הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

זקן וחלש אבל רץ יותר ממך

TvrSp12 עדכן/ה את הלוג ״זקן וחלש אבל רץ יותר ממך״:

עדכון לוג: 22/07/16 - התאוששות + חצי מרתון מצפה רמון

התאוששות מאתמול:
סקוואט 3X5 92.5
פרס 3X5 65
DB ROW 3X10
מתח 3X10
חצי מרתון מהיום:
סיימתי יום עבודה ונהגתי 200 ק"מ למצפה רמון.
ריצת שטח בלילה, מסלול נוח סה"כ שבילים לבנים לא טכני מידי. כיף סה"כ לרוץ באמצע שום מקום ולראות כוכבים.
לא לקחתי ג'לים תוך כדי הריצה רק מים (פחות מליטר סה"כ).
התחלתי קצת חזק מידי וזה פגע בי בחצי השני של הריצה שהגעתי אליה עם קוואדס חצי תפוסים.
לסיכום חצי מרתון, 171 מטר טיפוס מצטבר , דופק ממוצע 162, קצב ממוצע של בדיוק חמש דקות לק"מ
סה"כ 1:45
גרף קצב ושיפוע ביחס לזמן:
צפה בקובץ המצורף 35356

קרא את שאר עדכון הלוג...

מה זאת אומרת טיפוס מצטבר? לדוגמא אצלי יש עליה של איזה 2 ק''מ שהיא בזווית של 60 מעלות (?) בערך.. ובסוף יש פיק בגובה של דיונה
ובריצת 10 ק''מ יש טעם לג'ל? אני כן מרגיש פחות אנרגטי אחרי 20 דקות בערך

מה זאת אומרת טיפוס מצטבר? לדוגמא אצלי יש עליה של איזה 2 ק''מ שהיא בזווית של 60 מעלות (?) בערך.. ובסוף יש פיק בגובה של דיונה
ובריצת 10 ק''מ יש טעם לג'ל? אני כן מרגיש פחות אנרגטי אחרי 20 דקות בערך
טיפוס מצטבר מחושב על ידי שעון הריצה שכולל gps. המשמעות היא כמה מטרים עלית במהלך הריצה. לדוגמא אם רצת בעליה ישרה מגובה 0 וסיימת בגובה 100. אז הגובה המצטבר הוא 100. בפועל השעון סופר את כל שינויי הגובה.
זוית עליה היא טאנגנס אז ב 45 מעלות על כל מטר ריצה עלית מטר גובה. אז אין עליה ב 60 מעלות. הטיפוס לחרמון הוא באזור 5-6 מעלות בטור דה פראנס יש קטעים של 15 מעלות או יותר

@Banned
לגבי ג'ל לא אמור לתת לך איזשהוא יתרון משמעותי בריצת 10 קמ
יכול להיות שהתחלת אותה זמן ארוך מידי אחרי הארוחה האחרונה. במה מתבטאת חוסר האנרגיה שאתה מתאר?

@Banned
לגבי ג'ל לא אמור לתת לך איזשהוא יתרון משמעותי בריצת 10 קמ
יכול להיות שהתחלת אותה זמן ארוך מידי אחרי הארוחה האחרונה. במה מתבטאת חוסר האנרגיה שאתה מתאר?
אני אוכל 3 שעות לפני ארוחה כבדה ושעה וחצי לפני פרי (מתעכל לי לאט)
המסלול שלי מתחיל עם עלייה כמו שאמרתי של 2 ק''מ והיא ממש קשה ולאחר העלייה אני מרגיש עייפות וחוסר אנרגיה להעלות קצב

אני אוכל 3 שעות לפני ארוחה כבדה ושעה וחצי לפני פרי (מתעכל לי לאט)
המסלול שלי מתחיל עם עלייה כמו שאמרתי של 2 ק''מ והיא ממש קשה ולאחר העלייה אני מרגיש עייפות וחוסר אנרגיה להעלות קצב
נשמע שאתה מתחיל בקצב גבוה מידי

חפש suunto ambit 3 peak , הוא עלה 500$ לפני בערך שנתיים והוא מדור קודם (לא צבעוני, עם רצועת דופק ולא חיישן בשעון עצמו)
יש שעונים מתקדמים ממנו במחירים סבירים, לדוגמא גרמין 225/235 עולים אאל"ט סביב האלף. בכל מקרה אם זה רק למטרת מדידת קצב יש מספיק אפליקציות לסמארטפון שיענו על הדרישה.

TvrSp12 עדכן/ה את הלוג ״זקן וחלש אבל רץ יותר ממך״:

עדכון לוג: 24/07/16 - עצימות

אימון מאתמול
סקוואט 5X120
בנץ 2X122.5, שוב לא עלו 3 למרות הדילואוד והנפח המוצלח השבוע
דדליפט 3X5 155KG הכל טוב חוץ מהחזרה ראשונה שקצת קשה.
מתחיל לשנות קצת את הלחיצות בעקבות התקיעה ובעצת מייק
לחיצה צרה 3X10 80KG

קרא את שאר עדכון הלוג...

תודה, אבל למה אתה מתכוון כי אני עוד לא מרגיש כך.
במיוחד מבואס קצת מהבנץ', היוו לי ציפיות גדולות לגבי ההתקדמות בו במסה.
התייחסת לסקווט והדדליפט.
ההתקדמות בבנץ׳ מאוד איטית ברגע שהמשקלים גבוהים.

התייחסת לסקווט והדדליפט.
ההתקדמות בבנץ׳ מאוד איטית ברגע שהמשקלים גבוהים.
תודה , אם לא יהיו בלתמים שבוע הבא נתחיל לשבור שיאים בסקוואט.
ועוד שבועיים שלושה בדדליפט.

יש לך איזה תחרות סיבולת על הפרק או שעם הלוז המשפחתי רק הכוח בפוקוס ?

תודה , אם לא יהיו בלתמים שבוע הבא נתחיל לשבור שיאים בסקוואט.
ועוד שבועיים שלושה בדדליפט.

יש לך איזה תחרות סיבולת על הפרק או שעם הלוז המשפחתי רק הכוח בפוקוס ?
אין לי שום מוטיבציה לתחרויות סבולת. אני מאוד מרגיש over the hill. לשפר את השיאים שלי ידרוש ממני הרבה השקעה שאין לי אפשרות ו/או רצון לתת.
2/3 אימוני כוח עם קצת שחייה/ריצה/רכיבה זה ממש בסדר מבחינתי.
אני מתלבט אם בא לי להתחרות שוב בפאוורליפטינג מצד אחד זה כיף ומאתגר אבל די מוציא את האימונים הסדירים מאיזון.

בשבועות האחרונים חזרתי לאהבתי הראשונה טניס שולחן.

בהצלחה עם ה pr.

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית