יותר גבוה ממני ב2.5 ק"ג. 😭167.5 לחמישייה.
אז כן,לדעתי אתה יכול לעלות ל130 ואז לאיזה 140 ומשם להתחיל לעלות בחמישיות. למה אתה לא עובד במתכונת של 1X5?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יותר גבוה ממני ב2.5 ק"ג. 😭167.5 לחמישייה.
אל תדאג סיכוי קלוש שאני אגיע למשקל הזה בחיטוב, המתכונת היא 1X5 כבד הסטים הקודמים הם חימומים.יותר גבוה ממני ב2.5 ק"ג. 😭
אז כן,לדעתי אתה יכול לעלות ל130 ואז לאיזה 140 ומשם להתחיל לעלות בחמישיות. למה אתה לא עובד במתכונת של 1X5?
ברור,אבל אני אמרתי לך בכללי מה המתכונת שלדעתי אתה צריך לעבוד,אתה לא באמת תגיע למשקלים הללו בחיטוב. (או שכן,או אתה תפתיע אותנו.)אל תדאג סיכוי קלוש שאני אגיע למשקל הזה בחיטוב
מה? 😕יהיה בסדר מתי 😃 מותר ללכת לחרבן או שאני צריך לספר לך באיזה מתכונת אני מתכוון לעשות את זה ?
טוב,זה יצא לך קצת "תרד ממני ודי להגיד לי מה לעשות."מה שניסיתי לומר בצורה ציורית זה תודה על העזרה אבל יהיה בסדר, ההתקדמות (5 או 10 ק"ג) תהיה לפי רמת קושי של ה 130 שבוע הבא .
🙄🤩טוב,זה יצא לך קצת "תרד ממני ודי להגיד לי מה לעשות."
אני מעריך את ההתלהבות שלך אבל אתה לוקח את החיים קצת ברצינות מידי.
סרקזם,חשבתי אתה חזק בזה. 😃אני מעריך את ההתלהבות שלך אבל אתה לוקח את החיים קצת ברצינות מידי.
סבבה. יש גבול לדקויות של האימוג'ים שאני מסוגל לעכלסרקזם,חשבתי אתה חזק בזה. 😃
ימאוד מרשים !!! 🏋️😅
היה קל ????
גובל בהעלבה.😭
שבוע הבא 130
סקוואט 3X5 70KG, לא קשה אבל לא מרוצה מהטכניקה.
בנץ 3X5 95KG
צ'ינאפס 3X5 30KG
דיפס 2X10 45KG
יד קדמית 3X10
L סיט,3 סטים של 40 שניות מתחיל ליישר קצת רגליים.
גלגל בטן 3X10
LBאתה עושה LB או HB?
10 ק" ריצה בחולצה לבנה בגשם.
היה כיף גדול למרות שלא היו הרבה אנשים בחוץ שיכלו להעריך את הגוף המעמם שלי ועוד
בחולצה לבנה רטובה וצמודה 😆 🤤 😳 ✋🛑✋
האמת שמישהי עצרה להציע לי טרמפ אבל נראה לי שזה היה מרחמים ולא תודות לחולצה 😃
10 ק"מ 50 דקות (12 קמ"ש) דופק ממוצע 153.
אימון A:
סקוואט 3X5 75KG לא קשה (+5 מאימון קודם), טכניקה טובה יותר, עובר להתקדמות מאימון לאימון, אין טעם במשקל כזה להתקדם 5KG פעם בשבוע.
בנץ 3X5 100KG , היה טוב ,נעלה משקל בשבוע הבא.
צ'ינאפס 3X5 30KG, כנ"ל
דיפס 2X10 50KG, כנ"ל
יד קדמית בעמידה 45KG (שברו את הכיסא כומר בחד"כ)
L סיט 3 סטים של 40 שניות, תרגיל רוצח.
3X10 גלגל בטן.