו מוצר כמו שיש אבקות שהם קילו וחצי קילו

*לאותה אריזה*!!!!!!
דיברתי על האריזה של ה60 כדורים של טוין לאב לעומת ה120 כדורים של mens plus
אההה הבנתי...
אבל למה לקנות 60 כדורים של טווינלאב כשאתה יכול בפחות מפי 2 לקבל פי 3

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית